59

Анонимен

преди 1 година

гледам всеки споделя та и аз познавам един лятото се охлажда с бира зимата се топли с ракия доволен е

58

Анонимен

преди 1 година

Температурата в стаята трябва да е по желание на всеки отделен човек. Един му харесва да спи на -10, на друг на +20... Само че не всеки може да си позволи. Повечето хора в България са с мизерни доходи. Държавата се е погрижила на хората да им е гадно. Като опция държавата е дала да се махнеш в друга държава...

57

Анонимен

преди 1 година

Най-икономично е попринцип да не се топлиш. На 13-14 градуса се спи перфектно, пробвайте.

56

аз

преди 1 година

При минусови температури климатиците не са много икономични. Икономични са когато навън са положителни температурите. Профилактика всяко година е малко пресилено. Добре е за фирмите че взимат лесни пари от клиентите.

55

Анонимен

преди 1 година

Ами доста хора не обичат студа. На мен ако остане бих живял в Южна Гърция.

54

Еко

преди 1 година

Аз ще пробвам да не пускам ток и ще спя с яке и шапка цяла зима. Ще ги дам за ядене парите.

53

Анонимен

преди 1 година

Абе, Бялата Златка с кво се грее?!Кво яде?!Цяло семейство от години с доход=0.

52

Анонимен

преди 1 година

Температурата в стаята трябва да е 22 градуса. Това е оптималната температура, при която климатика хем не се товари излишно, хем в дома е комфортно. Всеки градус нагоре вдига разхода с 6%.

51

Анонимен

преди 1 година

До нивото на гърдите се режат някои дървета, за да пораснат наново.

50

Анонимен

преди 1 година

От години се отопляваме с климатици. Така е най-евтино излиза.

49

Анонимен

преди 1 година

До 45 - Ти по *** ли живееш у Вас? 14 градуса си е хубаво есенно/пролетно време. Блузката с дългия ръкав и си перфектен. :) Високия толеранс не е мизерия, а напротив. Най-здравите хора имат висок температурен толеранс и той трябва да се тренира. Пробвай Уим Хоф-че комбинация със сауна и ще видиш, че до 3-4 години няма да правиш разлика между 5 и 35 градуса. :) Съжалявам, ако 14 градуса ти се струва като мизерия, но всички сме различни и ти просто толкова си можеш. Не се обиждам, че си кекав. :)

48

Анонимен

преди 1 година

За *** не съм гласувал. Просто в тази държава е мизерия.

47

Анонимен

преди 1 година

Най-икономично е с крадени дърва. Попитайте братовчедите от Каменар - варненско. Изсякоха и изкрадоха де що има гора наоколо . Познават се , че режат до нивото на гърдите - да не се навеждат.

46

Анонимен

преди 1 година

Некви по-долу се оплакват .Единият спал с якето.Другият нямал кво да яде.Гласували за Възраждане...

45

Koko

преди 1 година

Браво! Направи си рекламата. А сега да кажа къде излъга - температурата в дома ни през зимата трябва да е 23 градуса??? Глупости! Най-добрата температура е 18-20 градуса. Не предизвиква сънливост като по-високата температура и е идеална за работа то вкъщи.

44

Усещате ли как

преди 1 година

климатиците са новите "имоти"? Цените на климатичните системи доста се повишиха за последните няколко години. Проблема на пелетните камини, е че разчитат на отпадъчна дървесина от производство на дървени изделия, а като затрием производството се получава така, че няма отпадъци за пелети. Да не говорим за това колко низко калорични са самите пелети в сравнение дървата за огрев, а за въглищата и газа дори не може да се говори за сравнение. Енергоефективност или енергообезпеченост - кое избирате?

43

Анонимен

преди 1 година

КОНСТАНТИН от възраждането няма проблем с отоплението на къщата от първата субсидия.Взима 2 милиона от новата субсидия.Падат му се по 200 000 лева на месец.Може да си позволи да подържа 30 градуса и да ходи по боксерки и потник из стаите.

42

Анонимен

преди 1 година

Ако си в къща, на дърва и въглища с локално парно е най-добре. Тези новите технологии дето инвестицията е 30 хил. лв. съм ги виждал само в къщи на богати.

41

до 48

преди 1 година

Защото ви наговориха куп глупости да не си разработваме газовото находище в Черно море. А сега плащай по цените на братушките.

40

Анонимен

преди 1 година

Зимата като е плюс 17-19 градуса вкъщи и съм доволен. Че едно време бях доволен и на 14 градуса, а имаше времена бях доволен и на плюс 4 градуса.