19

Hristo Chorbadzhiysk

преди 1 година

В Подгумер през 2020 трябваше да имаме двуетажна къща. Къщата ни в Подгумер бе проектирана от Sweet Home (арх. Руслан Гинчев, инж. Тихомир Георгиев и Гергана Матеева) - sweethomebulgaria (Галин Ненов - Галда ООД, Валентино-Г, Арна, Галда строй, Арно село). Проекта е одобрен от строителен надзор Гинев инженеринг и Община Нови Искър с гл. архитект Станислав Михайлов. Sweеt Home започнаха строитество на парцела в Подгумер без да ни предупредят... Което ни накра да направим проверка на проекта. Оказа се невероятно иновативен - чак е опасен за живота и здравето на бъдещите обита

18

Анонимен

преди 1 година

. . . няма некоректни фирми", допълни министър Шишков. . . . Най много се чудя от къде ги взимате тези наивници и ги назначавате за министри? Нямало некоректни фирми - и това в България. Този не за уволнение, а е директо за затвора, без съд!

17

Анонимен

преди 1 година

България е държавата с най-бързо намаляващо население в света, обаче се възлагат поръчки за жилищни сгради, все едно се увеличаваме с нечувани темпове. И всичко това ще направи така че, всеки българин в някакъв момент да притежава минимум 3 жилища. И когато това стане, държава ще вдигне имотния данък като в чужбина и всички ще започнат да продават на безценица и балона ще се спука.

16

Анонимен

преди 1 година

Само като прочета "строителните фирми са коректни", нататък няма смисъл да чета. Всички строителни фирми са мошенници и далавераджии.

15

Кире

преди 1 година

Освен това всички в строителния бранш те знаят, назначили са те, за да узакониш всичкото незаконно строителство и ще ти дадем едни суми, кво да правим, няма да гладуваме:) Такава система сте си направили, ние следваме, важно е да си приберем парата.

14

Кире

преди 1 година

Хха, ха, ха, не били коректни възлаганията!?! Е ако са коректни как ще откраднеш 50% от сумата бре, мульо. Ако всичко е ясно от самото начало как след това тези фирми ще са зависими от личните решения на министъра и подопечните му. Как ще ги принудят да снасят. Нали трябва да има субективен фактор, който да се решава само с тел.обаждане на капо ди тути капи, капуто.

13

До абе

преди 1 година

Абе, фирмите трябва да заведат изпълнително дело, запорират сметките *** държавата и да нама и лев за пътно поддържане или пенсионерите не си получат пенсиите, за да се види некадърността на Петков. От негов имат не са разплатени тези пари. Нали все правова държава искате. Е, в правовите държави е така...не си платил, принудително ти взимат. Няма лак самозабравило се ***, непрекъснато да се поставя над законите.

12

ВЧЕРА

преди 1 година

ВЧЕРА БОЙКО БОРИСОВ ПОЛУЧИ ОРДЕН ОТ ВСЕЛЕНСКИЯ ПАТРИАРХ. ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ТОВА? НЕ ВИ ХАРЕСВА ЛИ????

11

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е а ла кривата ракета и кривият космос

10

Анонимен

преди 1 година

Абе тия ГЕРБавите, явно ако не са на власт ще обвиняват абсолютно всеки! Направо тука откакто ги свалиха не са спряли да критикуват и ровят, за да се върнат пак да крадат. А на тях за 12 години назад ако някой върне лентата куп кражби и мафиотски схеми ще им намери! Значи ако не са на власт ще направят всичко ама никой няма да е, ако не те! Ама крадци долни

9

Майора

преди 1 година

Жалко Шишков , когато беше главен архитект на "Триадица" и от ГЕРБ ти беше собре , с сега ги обвиняваш! Публична тайна е че взехте парите за "Хемус" и ги дадохте за компенсации на бизнеса , а татко Петко и уж зелените милионери спряха "Струма" , тала че благодарение на това ще загубим пари за магистралите! Вземете пример от Гърция , където частни фирми строят магистрсли и по добри от нас и плащаш за да се движиш прекрасно по тях!

8

Анонимен

преди 1 година

Моята братовчедка има фирма за недвижими имоти, откакто ГЕРБ не са на власт тя направо пропищя. В началото те й помогнаха през 2011 г. да си открие фирмата, защото беше близка с Деси Атанасова. Разрешително за строеж ,благодарение на ГЕРБ, без проблем й дадоха. Всичко ГЕРБ й оправи и сега пищи, иска да си се върнат. Викам- евала ти!

7

Анонимен

преди 1 година

Те ГЕРБ 12 години правех схеми като незаконно надуваха запасите на разни фирми, а те им се облагодетелстваха с безплатни си неща+ редом гласове. Имаше куп доказателства, особено парите за магистралите и пътищата при ГЕРБ - половината отиваха за разни строителни фирми на богати акционери.

6

До анонимен

преди 1 година

Ако си мислите, че партиите зависят от народа - абсурд! Зависят от богатите дружества-фирми, много ясно че ще гледат да се харесат на някои богат акционер, отколкото на обикновените хора. Взаимно да крадат и да се крият

5

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата мафия са тия обществените поръчки, концесиите! Големи схеми се правят там! Особено по-заможните фирми, яко цоцааат от обществени поръчки и особено като са облагодетелствани и закриляни от разни партии

4

Анонимен

преди 1 година

В Румъния магистралната отсечка Фетести-Черна вода цената е 2,68млн.евро на км. В Полша отсечката Згожалец-Крзизова е 4,6млн.евро на км.в Чехия отсечката Усти-Петрович е 3,2 млн.евро на км. и т.н. Цена от 8,3 млн.евро на километър е абсурднна!

3

Анонимен

преди 1 година

Лично Шишката и Комитова спряха парите на строителните фирми в служебното правителство на Радев преди да дойде ПП. Всички си спомнят как се првеха прес конференции с гръмки разкритя за стая за отдих в МРРБ. Истината е, че до сега Хемус щеше да стига от София до Търново. Крадеца вика дръжте крадеца.

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя направо лъщи от лобизъм към строителните фирми.Държавата била виновна,че им наливала милиардите в касите,а те невинните викали не искаме,не искаме ето ви ги на в чували ви ги връщаме!Докато има такива лобисти като тоя държавата ни няма да се оправи и народа ще продължава да се топи и изчезва!Между другото той бил направил изчисления,че за 1200км.магистрали ще са ни необходими към 20млрд.лв.това значи 16,6млн.лв.на километър или 8,3млн.евро на километър!Значи сега държавата това даде законно.

1

ННН

преди 1 година

Тоя много бързо се продаде на лопатаджиите