10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Скрита ли? То цялата статия си е чиста реклама. Направо съм се засилил да резервирам пакет за 10 000 и то за след година.

9

Анонимен

преди 1 година

Всичко до Нова година е резервирано. И места за настаняване и заведенията. Изнемогващ български народ. Давайте помощи и вдигайте минималната работна заплата. Да не говорим, че и сега ноември търсехме места за нпщувка. С триста зора намираме нещо свободно.

8

Анонимен

преди 1 година

Германският президент: "Исканията за прекратяване на огъня са несериозни" "Всички призиви за прекратяване на огъня са несериозни. Сключването на примирие в този момент би означавало да се признае една извършена несправедливост", каза германският президент Щайнмайер в ексклузивно интервю за Дойче Веле.

7

Анонимен

преди 1 година

Россия, Казахстан и Узбекистан планируют создать газовый союз, который наладит сотрудничество в транспортировке, экспорте и переработке топлива. Президенты России и Казахстана Владимир Путин и Касым-Жомарт Токаев обсудили создание "тройственного газового союза" во время встречи в Москве. Как ожидается, в обсуждении инициативы примут участие эксперты трех стран.

6

Osmi

преди 1 година

Значи населението пари има, 68 млрд. лв има на депозит, няма места в заведенията и по улиците няма къде да паркираме. С оплакването колко сме зле трябва да престанем.

5

Анонимен

преди 1 година

Честито на всички, които са си купили куверт за стотици левове и ще ядат полуфабрикати от фризера, след като са пропатумали 100-200км в киша, кал и сняг!

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя винаги ще каже колко е нормално цените да вървят нагоре.

3

МВР ТОТАЛЕН ПОЗОР

преди 1 година

Военни и полицаи 20 години на власт, по зле сме от Северна Корея!Убивате ни, това не е Европа !

2

Защо

преди 1 година

Защо им давате извява на тези? Хората в провинцията масово, се чудят как да изкарат. София, Пловдив, добре са, само да се нагнетява напрежение. Спрете се най-накрая, само в комплексираната ни страна се дават луди пари за една вечер, но това положението.

1

Чико от Порто Рико

преди 1 година

Когато парите се обезценяват с шеметна скорост, по-добре да ги харчиш на момента, за екскурзии, ядене, пиене, и прочие. На оня свят пари не трябват.