28

Fena

преди 1 година

Комунизмът си отивал.... Да, ама не! Цените на газ, ток и парно имат различна себестойност, другарю Донев! С прости думи - различна цена се дава на входа, за да се получи 1 киловат енергия. Ако изравните изхода и кажете, че този киловат струва едно и също - незаивисмо дали е от ток, газ или парно, значи ПЛЮETE на пазарните отношения. От парното киловата струва 100 лева, а от ток - 20 лева. Как ще ги изравните?

27

бургазлия

преди 1 година

Лукойл може и да не бъде затваряна, ако работи с петрол от други държави. Възможно е, но не им изнася на братушките. Съвсем отделен е въпросът, защо години наред не внасяха данъци и си правиха каквото поискат. Сега щели вече да внаят.. Всяка една данъчна администрация по света, ще им наложи глоби със задна дата. Изключам банановите държави като нашата.

26

Анонимен

преди 1 година

Какво означава поносими? Махнете картелите и ще паднат на половина. Горивата са на 3лв при положение, че петрола се срина на Брент е 84 долара, Уралския който ние ползваме е 58 долара. Преди като от 92 стигна 140 долара качихте цената на 3лв от 1.86лв. Сега при 58 долара е 2.90лв. АЙДЕ ОБЯСНЕТЕ КЪДЕ Е СЕГА РЕГУЛАТОРА? Газта същата история. Беше 350 евро/мегават, сега е 130 евро/мегават. Цените паднаха с 60% преди МЕСЕЦИ, а крайния потребител яде дедовия! КЕВР и мин. на енергетиката спят ли?

25

митко

преди 1 година

Задържането на минималната заплата е престъпление срещу работещите- бедни българи.А те са хиляди.Когато Гълъб Донев ги види под прозорците си ще запее друга песен.

24

анонимен

преди 1 година

И като мислите за минималната работна заплата - какво измислихте? Май да я намалите ще е по-добре. Така и вие ще сте доволни и т. н." бизнес". Колкото до хората - да се спасяват, не са нужни.

23

Анонимен

преди 1 година

Какво значи поносими, бе гъзи? Аз лично си плащам. Но проблемс, ама така не става. Приключвайте със санкциите срещу Русия и мирясвайте.

22

Анонимен

преди 1 година

Поне да спрат износа на дърва, че да спре изсичането на горите.

21

Анонимен

преди 1 година

Лори ква е тая трошка за 50 хилки, как да те покани човек на среща и ти да се явиш с тоя таралясник, сигурно и прическата ти е евтина за 200-300 кинта, лорче знаеш и 4 чужди езика, ами вземи научи и 2-3 наши.

20

морски

преди 1 година

Я кажи ми облаче ле бяло,бай Гълъб де си го видяло?!Приказки големи да говори,като Боко той да се кокори...

19

Случаен минувач

преди 1 година

А на Лори ще й кажа: Лорче, колата не прави човека! За какво ти е толкова скъпа кола, като се замислиш? В България шофьорите карат като башибозук. Не дайси боже някой джигит като Семерджиев да те удари - и скъпата ти кола ще стане тотал щета. И ще си щастлива, че си жива, ако от удара оживееш.

18

Случаен минувач

преди 1 година

Щирлиц, милиардите са гласувани от парламента. Аз също съм много против да се плаща за стока, която я няма. Как така ще плащаш за нещо, което още не е произведено? Но депуткатите така разбират нещата, така гласуват.

17

Щирлиц

преди 1 година

Не разбрах размерът на минималната работна заплата дали е повлиян от похарчените милиарди,които отлетяха в ФАЩ,за да платим едни рисунки на самолети?Моля въпросният другар-господин-премиер,да уточни този важен социален въпрос.

16

Случаен минувач

преди 1 година

Гълъбът е птица на мира. Увековечен е от Пикасо. И той, като всеки гълъб, прави всичко възможно да умиротворява обстановката. Много добре разбира, че една негова необмислена дума може да взриви и без това твърде сложната обстановка, в която живеем. Продължавай така гълъбе, но си давай сметка, че много котараци те дебнат!

15

Анонимен

преди 1 година

Гугутката и неговият ментор трябва да виснат на улична лампа за национално предателство!

14

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност целта ви е да затворите рафинерията, ТЕЦовете, АЕЦа, нови АЕЦ няма как да станат...ще се греем на слънце и сладки спомени...

13

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност елта ви е да затворите рафинерията, ТЕЦовете, АЕЦа, нови АЕЦ няма как да станат...ще се греем на слънце и сладки спомени...

12

Анонимен

преди 1 година

Ами национализирайте Лукойл и готово- както направиха и в други държави ...И без това работят "само на загуба" (но само за пред данъчните.. мижи да те лажем) от време на време "на белот" - напълнят чекмеджето в Банкя...Росенец армаган на "социално слабия хидроинжинер - пазителя на националния мир- разпределителя на порции...-за Сарай- кинги тук там ..сега пък да ги затрудняват..Стиска ли му на някой патрЕот от Възраждане ...например заради НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС ДА НАЦИОНАЛИЗИРАТ ЛУКОЙЛ

11

До Лори

преди 1 година

По правописа ти не личи да имаш и средно в България!

10

До Лори

преди 1 година

Аз предпочитам да имам просторен уютен дом и да инвестирам в бъдещето и образованието на децата си , колата ми е последната грижа. А и има нови коли по евтини от такива на старотова е много относителна тема..

9

Гугутка Проскубана

преди 1 година

Аз ще пея на всеки който ме приклещи в ъгъла на улицата... толкова съм мека! На всеки ще изпея..