20

Анонимен

преди 1 година

Никакво кафе след октомври.

19

Сетих сееее!

преди 1 година

Мечокът чака днешния ден, за да празнува деня на покровителя на мечките св. Андрей. После ще се оттегли, за да си поспи до пролетта. Блазе му! Няма да става сутрин рано в студа, за да ходи на работа!

18

До Иии

преди 1 година

Смей се ти, забравил си какво разтръбиха медиите преди двайсетина години. Някой от пишман бизнесмените си беше поръчал лъвица и си я държал някъде, но тя избягала. За щастие била кротка и обикаляла дворовете и къщите на някакво село, като в отделни случаи влизала дори вътре в домовете, за да тършува за храна. И никой не смее да я гони, за да не я ядоса. После не знам какво е станало с нея. По-преди пък беше избягал много стар лъв и успокояваха хората, че не може за изкара зимата в планината.

17

Анонимен

преди 1 година

Огладняло й е д. на баба Меца, затова обикаля да търси храна.

16

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Даам Лошото е, че на този свят остават все по - малко и по - малко животни. Благодарение на нас естествено. Никой не помни това изречение, учено в трети клас по природознание: Природата би съществувала идеално без човека, но човекът е изгубен само за миг без природата.

15

Даам

преди 1 година

Имах Ви за по сериозна медия.Този клип не е в България.Свален е от мрежата.И мечката е Гризли.толко ли нямате какво да пишете?

14

Иии

преди 1 година

Мечо Пух къде ли не те търсих. Прасчо го намерихме миналата година в края, но после бързо го изгубихме завинаги. Остана Йори. Сигурно и тигърчо ще изскочи от някое селце

13

Анонимен

преди 1 година

РУСКАТА МЕЧТА БДИ НАД БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ ЗА ВРАГОВЕ (САЩ, ЕС)

12

Пияния помак

преди 1 година

Това не е пътя между Змейца и Късъка. Джамал Чолаков Аллах ще го накаже, че лъже.

11

Анонимен

преди 1 година

Гладна е горката. А простите веднага се хванаха за пушките. Голямо оскотяване. Не им стига, че секат гората на поразия и унищожават хабитата на дивите животни, а по този начин и цялата екосистема на страната.

10

Селяк

преди 1 година

От бесни чалга партита са събудили баба меца и сега не може да заспи на гладен корем докато не изяде някой купонджия.

9

Ветеринар

преди 1 година

До Асан 16 На чеверме и после трихинелоза и в болницата.

8

Анонимен

преди 1 година

Според много нискостеблени, дай да трепеме и да тормозиме всичко що мърда, много *** се навъдиха по нашите земи.

7

Горянски

преди 1 година

Има много истории за близки срещи с мама меца. Рецептата на българина е - плюй си на петите, ако е възможно бягай по стръмно надолнище и се надявай меца да се прекатури някъде и ако е възможно се насерррри в гащите, миризмата може да я отблъсне.

6

Анонимен

преди 1 година

По проверени данни, има индивиди като номер 2, които са дошли на Земята от Меркурий и адаптацията върви трудно.

5

Анонимен

преди 1 година

Путин е пратил мечката.

4

Анонимен

преди 1 година

Хахаха.. Ето така се разпространяват фалшиви новини.. и после как да се борим с тях.. Питам DNES.BG как ?

3

Влади

преди 1 година

Ми, то вряло от мечки в Родопите. Ама чак ако изяде човек, тогава може да се оплакват хората, и пак човекът ще е виновен. Еколозите са добре платени, ако и да не знаят къде е предницата и къде е задницата на мечката.

2

Непроверена инфо

преди 1 година

Препоръчително е преди да се публикуват новини, те да се проверяват. Въпросния Джамал Чолаков е свалил клипа от популярен уеб сайт, като това не е пътя между село Змеица и село Късак. В допълнение, това е мечка "Гризли", която обитава други географски ширини.

1

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са виновни !!!