46

Бай някой си

преди 1 година

До(35) бай Дрън: Я да питаме китайците, те същите ( е тука се олях) йероглифи ли ползват отпреди 4 четири хиляди години. Не мога да споря ,но нашия любим професор ми е необяснимо да е имал такава теза.БЪЛГАРИ.

45

Анонимен

преди 1 година

Отговарям на сърбоманина под юен-така е, защото България вече е в ЕС, а Сръбска Македония не е и НЯМА да бъде, но се опитва да отговори на определени условия! Едно от тях е да признае КОРЕННОТО си население-българите!!!! А България няма как да признае народност, която не съществува-за "македонците" говоря!!! Запомнете, е НЯМА такъв народ и етнос!! Рова е все едно в Сев. България "мизийците" от област Мизия да искат да са отделен народ, или "шопите" или "каракачаните" с помаците.....Мислете малко

44

Благоевград

преди 1 година

България е осъдена до днес 16 пъти в Съда в Страсбург за нарушаване човешките права на Македонците в България.

43

Гилотин

преди 1 година

Обикалят Европа свободно с български паспорти но се бият в гърдите че са макета,но май *** е че в Македония нямало българи.

42

Иван радоев

преди 1 година

Измекярите от западните краища взимат БГ гражданство, само, за да пътуват в Европа. Човек трябва да е много ***, за да си мисли, че е останало нещо българско в тия прости кратуни

41

Мале от Пирино

преди 1 година

Задължението е не малцинство, а че българите са ДЪРЖАВОТВОРЕН НАРОД в РСМ, набийте си го в кратуните най-сетне!

40

АлМак от Мелмак

преди 1 година

Германия е в по-сложни позиция! Не знам... Може би РСМ биха се съгласили, ако на времето Адолф Хитлер е подписвал картините си като Аце Хитлероски.

39

До анонимен 46

преди 1 година

Днес са 3500, утре като падне келепир ще станат 350 000.

38

Българин

преди 1 година

Става дума не за малцинство, а за наличие на автохтонно българско население я географската област Македония от нейното присъединяване към България до ден днешен.

37

Анонимен

преди 1 година

В Македония има 3500 човека,които са се изяснили,че са Българи.Ако влезнат в конституцията,това с нищо няма да им промени живота.Както и на нас нищо няма да ни се промени.Даже и всички да кажат,че са Българи,пак нищо няма да се промени.България и Македония са си блатото на Европа.Нямат лидери ,а само популисти ,които искат да крадат от техния си народ.Всичко,което се прави е с една цел да се спре влизането на Македония в ЕС,заради Български и Гърцки бизнисмени,които не искат ЕС-закони в МК.

36

Анонимен

преди 1 година

И всеки,който се чувства като Българин разбира се и пак си трайте.Това посланние е за ВМРО,БСП и Възраждане.

35

Анонимен

преди 1 година

Българин е гражданин ,който живее или е роден в България.Това и си трайте.

34

Анонимен

преди 1 година

Орфей, Ахил, Александър, Спартак, Константин, Юстиниан - все българи.

33

Анонимен

преди 1 година

Признаването на българско малцинство е ненужна формалност. Коренът на проблема са учебниците по история в РСМ и всички усилия трябва да са концентрирани там, а не в културни клубове за усвояване на средства или признаване на малцинства.

32

Господин Щайнмайер

преди 1 година

Трябваше да посети първо Белград!Там е ключът за решаване на проблема със Северна Македония,понеже всички управляващи и цялата клиентелистка клика около тях са възпитаници на Белград и играят по тяхната ***.И докато Сърбия не влезе в ЕС,то няма това да стане и за Северна македония,не и преди Сърбия!

31

Додо

преди 1 година

Е, щом е така, защо пък да не се признаят и български малцинства в Тракия и Мизия?! Сега, шегата настрана! Признаването на българско малцинство във Вардарска Македония е безумие и гавра с паметта *** всички българи, оставили кости по полетата там! Македония е Българска и Българите са мнозинство, а не малцинство!

30

Анонимен

преди 1 година

Българите в Македония да се преселят в България, като държавата им съдейства за придобиване на жилища на по-ниска цена. Ето решение на този така дълго дрънкан и елементарен проблем.

29

До 37

преди 1 година

И всичко това, вследствие от аспаруховите прабългари, от морето славяни, или нещо друго е?

28

Анонимен

преди 1 година

На ЕС му е необходима свежа кръв като някакъв жаден вампир е. Просто трябва да засмучат още държави, малки големи няма значение трябва да се опоска нещо...

27

Анонимен

преди 1 година

България трябва да настоява за смяна на името на тази псевдо държава на Кутмичевица!!!