61

анонимен

преди 1 година

Защо Киро най-накрая не млъкне? Я е отворил устата, я е изтърсил някоя глупост или лъжа. Като иска да гласува с машина, ще има такава възможност. Но да не отнема на желаещи да гласуват с хартиени бюлетини правото да го направят.

60

Анонимен

преди 1 година

Петков как можеш да си помислиш че БСП партията майка ще изостави детето си ГЕРБ?

59

До до Танас

преди 1 година

Ами явно комунистите са го нямали кода,защото Киро *** им го е обещал срещу оттегляне на хартията.Явно не всички партии са го имали,а само Киро Кодов Флашков,по прякор Парапета.

58

Илия

преди 1 година

Защо да няма хартиена бюлетина.....В цял свят е така. Защо вярвате на компютрите...малко ли хаквания и измами има...да това са компютри за гласуване. Те не могат да броят хартиените бюлетини а вярват на нещо което не виждат, не разбират и което целия нормален свят е отхвърлил. Какви хора сте бе....

57

До Танас

преди 1 година

Важното е,че Киро *** може,пък и държи кода,така че не е важно кой и как гласува на машините,нали кирчо кода краде изборите.

56

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен /94/..:..-Аз лично съм го чул от Тиквата..Простотия,изречена от него десетки пъти,при това с неговия "назидателен и укоряващ" тон..Той от кого го е чул,не знам..Но знам кой го е подел и го разпространява с *** упоритост !

55

До 67 Конър

преди 1 година

На следващите избори, без кодовете, за Прокопиевата Партенка ще са гласували точно 4-*** : Киро ***, истеричното Кокорчо, грозната Лена и някакъв си ***,наричащ се Конър.Да се знае,да не се търси кой е четвъртия глуPAC.

54

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ХИСТЕРИЧНОТО НЕПРИЕМАНЕ НА ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА И СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ БРОЕНЕТО НА КВИТАНЦИИТЕ ОТ ИЗБОРНИТЕ МАШИНИ ----Е ЯВНАТА ГАРАНЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПОДМЯНАТА НА ИЗБОРНИЯ ВОТ , ОТ ПП И ДБ!.../..на тази флашка се крепи цялата им власт../

53

Алоууу!

преди 1 година

Кой и кога ще плаща безвремието и разрухата на държавата през последните 2 години ??? КОЙ !!! Гешев явно е с вързани *** , защото не дръзва дори да се обади, камо ли да арестува държавните престъпници Про100 Кири и Кокорчо . Държавата залезе вече ! 1300 г. отидоха в канала !

52

До гошо тъпото №30

преди 1 година

Ами умнико, на изборите тези от комисиите са платени. Или и те са отишли там за да си чешат ......

51

Анонимен

преди 1 година

Интересно срещу галопиращите цени ,срещу предателството на историята ни в полза на Македония никой *** не излезе , а сега заради тази хартиена бюлетина ревнаха все едно света свършва.

50

Анонимен

преди 1 година

Naistina ли има българи, които са гласували за този безродник, не живял в България, мазен наглец, некадърник до върха на ушите си, престъпник с практика по света, Пр100 Киро ??? Ако има такива , занчи си заслужаваме дъното, заслужаваме си кенефския дизайн ! Явно сме мазохисти, щом има още българи, искащи да ги *** един посредственик с фалшива усмивка и селска визия ! Жалко за народа !

49

Анонимен

преди 1 година

*** са го сложили вече сред професиите, и то сред рисковите първи клас.

48

Анонимен

преди 1 година

Ристе Мравояда и Кире *** удариха дъното с тия измислени протести,как не ви увряха празните капацини,че не това е дневният ред на държавата и в частност българите?

47

Анонимен

преди 1 година

Еи,жълтопаветни платени рибоци,облечете се добре,да не настинете,че не се знае дали здравната система ще издържи всичките ви 50-60-тина джендърнясали некъпани *** грипясали ХАХАХА :) :) :)

46

СТОП НА ПРОМЯНАТА

преди 1 година

ВЪРНЕТЕ ИЗГУБЕНИТЕ 2 ГОДИНИ ОТ СПОКОЙНИЯ ЖИВОТ НА НАРОДА...

45

Аноним

преди 1 година

И какво като има недействителни бюлетини незаконно ли е а като превзехте *** властта с лъжи законно ли е

44

БСП ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Народе събоди се вземи колове и мотики и да се накаже виновните лица които 32 години съсипват България през прехода които разграбват България вече 32 години и народа страда. ГЕРБ ДПС и БСП влязоха в коалиция за власт и топли службички и евро фондове и програми и обществени поръчки и търгове и границата с Турция магистралите тунелите и всичко останало което носи пари. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП

43

ПроСоТо

преди 1 година

ся:..Нещо за ..ох,не ми е удобно да ги критикувам горките..,но все пак:..-Драги моиПАПАГАЛИ,изразът "КОД НА МАШИНИТЕ" е СЪЧИНЕН от БанкянскияМАЛОУМНИК и подет от хорът на държанките му от Харема !...Ако беше барем малце образовано това същество щеше да знае,че всъщност има предвид СОФТУЕРА !!!!...А /немам думи!/ скотоумието на очиларката с патладжанения нос,наречена "Д. Атанасова",разнасяща некаква "ВЪЛШЕБНА ФЛАШКА" из телевизиите,е направо ОБИДНО за нацията ни !

42

Майстора

преди 1 година

" да прокарат хартиената бюлетина"??? Чакай бе, това не е ли каквото сме ползвали от поколения? Как ще я "прокарат" баш сега? А ти предателско антибългарско нищожество, помниш ли когато над 80% от българите не желаеха да се инжектират с вредните, безполезни експерименти, а ти ПРОКАРА "зелени сертификати" за принудително инжектиране? А теб на първо място кой те прокара? Или по-точно ни прекара с теб?