33

Врабчето

преди 1 година

А от маските колко микропластмаси сме вдишали???

32

Киро

преди 1 година

аз фчера тъпках една торбичка у жената отзад, че нали не искаме повече деца - треба да си сложи човек една найлонка - сещас нал тъй - Ъ

31

Анонимен

преди 1 година

До Нищо не е това Верно бе! Дечицата що пластмаса са изяли, докато си лапат играчките преди това търкаляни по земята! И що влакна от килими ...

30

Нищо не е това

преди 1 година

правя салата от "ЛЕГО" конструктор а после свалям бронията на някоя кола и меткам във фурната със стиропор

29

Доктор Немер

преди 1 година

Сабахлен тутакси след като си свърша работата, взимам едни пинцети и започвам да човъркам екскремента си. Предотвратявал съм сумати болести така. Най-добрият и доказан начин за диагностика на организма е чрез елементарно изследване на екскрементът Ви и ако се дисциплинирате така че да го правите често, ще сте винаги здрави и пръщящи от жизненост и енергия!

28

Анонимен

преди 1 година

Даже малко ядете ( само по 2 торбички ) - Почакайте да се започне масово с 3D принтираната храна и ще видите за какво иде реч , ама нали сте едни такива модерни , дигитални , напреднали и щастливи че живеете в прекрасния 21в. !

27

демократ

преди 1 година

Това няма да се случва ако си ядете бананите за които толкова много си мечтаехте - Защо ще ядете месо , че пък и печено ?! А на " тъпанара 26" ще кажа - Когато имаше чешми на всяка крачка и мин. вода течеше свободно в центъра на София - Ревеше за частен бизнес и демокрация - Ето ти ги : Водните извори станаха ЧАСТНИ , а ти ще ПЛАЩАШ за вода и съвсем правилно си се кръстил Т--Р : " Вода ГАЗИ - Жаден ходи ..." !

26

природолюбител

преди 1 година

Затова трябва да започнете пак да гледате кокошки ,прасета и зеленчуци по дворовете , за да можем да си пазаруваме НЕопаковани продукти ! И ако е възможно по-ниски огради , за да не си късаме панталоните ?!

25

Не се тревожете

преди 1 година

Повечето български пенсионери изаждат нищожно количество пластмаса годишно, защото ядат "печено за вечеря" няколко пъти в годината - на Коледа, на Великден и евентуално на някоя годишнина на децата и внуците. Следователно българските пенсионери са най-здравите пенсионери в света.

24

...

преди 1 година

Абе аз се чудя , защо месото е толкова вкусно...ха ха ха .

23

Ken

преди 1 година

След като прочетох това "Микрочастиците пластмаса са с дължина, по-малка от 5 мм" и ми стана ясно, колко може да се вярва на останалата информация.

22

Анонимен

преди 1 година

То да беше само с печеното и само за вечеря...

21

силно учудЕна

преди 1 година

Защо не, найлона си е доста вкусен?!Затова...........слава на ОЙРО съюза..................

20

Анонимен

преди 1 година

Сигурно и с протеиновите барове с насекоми ще е като кремвиршите, пише скакалец а то мляли шума и мравки.

19

Анонимен

преди 1 година

Главната новина трябва да е импийчмънт на фигуранта на мафията, а не как сте ядяли торбички (нещо което никой не прави).

18

анонимен келеш

преди 1 година

Кво толкова бе?В русия хората фиркат Борящник и разни други препарати за почистване:):):)

17

Анонимен

преди 1 година

И това е главна новина??? Нямам думи!

16

Сата НАТО

преди 1 година

Още не е ясно дали и какво причинява пластмасата, но за всеки случай пищим и създаваме парламентарни групи с милиардни бюджети...

15

Анонимен

преди 1 година

Отиваш до вендинг машината цъкаш с чипа на ръката и ти пуща протеинов бар от насекоми. Телешкото ще е само за богатите. Такова ще е близкото бъдеще.

14

Анонимен

преди 1 година

Така си е, също е много популярно сутрин кафе от капсули с микропластмаса, за по-добър ефект се награвят педварително, следобед пък новите джендъря *** които всичко им е топ и се явяват на спонтанен протест на Киро бършат пода с мокри кърпички!