29

Анонимен

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис : Нали? Като "такива хора" се аргументират против кухата ти теза и веднага решаващ че не си заслужават коментарите. Пак : Ходи си намери работа.

28

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Не си заслужават коментарите. С такива хора не може да се говори.

27

Анонимен

преди 1 година

До 28 : Майките си мрънкат по принцип. Смятат че като са родили дете светът им е длъжен. Само дето деца се раждат от зората на историята.

26

от 6

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис : Така лиииииииии? а тогава защо рекрутерите ме преследват и се надцакват за мен в линкедин? Нямам връзки, но никога не съм стоял без работа повече от седмица-две.

25

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До от 6 Първо имам работа. Каква е няма значение. Само ще кажа, не съм на минимална заплата, а парите далеч не са много. Второ съм кандидатствал на поне 1000 обяви с доста солидни изисквания, на които отговарям. Над 50% от тях написани на английски език. Отговорът е до 1 - 2 седмици очаквайте обаждане. Кой ми се е обадил? Трето познавам доста млади хора, нито един не се е реализирал по специалността. Те също имат работа, но не толкова доходоносна, като за тяхното образование.

24

До27

преди 1 година

Викаш и 60-те хиляди майки и те "мрънкат" за по високо майчинство през втората година нещо което е обвързано също с МРЗ?

23

от 6

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис : Да, има изисквания, направи така че да отговаряш на тях. И няма връзкарство : пазара е гладен за кадри, ама е по-удобно да мрънкате и да чакате някой друг да направи нещо за вас нали?

22

А може ли....

преди 1 година

ЕДНА "ПРОТЕСТНА БАНИЦА"--- със сирене от 30лв/кг.....хахаха???!!!..

21

Анонимен

преди 1 година

С протести и елхички няма да стане,докато не заиграе дървото по гърбините на нашите убавци-червените феодали и техните протежета в парламента,нищо няма да се промени!

20

Само питаме:

преди 1 година

А, "протестна баклава" - за депутатите нема ли..хаха????!!!!

19

Анонимен

преди 1 година

От първи януари 2023 година минималната заплата в Румъния става 3000 леи,или 609 евро,а беше време когато мамалигарите ни дишаха прахта!

18

Анонимен

преди 1 година

Нашите"родни дупетати"нито са глухи нито са слепи,просто са едни послушковци които бранят нечии интереси!Има ясно разписани правила за МРЗ които гласят ,че тя трябва да е минимум 50 процента от средната за всяка една страна членка,какво толкова има да се обсъжда и решава,освен ако това не означава ПАЗЕНЕ на гърба на червените РОБОВЛАДЕЛЦИ които ограбиха България!

17

Ми

преди 1 година

Ми що не протестирахте при бай Тошо, когато с 1 заплата се купуваше 1 кг кашкавал максимум?

16

Сори

преди 1 година

Когато депутати и държавни служители минат на минимална заплата бе бонуси и доп.пари тогава може да разберат как живее народа и да променят нещо сега не.

15

Ужас

преди 1 година

Депутати с над 5 000 лв.заплати на кой му пука за мизерстващият народ?

14

Пенсионер

преди 1 година

Да ги направят поне като в Румъния. Пари има , желание няма.Как можаха да похарчат милиони за машинките и още ред глупости , за заплати и пенсии няма ?

13

Майната ви....

преди 1 година

Ех тоя Боко...? Направи ви луди.За винаги ще остане в сърцата ви.

12

Анонимен

преди 1 година

Къде 850 лева МРЗ? Направо 1850 лева да я направят.

11

не така бе

преди 1 година

кви са тия протести бе ?! нали трио КАК (киро , асен и корни ) вдигнаха доходите до незнайни висоти :) корни даже хляба намали .

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен То така се намира нали? Къде да я намери? Винаги има милиони изисквания към кандидатите и в крайна сметка се назначава този, който е някой на някого. Човекът отдавна е избран предварително, обявата и интервюто са само за да не могат, да ги съдят. Когато някой е от тези богоизбрани обаче е лесно да разправя: "НАМЕРЕТЕ СИ РАБОТА. Щом му е добре и портфейла му става все по - дебел, значи всичко е ОК. Всички са добре. Не не е.