39

До 43

преди 3 месеца

Да, може да се засече АКО ИМАШ ВРЕМЕ ЗА ТОВА И СЪОТВЕТНОТО УСТРОЙСТВО ЗА ПРОВЕРКА! Не е направено, обаче!

38

Анонимен

преди 3 месеца

СТИГА ОМРЪЗНАХТЕ НИ НАПЪЛНО С ФАЛШИВИТЕ ВИ КРЕСЛИВИ И МЕДИЙНО ПРЕЕКСПОНИРАНИ ПРОТЕСТИ, ДОКАТО СИНДИКАЛНИТЕ ПРОТЕСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ СЕ ПОКАЗВАТ ПО МЕДИИТЕ ВИ - ПАРЦАЛИ НАПОЕНИ С ОЛИГАРХИЧНА СМРАДДЛИВЩИНА И БЕЗРОДИЕ!!!!!!!!!!!ВИЕ ЛИ СТЕ БОРЦИТЕ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА, ВИЕ ЛИ СТЕ МОРАЛНИ, ЛЕЛЕ БОЖЕ ЕЛА СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!!!!

37

До 37

преди 3 месеца

И защо да Не са доволни???? Трето място Е ДОСТА ЗА ДПС!!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗВОЮВАНОТО ОТ ИТН И ПП УВЕЛИЧЕНИЕ НА СЕКЦИИТЕ ИЗВЪН ЕС ОТ 35 НА 135. Там са гласували НА МАШИНА НА ВСЕКИ 7 СЕКУНДИ. ЗА ДПС ПОВЕЧЕТО.

36

До 35

преди 3 месеца

Личи ти колко "разбираш" от ИТ... И промяна на 1 знак в кода може да се засече. И с промяна на 5 знака в кода няма как да манипулираш избори. Като си написал всичко с капс лок, това не значи, че е вярно.

35

Анонимен

преди 3 месеца

На тия протестъри сигурно им плащат добавка за лоши условия на труд заради времето днес..

34

НАРОДЪТ

преди 3 месеца

БРОЕНЕТО НА ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ ГРЯБВА НЕ САМО ДА СЕ НАБЛЮДАВА, НО И ДА СЕ ЗАПИСВА!!!!!, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ДОКАЖЕШ ТОВА, КОЕТО СИ ВИДЯЛ!!! СПРЕТЕ ДА НИ СМЯТАТЕ ЗА ИДДДЕЕЕОТИ!

33

Очевидец

преди 3 месеца

Какъв протест,бе, мър.льовци ? А докога измислени журналюги като Кана ( шише , тава, кофа ) Рачева ще замърсяват ефира с измислени протести ???? Докога ,бе ???? Всеки 20 - 30 човека накуп не са протест !!! Всеки 1000 - 2000 човека накуп на са протест !!! Научете се на български език и политическа култура !

32

БСП ДПС ГЕРБ ИТН

преди 3 месеца

Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП Радев. Тези партии манипулират изборите със хартия която лесно може да бъде надраскана за да стане недействителни бюлетини. Тези партии 32 години манипулират общественото мнение за това са винаги в парламента и за това защитават интересите си със хартията

31

КОДЪТ

преди 3 месеца

...НА МАШИНИТЕ НА СМАРТМАТИК Е 1МЛН ЗНАКА. ТАКА ТЕ СА НЕПРОВЕРЯЕМИ И НЕКОНТРОЛИРУЕМИ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЧЕ ПРОМЯНА НА 5 ЗНАКА ОТ 1 МЛН. СМАРТМАТИК СА НАДДАЛИ НАД 1 МЛН ГЛАСА НА ЕВО МОРАЛЕС 2019 ГОД В БОЛИВИЯ. Факт.

