79

Програмист

преди 1 година

Баща ми вика да си купя китайска кола Хавал , защото Европа ще фалира , всичко ще стане криза като 90-те години при Жан Виденов.. Ще взема да го послушам..

78

така е

преди 1 година

не само че се чакат новите автомобили много време, ами се молете да не катастрофирате, че ако влезнете в сервиз за ремонт не ви мърдат 3-4 месеца

77

Глупоости!

преди 1 година

Ча кола се чака 6 месеца. Ако се задоволиш с наличните може и веднага. Стига писахте глупости, а? Само иддииоот, който не е поръчвал кола може да повярва. И да, за псолените три години поръчвам точно 3 нови коли. Едната беше налична в Австрия и пристигна за около 3 седмици, другата беше налична в БГ и я получих за 1 седмица. Третата сега се изработва и ще е при мен март. Има специфики и за това чакам точно 6 месеца. Хайде у лево, че вече дори не е смешно!

76

Анонимен

преди 1 година

Рено продаде акциите си в Москвич на Научно Иследователски Институт НАМИ , собственика на Аурус. Скоро ще се мечтаете да имате Москвич .. В момента Москвича е китайска платформа но скоро всичко в него ще стане руско и най-доброто във света..

75

Анонимен

преди 1 година

За сметка на това Украйна изобщо не чака за нови оръжия. Получава ги веднага.

74

Альошата

преди 1 година

Такива кризи в Русия се решават по сталински.Пускат поточната линия на Москвича,Ладата и Волгата,и това е. Такива чипове-мипове там няма.Лошото е че за българина вече няма да има и втора ръка коли от Германия,а москвичите няма да ги внасят,така че..??? Ще се минава изглежда на жива сила.Конете станаха на салам,магарета няма никъде а катърите ядат много.Уж за добро е тоя ЕС,а сега ще му сърбаме попарата.

73

ВАТНИК НАГЪЛ

преди 1 година

Много по-добре е да чакаш 10 години за съвършенството ВАЗ-2107! Балъци са немците да чакат 7 месеца за нов Мерцедес...

72

Анонимен

преди 1 година

Който има енергия и ресурси има всичко , Русия ще победи запада , икономиката на запада е балон надути компании за трилиони..

71

Анонимен

преди 1 година

Така е... На Запад е трагедия, за кола се чака по 2г, ужас - токът е скъп - трагедия, а в Русия има водка, колко искаш, без да чакаш и живота е песен. Пропагандата все повече заприличва на тази по СОЦ време. Колко зле е на запад, а колко хубаво е унас и в Русия

70

БАНко

преди 1 година

ТРУДНО СЕ СВИКВА С МАЛКО УМНИТЕ РЕШЕНИЯ НА БАЙДЪНЧО И УРСЪСЕЛ ФОРДОЛАЙНО !!!

69

и те така...

преди 1 година

Само глупости пишете, 22 месеца е за Ford Explorer, a те германиците ще се избият да го купуват, защото нямат свои марки, нали..?

68

Анонимен

преди 1 година

Моята сега ще прави 4, бях тръгнал да я сменям но няма смисъл, ходих да гледам новите модели ами минимални промени и двойна цена просто не си струва ъпгрейда, та ще се кара докато се скапе, а дотогава китайските автомобили ще са разказали играта на мискерите с пластмасов интериор от *** тип.

67

Анонимен

преди 1 година

демек, бедняците чакат, богатите се фръцкат с лъскавите возила...

66

Анонимен

преди 1 година

Е нали руснаците изкарват нов Москвич - за него няма да се чака. Бъдете спокойни, ще си го карате на воля.

65

Анонимен

преди 1 година

..не може, чиповете от перални стават само за москвич и лада...

64

haha

преди 1 година

Само дет по СОЦа не се чакаше 2г за кола. Също повечето марки се чака около година, за някои 6м

63

Анонимен

преди 1 година

"Проблемът с недостига на чипове се изостря от непрекъснато" Че перални няма ли в Европа ,да вземат от тях чипове :))))

62

Рамбооо

преди 1 година

За нова Дачия Логан 2022 г., не съм чакал въобще.......тя е с екстрите на скъп автомобил и с возията на Рено......цената беше приемлива и си подържа спокойно 170 км в час по магистрала Тракия..

61

Анонимен

преди 1 година

Робовладелският краварски дивашки капитализъм си отива ,но ще повлече и европидалските колонии

60

Анонимен

преди 1 година

Ами и в Германия взеха да вдигат статуи на Карл Маркс. Ето го резултатът.