14

Цирк

преди 1 година

Тези който най много се "борят"с комунизма се оказа че ползват комунистически облаги.

13

до всички

преди 1 година

Всички сме недоволни, но гласуваме за едни и същи... за агенти, депесари,комунисти, руски и български четирихилядници. Защо това го няма в чужбина? Защото там, народът не би избрал Тиква, Хидроинженер, Импексова или Копейкин в парламента---ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА. само едно ще допълня--- в същите тези кафета и бюфети, тази пасмина ни се надсмива и всеки път се чуди---как може да гласуваме за тях.Или както бе казал един от БСП--Егати държавата, щом аз съм вицепремиер!

12

Анонимен

преди 1 година

всичко си продължава по стар комунистически обичай, държавни бази, държавни софри

11

В клуб на богатите!!

преди 1 година

За тях меда, за останалите - жилото!

10

Бaй Гaньo

преди 1 година

Дет се вика не сме се освободили сами че да имаме собствено мнение

9

Анонимен

преди 1 година

Който успее да седне на държавната софра лaпа яко почти без пари. И храна за вкъщи с пълни канчета изнасят да хранят на безценица семейство, роднини, познати и домашни животни. Вие гладните сте тези, които им плащате сметката. Ако беше само храната нямаше да е зле. Но тези нямат наяждане. Що концесии и продажни договори подписаха. Милиарди ограбиха за комисионни. Ето, още хфърчила ще предплащат за милиарди. Злато за милиарди се изнася. За вас еко катастрофа и бонбонки за местната детска градина

8

анонимен

преди 1 година

Чиновниците не плащат осигуровки, държавата им ги плаща, пак държавата им осигурява евтина храна! А Гольо ще плаща за всичко, за да има за чиновниците!

7

анонимен

преди 1 година

А Асенка Василева маа свинско със зеле в парламентарния бюфет! На нищо цени, щото е много беден! Алчнотията на нашия ПСЕВДОЕЛИТ докара народа до безизходица! Яжте мам-ка ви, *** се от преяждане, а тези които работят за жълти стотинки и пенсионерите, ще обикаляме магазините, за да си купим по-евтини "продукти", не храни! Милата ни държава, докога ще теглим?!

6

Анонимен

преди 1 година

Срам за България! В цивилизовани страни чиновниците и министрите даряват от личните си средства, за да могат бедните да се радват на 1,2 ,3 , у нас е точно обратното. Българите са зли хора!

5

в допълнение на 4

преди 1 година

това в статията не знам за кой по точно се отнася. ходим си, както и всички останали в центъра, където намерим. не съм стъпвал във "ведомствен" стол

4

Анонимен

преди 1 година

Гребците нямат ли по-голям гръб от борците че се обърках то още малко и българите ще се изкараме най-големите спортисти на Балканите с нашето боричкане

3

Валери Божинов

преди 1 година

A десерта окей ли е или пълен със захар - аз бих избрал десеерт плодова салата

2

123

преди 1 година

Е намерихте три стола и айде всички ядяли евтино. В повечето м-ва и кафетата закриха - за всичко тичаш навън, ама се чекираш. Така че няма място за завист.

1

Анонимен

преди 1 година

....Галениците на Народа...