30

Анонимен

преди 1 година

Да живеят бързите кредити! После, ще видим!

29

Анонимен

преди 1 година

Народът е богат и си угажда, само не знам, защо пищи по площадите, че иска по-голя минимална заплата, оставете малко тая пара.

28

Taню

преди 1 година

Бедните ми те...Представям си я само картинката, както ми я описа един екс-колега. Плeшливия изнypeняк бъхтАл цяла година, та спастрил неколко сребърника с тайната надежда, че неговата бpaнта ше му пусне след жакузито на Велинград. И го играл цар - бакшиши, ръкавели, пури... Добре ама она се огледАла и след шампанското и бенгалския изчезнАла. Дошла си на сутринта, некви мъгливи обяснения, а на др ден вече приятелчета у фейса със спасителчето от басейна и някъв негов роднина. И тия се разделиха.

27

SS

преди 1 година

Да,взех си пакета и отивам в Гърция, сбогом на алчните хотелиери и виладжий - 4 бона - 3 нощи в няква селска салма - айсиктир !

26

Да бе, да

преди 1 година

Гладна кокошка, просо сънува. Все пак има доста тъпНарод, който ще се втурне да купува и резервира, щото са му казали, че стоката е дефицитна

25

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименВсичко е на изплащане, а по тези "черни петъци" пускат на изплащане, "без" оскъпяване и т'ва е кукичката .

24

Анонимен

преди 1 година

И сега ще запчнат да се размятат едни касови бележки от 20 лв шкембе на Банско до 15 лв боб чорба на Пампарово, еми не сме бедни щом плащаме.....

23

Един Българин

преди 1 година

До 31 Скъп го направиха разни мутри като Илия и Цеко с помощта на Бойко, който им хариза безплатно общински и държавни имоти. Реално ползването на стари писти и лифтове не предполага карти по 40лв на ден. Това е една голяма далавера, но нищо не могат да направят с пантаджиите, които се увеличават с всяка година именно заради неразумните цени.

22

Анонимен

преди 1 година

и линдзи вон не си е взела апартамента в банско и ше почнат купи ски и каски и очила

21

Един Българин

преди 1 година

ХАХАХАХА ПРОДАДЕНИ - този вярва ли си? 60% остават празни ако вдигат цените. И без това и миналата година бяха надути. Какво значи ток и заплати? Колко плащате на сервитьори и готвачи - минимална+200 лв под масата и останалите недоядени трохи от клиентите. Токът не се е вдигнал значително, а и колко харчи един климатик? Как пък не ще им дам 2000лв за стая и то средно! ЗАБРАВИ Драганов. Ходи и ти яж и пий на тия цени. Миналата година бях на гости, тази година аз ще имам!

20

Анонимен

преди 1 година

изключително скъп спорт са ските и като цяло и сноуборд

19

Анонимен

преди 1 година

жекова тамън стигне финала и падне не те я изблъскат айде некви рекламни агенти на банско

18

Анонимен

преди 1 година

Aбе уж нямали пари тия "бедни" българи, а по черните петъци магазините за техника пълни до горе, няма къде да се разминеш, пакетите за Нова година разпродадени, абсурд да си намериш място, заведенията винаги са пълни... Все повече ми се струва че българина е свикнал само да се оплаква, а иначе живее доста добре, и никак не е беден...

17

Анонимен

преди 1 година

Затъпелите крокодили с големите джуки и техните кокаинови напомпани със стероиди кърлежи припкат до дубай хахахахаах

16

Анонимен

преди 1 година

Юлен на планината и фи банк

15

Анонимен

преди 1 година

и ше излезе петър пакпадналов от боровец и конкуренция за ските и банско изобщо скиори колкото искаш Дафовска ски бягането курорти конкуренция на строежите направиха планината на кошче за ***

14

Анонимен

преди 1 година

Докато има такива да плащат, ще има и такива които да прибират. Така че фукнята е на мода.

13

Кол и вЪже

преди 1 година

Поредният лалугер обяснява врели-некипели. Да не ми разправят как българинът нямал, бил беден, бил онеправдан. Щом няма места, значи няма такова нещо. И последните ис пари ще даде за кръчми и гъзодрус, но няма да мисли. Това е - кажи му българин и толкова. Важно е сега да съм добре, после може и да съм на улицата - дреме ми.

12

Наскоро

преди 1 година

Наскоро децата ни подариха почивка в един от по техните думи топ спа хотел в България. Ние сме от малко населено място и не пътуваме много, но както и да е отидохме. Мъжът ми каза, че се чувства все едно не е в България. На паркинга нашата кола беше най-обикновената. Не е трудно да си разбираш да видиш, че имаше джипове и коли по 100-200 хил. лева. В ресторанта се яде и пие особено на вечеря, при условие, че имахме само закуска. Накрая мъжа ми каза "До тук с мита за бедния българин" и е прав.

11

Един с една

преди 1 година

После да не ревете, че цените са такива ей !?!?!? Докато си харчите и последните стотинки , за да се натъпчетее и напоркатее по празниците, ше ви деръът по 3 кожи во веки веков !