119

Анонимен

преди 1 година

Язе се топла с крушката на таваня ама помагъм и с дръве.

118

Анонимен

преди 1 година

С климатик може да стоплиш (долу горе) само малък апартамент. Къща на 2 етажа абсурд. Нямаш ли парно на твърдо гориво, или на нафта все едно нямаш нищо. На ток ще навъртиш хиляди левове на месец. Да не говорим че при нас редовно спират тока през зимата. Случвало се при авария и голям сняг по 3 дена да няма ток. Ако не са държавата и това че парното работи и без циркулационна помпа да сме умрели от студ.

117

Анонимен

преди 1 година

При тия цени на тока си е баш изгодно да се топли човек с климатик,въпросът е до кога ще ни копрят нашите продажници с това евтино електричество?

116

хи-хи-хииии......

преди 1 година

Глупости под шипковия храст!Най-икономично е когато крадеш топло/ТЕЦ/ от съседите.....

115

До 93

преди 1 година

Това и е целта всички на ток и от догодина на свободният пазар да им опънат жартиерите. Съпруга на острието Надежда Йорданова от Да България не случайно го взеха на работа в поредният посредник да търговия с ток Токи Пауър.

114

Popa ot razgrad

преди 1 година

С климатик е най-икономично, но най-здравословно е с централно парно...

113

Анонимен

преди 1 година

Не се коркайте за климатика като стане минусова температурата. Всяка температура на над -40 за климатика е топлина. За закона на Бойл - Мариот не сте ли учили. Тогава климатика ще харчи много, ще работи интензивно, но пак ще грее. Има и хиперинвертори, които се справят доста добре при -15 -20.

112

До134-жу

преди 1 година

Като не можеш да се стоплиш,отикай къщата и си купи саниран панеляк,не може-Хем онуй до края,Хем душата в рая!

111

Анонимен

преди 1 година

Доста глупости има написани. Температурата през зимата в стаите трябва да е 19-20 градуса през деня и 18 градуса докато спим

110

Анонимен

преди 1 година

До онзи ден експерти обясняваха как зимата щяла да бъде мека...

109

жу

преди 1 година

Живея в къща,всеки ден токът спира по 3- 4 пъти,много интересно как да се стоплим с климатиците?Ползваме ги лятно време за охлаждане,зимата печки на дърва!

108

монтажник

преди 1 година

До АнонименКлиматикът също е термопомпа , не заблуждавайте хората с тия модерни думи!

107

А кубинците

преди 1 година

няма да студуват, щото са приятели с Русия!

106

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименЗа точно този тип отношение споменах по-надолу, байо си знае неговото и не го интересува абсолютно нищо друго около него. Много сте такива байовци, спасението е само едно - да се кърти лев и по-далеч от вас, стотинкаджииски душички : )

105

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименС новите климатици, новите фреони, компресори - не е така, но Ганейшио по-скоро би си купил БМВ е46 пред това да даде 3-4хил лв за климатик.

104

Ursa-та от DoTa

преди 1 година

Спрете си парното и тока, за да помогнете на Майка Земя. Спрете да вредите на Майка Природа! Вие сте виновни за всичко! Ледниците се разтопиха, заради вас.

103

БРРР, БРРР ОП! ГЯ-ГЯ

преди 1 година

Голям студ! Пуснал съм климатика леко да загрева на 27 градува и седа по потник в нас и леко ми е ладно.

102

Анонимен

преди 1 година

Ако температурата падне под минус 5 градуса щи ви питам топли ли климатика или не. Термопомпа - да, ама климатик само ако температурите са около нулата.

101

Hoqsan

преди 1 година

До Така е ..Т'ва са евтините тампони по 20лв комплекта - 5 децибела и няколко херца да намали вибрациите - пак е от полза, но зависи как резонира блока все пак. От 50лв нагоре са като шарнирни болтове вътре остта е или пружина или гумено окачване, но както и да е, народът го е казал - "Сиромах човек - жив дявол", а няма по-отвратително нещо да живееш до бедни хора - дали социално, дали ментално... битовите тарикатлъци край нямат...

100

до 121

преди 1 година

има и такива с прекъснат болт