54

Чиновник

преди 1 година

Какво пак ревете, бе?!?! Цените във ведомствените заведения не са ниски. Това са нормалните цени. Сещайте се сега, как ви щавят по кръчмите, които пълните всяка вечер.

53

ШИБЕК В

преди 1 година

ПАРЛАМЕНТА : ПЛЮСКАМ, ВЗЕМАМ ПРЕМИИ И ЗАПЛАТИ, ПАРТИЯТА МЕ НАЗНАЧИ

52

МДА

преди 1 година

ПОДКРЕПЯМ : И 1996 така лапаха евтини кифтаци. Накрая нахлухме в парламента и нещата се оправиха за няколко години. Явно пак трябва да се припомни на тунеядците кой за какво е там

51

Анонимен

преди 1 година

И 1996 така лапаха евтини кифтаци. Накрая нахлухме в парламента и нещата се оправиха за няколко години. Явно пак трябва да се припомни на тунеядците кой за какво е там.

50

К. Иванов

преди 1 година

Да им преседне дано. Какво ли да се коментира?

49

Гладен

преди 1 година

От тази статия ми става ясно две неща.1. Хранителните продукти, които се доставят до ведомствените столове или са на занижени цени, или в магазините ни дадат, като за последно.2. Всеки сам да си направи каква печалба правят заведенията за обществено хранене за обикновените хора. И после Ричард Алибегов реве по телевизията, че работят на загуба. Намалиха им ДДС-то и вместо да намалят цените, те ги вдигнаха.

48

Я па я..!

преди 1 година

До данчо 70 Данчо , 35 години само веднъж са летяли камъни по Виденов и Гечев . От тогава спим. Не се надявай.Надежда всяка оставете. Силно на пред се наведете и гъ.зе-рите широко разтворете.

47

Мъка

преди 1 година

Хайде да не им завиждаме. През лятото при 35 градуса ходят с костюми.Не е лесно.Заслужават.

46

Albi

преди 1 година

До Христо ХристовКое избираме? Аз не ям такива помии и оборот на тези не правя. Като има човек гости, които това само ядат и няма време да гласи да пържи, се лъже да вземе. То 1 път се лъже човек.

45

данчо

преди 1 година

А за минимална заплата нямало пари.Скоро ще летят камъни.

44

Snejana

преди 1 година

Тунеядци на гърба на народа!!!

43

Анонимен

преди 1 година

До Albi. Ето тази косвена логика ми трябваше, как някои няма деца, защото таратора в Мин на фин е 1,10 лв.

42

Христо Христов

преди 1 година

До 60"Отврат. А 5 пил. хапки за обикновенните хора са 12-13лв." - ми ВИЕ си ги избирате!

41

Анонимен

преди 1 година

Само да маркирам, няма още 9:00, така, че няма шанс да съм чиновник в коеи да е било министерство. И въпреки това твърдя, че най-малкия проблем са цените на таратора.

40

Христо Христов

преди 1 година

Така и трябва! Нали за това скачахте?!

39

Анонимен

преди 1 година

До Дървен филисоф . И къде видя корупция при кюфтаците? Определено статията отговаря на нивото на читателите, сред които съм и аз разбира се.

38

Albi

преди 1 година

Отврат. А 5 пил. хапки за обикновенните хора са 12-13лв.(няма и 100 гр.). Тези затова са се разплули, лапат. Такава гнусна държава. Помощи за украинци, помощи за ресторантьори, за хотелиери. За държавнитв хрантутници 13 заплата. За тия уеоди може и 14-та.и лапане без пари. За народа 25 ст. за гориво само за рия с коли и 1 хляб дето уж подпонагат. То какво подпомагане 1.20 е реална цена, а само хляб ли ще ядем?

37

Анонимен

преди 1 година

Хората работят с до 10% печалба и всичко излиза 7 лв. Значи смятайте как ни дерат по ресторантите

36

до 46

преди 1 година

Цената в столовете не е популизъм---Да си плащат, като народа, защото тези социални придобивки ги плаща народа. Ако са частна фирма---и безплатен обяд да имат, но когато аз го плащам имам право да се интересувам.

35

Дървен филисоф

преди 1 година

До АнонименТи май гънеш кюфтаци по 50 стотинки в столала на Мин ФИН.Значи да си затворим очите за кюфтаците ами да гледаме сделките за милиони.Те кюфтаците немогат да оправят ти искаш сделките за милиони.Това чувство на корупция и безаказаност се надушва и в столовете и в кабинетите на тази хубавци без значение дали ще са кюфтази по 50 ст. или милиони.То от там се започва.От кюфтаците.