79

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОПА ЩЕ ЗАМРЪЗНЕ! ИЗКРЕЩЯ СЕРЬОЖА И УДАРИ ДВЕСТА ГРАМА САМОГОН ДА СЕ СГРЕЕ!

78

П.К.

преди 1 година

-Поддържането на над 17 градуса в апартаментите е престъпление срещу ценностите на Европейския Съюз - Жозев Борел /// Други информации посочват, че това твърдение на висш ръководител на ЕК е фалшива новина???

77

гумаджия

преди 1 година

Най евтино е да се горят стари гуми поляти със използвано моторно масло. Друг вариант е на ТЕЦ горящ стари пластмаси

76

Един Българин

преди 1 година

До 58 А защо изобщо сте си купили пелетна горелка? Преминаването от дърва или въглища на пелети е пълна безсмислица в екологично, финансово и всякакво отношение. Тези, които са се запасили с пелети от пролетта ще изкарат тази зима и догодина пак на екологично отопление.Да не говорим че е и по-скъпо от отоплението на ток, но за сметка това се пести от фитнес с хамалогията....

75

Анонимен

преди 1 година

В съвременният свят,по евтино отопление в природата няма освен физичният закон наречен"Цикъл на Карно"ако това бъде съчетано и с фотоволтаици за битови нужди с помощ от държавата във вид на пари предоставени от ЕС по плана за развитие и устоичивост и бъде олеснено включването на всеки един притежател на такъв към енерго преносната мрежа,ще се реши проблемът със скъпото отопление на голям процент от населението!

74

Анонимен

преди 1 година

Зарибявайте шараните да си накупят климатици и после им пуснете тока на свободния пазар.

73

Анонимен

преди 1 година

До аз 75 Не са много, но пак са повече отколкото един ел. конвертор например. И е чисто, и лесно, за разлика от отопление дърва, въглища или пелети.

72

Анонимен

преди 1 година

Най-добре си е на ТЕЦ , но измамниците, особено от Топлофикация София, те скубят без да знаеш точно за какво и излиза златно това парно. Заслужават всички да минат на климатик и да приключва тази черна финансова дупка!

71

До 80

преди 1 година

Най-икономично е, ако изобщо не диша! Който разбрал!

70

вълнара

преди 1 година

Скоро ще носите вълнени гaщи, както дедите ваши...

69

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и гледам какви неща се обсъждат в богатия западен строй... Едно време 80те и 90те кеф ти дърва, кеф ти парно запалиш ги па отвориш да се проветри и си бяха хората калени. Навън сняг излезе целия квартал изчистите заедно, пък направите 30 снежни човека, беше си празник, никой не казваше мъц и целия народ вадеше ракиите и кавармата със зеле. Сега се борим за камчия на промоция за да остане некой лев за климатика, хахаха. :)

68

Най

преди 1 година

икономично е с вълнено одеяло!

67

Анонимен

преди 1 година

"температурата в дома ни през зимата трябва да е 23 градуса, като за спалнята тя може да е 21 градуса." Този човек погазва ценностите на ЕС. Според въпросните ценности, който не поддържа температура през зимата в жилището макс 17 градуса или по-ниска, погазва ценностите на ЕС. Бъдете европейци, не погазвайте ценностите! И накрая, кой оцелее - оцелее. Тежко е да се окичим с короната "истински европеец". Ама ценносри, какво да се прави...

66

Анонимен

преди 1 година

Икономично докато не вдигнете цените на тока. После дедовия! Я кажете що не коригирате цената на газта? Значи Януари месец на борсите се търгуваше за 80-90 евро на мегават, Лятото се вдигна на 350 евро, сега е 130 евро. Защо цената за крайния потребител спрямо лятото почти не е мръднала при положение, че сме почти на нивата от преди войната? Или ние сме глупави потребители и трябва да плащаме без да го мислим. После парното било скъпо. Е скъпо е щото сте кожодери!

65

Вуте

преди 1 година

Абе какво ми ги хвалите тия д.ухалки - т.нр. климатици - духа , бръмчи , студено ти е . Ееех - друга работа си беше парното с ТЕЦ-а , кеф , можеше да се отпусне човек , да му се стоплят кокалите , ама гроздето е кисело , щот е нависоко , та сега ще ми хвалите тия д.ухалки. Само разнясат вируси - после всичко живо киха , кашля. Не мога да ги понасям тия ш.ибани климатици , кой ли ги е измислил - голяма г.адост са. Ама нали вече сме по м изерията , наложена ни от ЕС. Да ама в УСА - не е така

64

Ром"с

преди 1 година

Българина само се жалва и чака от държавата да му реши проблемите,а с климатик да се отопляваш има си своите минуси и плюсове.Най -евтино и здравословное е на парно,но тъй като в България има само в няколко града парно,то следващато отопление за предпоитане е с газ(до 2022г),и трето е с дърва .

63

Анонимен

преди 1 година

До Свкато одидеш на заведения с какво мислиш те топлят?

62

Анонимен

преди 1 година

Икономично е с климатик спор няма,ама инвестицията не е никак малка,за три добри машини или колкото са нужни за един средно статистически апартамент трябва да отделим едни шест-седем хиляди лева,а какво ще се случи с тая инвестиция когато ни изкарат на свободният пазар на ток след 2025 година и той евентуално стане около Лев-киловата?

61

Анонимен

преди 1 година

Най-икономично се топли човек когато диша правилно. Който разбрал, разбрал, който не да пуска парното и климатика.

60

Св

преди 1 година

Абе климатици - един духа в офиса над главата ми - уж хубав на 24 градуса - то по термометър в стаята е толкова, но е много студено от течението което прави, щото от икономия и само да поддържа, духа хладко (около 30 градуса изходящ поток). Вкъщи 23 градуса в стаята, но на парно - стоя бос и по къс ръкав и е жега. С климатиците се създава голямо течение, не стават за топлене.