26

Анонимен

преди 1 година

Македонизмът е сектантство.Сектантите трябва да бъдат облъчвани непрестанно с мантри и лъжи, за да не подлагат на съмнение каноните. Агресията се получава,защото нямат логични отговори на въпросите,които изникват в главите им и ги объркват.И колкото и да пищят,няма да променят факта,че Гоце Делчев е българин и сънародниците му в СМ ще бъдат признати като държавотворен народ.

25

Анонимен

преди 1 година

То освен българи други няма. То дори половината от така наречените албанци са ислямизирани българи, *** и гърци. От Драч до Митровица винаги са живяли българи. Държави като Косово, Македония, Албания, Черна гора, Молдова, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Украйна, Русия, Гърция и Турция са естествени продължение на българския държавен ред. Във всички споменати държави генетично във всеки един човек има над 30% български гени, а в някои райони са 100% българи!!

24

До 35

преди 1 година

Не са!

23

До до 25

преди 1 година

Хипотези има много? Истината е една! Защо не ни я казват? Какво мислят за произхода ни Раковски, *** Ценов, професор Чилингиров и други?

22

Къде пише

преди 1 година

кога и къде е роден, хан Тервел Аспарухов Кубратов?

21

Чърчиллл

преди 1 година

1.признание2.референдум3.съединение.Ура!Всичко е на ред

20

В сайта

преди 1 година

на турската радиотелевизия, ТРТ, има историческа поредица, според която българите, сме турци! От което следва, че и македонците са турци! Дали го знаят?

19

Анонимен

преди 1 година

То самата страна Македония е едно голямо българско малцинство ха ха ха

18

Социално дистанциран

преди 1 година

Не като малцинство, а като държавотворен народ трябва да бъдат записани. Точно както и останалите. За съжаление нашите управляващи ще пропуснат и този детайл и пак ще сме прецаканите.

17

До 20

преди 1 година

В Република България няма малцинства по конституцияИма индивидуални права,не малцинствени,капиш?

16

Анонимен

преди 1 година

Дават ли си сметка, нашите управници, че след като впишат българите като малцинство в СРМ, после те ще поискат и тук да се впише македонско малцинство. ТОВА Е АВТОГОЛ. Нали историци и политици искаха да докажат, че голяма част от народа на РСМ са си българи живеещи в географския регион Македония, както българите в Тракия, Добруджа и т.н. Баварците, саксонците и др, не се наименоват като народ според географската област, нали?

15

Анонимен

преди 1 година

за да се изгради линията от Вльора до Бургас, за да може да се прехвърлят войски и техника от Италия към украинското направление...----------T.e. вместо да стоварят войските в Констанца, Бургас, Варна или Александропулис, те ще ги стоварят в Албания и ще ги прехвърлят по планински пътища на Албания, Македония и България? Плоски мозъци сте и не би трябвало да имате право на глас при избори.

14

рижко

преди 1 година

македонски депутат - "ние искаме да влезнем в ес, но българите не дават"...хахаха сериозно ли, разказват им смешки

13

Анонимен

преди 1 година

Тъпоумния швабистанец чак сега взе да осъзнава с какво си има работа. Досега ние му бяхме виновни.

12

Мхмм...

преди 1 година

К'во се занимавате с тия измислени герои - македонците (пардон... Северномакедонците). Щом не признават българско малцинство, значи не ни признават и за държава, а това е едно от основните изисквания за влизане в ЕС. Да бягат при руснаците... Там ще им е най-добре!

11

Анонимен

преди 1 година

не разбирам какво всеки им се кланя на тази шепа смешници, които ще изчезнат като нация след 20 години така или иначе...

10

Анонимен

преди 1 година

Побързайте с промените драги македонци... Нашата и вашата територия са нужни на общия ни господар, за да се изгради линията от Вльора до Бургас, за да може да се прехвърлят войски и техника от Италия към украинското направление... Нужни сме само като територия... ЕС така или иначе ще се разпадне до 15-на години, а ние с вас ще бъдем турски провинции!

9

Анонимен

преди 1 година

стига с тая македония и претенциите й - ше ги ива в шмкарите прости и газолизващи астралопитаци

8

Анонимен

преди 1 година

Някой трябва да ги събере и да им каже на тия еврогейци, че искаме да се признаят българите в РСМ. А колко ще са, ще се види в последствие.

7

без име

преди 1 година

македония - троянският кон на балканите