30

БСП ДПС ГЕРБ ИТН

преди 3 месеца

Това са партиите които са против България да бъде нормална работеща държава членка на ЕС. Тези партии които крадяха България през прехода трябва да бъдат заличавани изцяло от обществото което страда 32 години . Олигарсите замесени в магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция всички са за затвора

29

Анонимен

преди 3 месеца

ДОЛУ ПАРТИИТЕ НА ВОЙНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕ СА ПАРТИИ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ДА НЕ ГИ ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА ИВАНЧЕВА ГО ИГРАЯТ ПАРТИИ НА ВОЙНАТА, ЗА ДА НЕ ГИ АРЕСТУВА БАЙ БРАДЪР ЧРЕЗ ПРОКСИТАТА СИ ВНЕДРЕНИ В СЪДЕБНАТА И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ...ДОЛУ ФАЛШИВИЯ ПРОТЕСТ!ДОЛУ МАШИНИТЕ!ДОЛУ ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА!ВРЪЩАНЕ НА БЮЛЕТИНИТЕ КОИТО НЕ СТАВАТ НЕВАЛИДНИ КАКВОТО И ДА ПИШЕ И ДРАСКА ГЕРБАВИЯ ЗАСТЪПНИК ПО ТЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСЯКА ПАРТИЯ С ОТДЕЛ

28

Анонимен

преди 3 месеца

Неолибералното БКП, ДБ, ще останат пак извън НС.На улицата.Съдба.

27

32 години стигат

преди 3 месеца

32 години стигат за лъжите на ДПС Доган Нинова БСП и ГЕРБ Боко тиквата. Със хартия манипулират изборите като има по 500000 недействителни бюлетини със това се спира да влезнат нормалните хора които мислят за България. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП

26

Анонимен

преди 3 месеца

ЛЪСНАЛИТЕ В УИКИЛИЙКС ПРОАМЕРИКАНСКО ОЛИГАРХИЧНИ АНТИБЪЛГАРСКИ ОЛИГАРХИЧНИ КРЪГОВЕ СИ ОРГАНИЗИРАТ ДИВЕРСАНТСКИ ПРОТЕСТ, КАТО ЗА ЦЕЛТА Е ВПРЕГНАТА МАШИНАТА НА ТН АРАБСКИ ПРОЛЕТИ И ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ, СЛЕД УСПЕХА НА КОИТО В ОБЩЕСТВАТА СТАВАТ РАЗРУХИ КАКТО В ЛИБИЯ, КЪДЕТТО ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА И В СИРИЯ КЪДЕТО НЯМА НИТО МИР НИТО ДЕМОКРАЦИЯ... ДОЛУ АГРЕСОРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОЛУ ДИВЕРСАНТИТЕ И СОРОСОИДНЯЦИТЕ ПЛАТЕНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Неолибералното БКБ,ДБ ,пак ще е на улицата пред НС.Съдба.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Очевидно членовете на много от секционните комисии, иначе все наши хора, не могат да броят до 300. Не им се получава и това е. И започва едно *** и мазане по протоколите.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Неолибералбо БКП,ДБ,ще остане пак на улицата пред НС.Съдба.

22

Анонимен

преди 3 месеца

До " ПРЕБРОИТЕЛИТЕДА, ТАКА Е, МАШИНИТЕ ПЪК СА ХАКНАТИ, ЕДИНСТВЕНИЯ ВАРИАНТ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ БЕЗ НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ СА ОТДЕЛНИТЕ ЦВЕТНИ СТАРИ БЮЛЕТИНИ ОТ ИЗБОРИТЕ В ПЕРИОДА 1990-2004 ГОДИНА ПРЕДИ КРАДЛИВ ДЕДО ДА ПОХИТИ ЧЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

:):)

преди 3 месеца

Браво!, но нормалните сме малко. Какво са тук 180 000 невалидни гласа - толкова бяха на миналите Хартиени избори. Сещай се, ако не гласуваш правилно какво става, но това се лекува. Това което не се лекува е Корупцията и желанието да се контролира вота, желанието да няма секции в чужнбина, желанието да се фалшифицира и да се управлява вота. Ние нямаме политици а крадци. Това го демонстираха ясно. В началото на рецесия, война и световна криза - нашите крадци си гледат интереса.

20

анонимен

преди 3 месеца

Като гледаме колко хора протестират става ясно, че има смисъл да се върне хартиеното гласуване като опция. А тези професионални протестиращи нека си гласуват машинно, никой не им отнема тази възможност.