34

до 53

преди 1 година

Непримирими към клептокрацията във всичко------и в облагите на чиновниците...

33

Анонимен

преди 1 година

На нас ни спряха два дена правото да пишем безсмислени коментари под статиите. Но честно и при условията на равно начало би било и някои статии да се спрат за два дена. Най-малкия проблем за народа е колко струва таратора на чиновника в министерството. Въртят се корупционни практики и се ощетява държавата с милиарди левове, но от де такива журналисти да го разкрият. Като обясниш, че кюфтето се дава без надценка, всеки ще те разбере. С тази статия ударихте Министерство на финансите, браво!

32

ДО БГ Философа

преди 1 година

До бг Не столовете са проблема в случая хубавец.А цените в тях.Отиди яж в който и да е квартал обяд за 7 лева.........ама не половин порция.Ама не таратор с филия хляб.Ама и десертче да си хапнеш така хубаво.

31

мдаа

преди 1 година

Като се затворят столовете всички ще цъфнем и вържем ,но при такова безтемие нали трябва авторката да си бръкне в гащите и да напипа най-злободневната тема на обществото Очакваме с нетърпения новата напипана тема!

30

бг

преди 1 година

АМАН ОТ ПОПУЛИЗЪМ ! столовете за работещите с социална придобивка , която пести работно време и подобрява работната среда -по-зле е хората да се пръснат по кръчмите да губят време а някой може и да употреби алкохол-големите заводи с по няколко хиляди работници също имат столово хранене .Според автора на т.н статия какво да ги затворят ли!столовете са за всички не само за министри и висши началници.

29

Проклета Държава

преди 1 година

Социалните ме отрязаха защото съм Българин, без храна без пари съм, без цигари! 20 социални работника казват че ще си помислят, социални които точат 50 бона за заплати за нищо правене, а хората м.рат от глад!

28

Анонимен

преди 1 година

Дайте им към обяда със супа, второ, десерт и по една бежанка-украйнка. Поляците вече се оплакват, че регистрират взрив на заразените с вируса HIV. Дайте им дано се наядат, че все им е малко.

27

Проклет Държава

преди 1 година

Социалните ме отрязаха защото съм Българин, без храна без пари съм, без цигари! 20 социални работника казват че ще си помислят, социални които точат 50 бона за заплати за нищо правене, а хората *** от глад!

26

Анонимен

преди 1 година

Ресторантьорите са гладни. Вдигнали са цените до небето и чакат клиенти. Иска им се да затворят ведомствените столове и народа да се наниже на техните свръхпечалби.

25

Анонимен

преди 1 година

тези ни крадат на едро и на дребно, сигурно и тоалетна хартия за вкъщи си взимат, че яденото им замърсява задните част

24

до 26

преди 1 година

не ми казвай за кого съм, а пиши дали това, което съм писал, не е истина. Защото още помня, лозунга на гърците при протестите им--Ние не сме българи! Нашето примирение към неправдата доведе и задържа на власт тези използвачи. И именно апатията и призивите да не се гласува, са част от плана на клептокрацията да остане вечно на власт. Затова гласувайте и се борете за по добър живот. Не пиша да ходите на протести, но поне ГЛАСУВАЙТЕ.....

23

Анонимен

преди 1 година

Господата които не искаха и свалиха соца с удоволствие ползват соц. цени на храната във ведомствените си столове. Хвала. Народа пллаща вече за един скромен обед от 1 и 2, 15-20 лв.

22

Анонимен

преди 1 година

До До 26 Да, ама след 1989 година, преди това в лошия Запад пътуваха само отговорни другари, агенти на ДС и техните наследници. Или твоя род е тъмночервен, или баща ти е избягал след 1989 г. Тогава от България избягаха 2 милиона българи... Защо ли?

21

Имайте жал

преди 1 година

Ами заплатите са им ниски, първото което направиха като седнаха на столчетата беше да си ги актуализират.Имайте малко жал, цял ден седят на тия скамейки, тежко е.Друго си е да работиш в някой окоп в Перник зимата.Прохладно, може и да спестиш от погребение.Недейте така.Давайте им.На детето всяка сутрин плащам за обяд в стол 5.20 за Супичка и филия хляб с една прогнила ябълка.Ама то е малко на ръст и не му трябва толкова ядене.Те имат шкембета, едри са иска си храна.Имайте жал.

20

Анонимен

преди 1 година

Те продават народ и държава, вие в кебапчетата им сте се вторачили

19

Българ

преди 1 година

Затова няма да ходя вече да гласувам за тия наглеци. Хем колосални заплати, хем евтинко си хапват. Е няма как да гласувам за едни плазмодии които не вършат никаква работа!

18

ганчо сладкаря

преди 1 година

е, като дойде време за избори -САМИ ДА СЕ ИЗБЕРАТ-БЕЗ НАС

17

Анонимен

преди 1 година

До до всички Ти явно избираш киро, кокоро, бойкикев и т.н... Ами те също са от комунистически родове или наследници на ДС. На киро баща му, петко, преди 1989 г. уж избягал в Канада???? На к. таков дядо му е пеко таков, на сабрутев също от ДС... Как ли петко на киро е отишъл в Канада преди 1989 г., като тогава нито един българин, освен от ДС и шеф от БКП, не можеше да пътува до Канада....

16

Истината

преди 1 година

А ако ви кажа че над 100 000 държавни служители, полицай, воени, прокурори и пр.търтей по ЗДОО не внасят лично в НОИ, данъци и осигуровки?!А народа им плаща всички соц.разходи и пенсии.....горчи нали.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ами, тези привилегировани чиновници също са от червеното котило и ДС, вече 2, 3 поколение. След като направиха дворцов преврат, през 1989 г., червената върхушка ограбиха България, пример: Прокопиев, Банев...сега внуците на ония червени и ДС другари ни оправят, пример: Киро наследник на ДС, Бойкикев от кървавочервен род, Станишев, Йончева, Атанасов-гнома, Лиляна Павлова, Таков, Крум Зарков-Кацамунски, Чорапа + съветниците му .....