25

Анонимен

преди 1 година

aма пращате оръжия на покрайнците нали?? МРЪСЕН ФАШАГА!

24

не само

преди 1 година

не само България а целия нормален свят е преди война докато джуджето вилнее в бляднааая, и мята бомби наляво надясно това не ви ли е ясно

23

Анонимен

преди 1 година

"Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря"

22

Анонимен

преди 1 година

Гълъбе, ти птицо на мира, ти никога категорично не си се противопоставял на вайната. Пък и когато настъпи часът Х, твоят началник-хегемон едва ли ще ти иска мнението дали да хвърли твоя народ за пушечно месо.

21

?!?

преди 1 година

Донев, Италия национализира рафинерията на Лукойл и то с пари от ЕС по механизъм. КУПУВА Я , За да внася и преработва петрол Бренд, а не руски. Ти чертаеш черни сценарии за фалити и безработица в Лукойл България. Ами постъпи като Италианците ползвай механизма на ЕС върни Рафинерията на България и терминала за втечнен петрол. Стига слугинаж на руският интерес Радев и всичките лицемери, родоотстъпници.

20

охобохи

преди 1 година

Ако държавата национализира Лукоуй, съм сигурен, че ще има същите огромни печалби и просперитет, както с националната лотария в момента. Отнеха един залязващ биснес, за да го извисят до космоса. С Лукойл няма да е по-различно.

19

Анонимен

преди 1 година

"Само да имат късмета да ни вкарат във война гръм ще ги удари" - този път предлагам да не им подаряваме лесна смърт като тази на Борис Трети саксоно-бургота, а да ги пращаме в маалата в Сливен и от там за органи в Гърция.

18

Анонимен

преди 1 година

Само да имат късмета да ни вкарат във война гръм ще ги удари

17

Анонимен

преди 1 година

"Слава Украина, спаси зеления гущер, за разлика от зелената енергия, която няма да доведе до просперитет на зелените кратунки!Агент Фил Зелеуегър!ЦРУ!!!" - Вчера Германия подписа договор за газ с Катар за 16 години започващ от 2026г. Зелена енергия след 2050та моля. Грета да не го приема лично. Хахаха.

16

Анонимен

преди 1 година

Ква война, кви пет лева. Играе се шах между големите и няма полза от толкова англо патриотизъм. Ние сме държава от втория свят и дали ще сме със запада или изтока е без значение винаги ще сме им работна ръка. Най-важното е, че не сме от третия. Кайро/Египет днес подписаха договор за газ с Русия с рубли и стават нов склад за зърно на Русия. Населението на НАТО е твърде малко за да се конкурира с половината свят икономически камо ли военно. Успех на украинците и да живее царя - САЩ/Русия, все тая.

15

Росс Z

преди 1 година

До Laravel Почвай да учиш Руски език тогава ! Скоро англиският ще бъде забранен а всички програмни еzици ще са на Руски САМО ! Такива като тебе отиват в ГУЛАГ на механична пишеща машина те слагаме да си секретарка.

14

Анонимен

преди 1 година

Украинските кучета ядът яки шамари и ще им разцепят недодържавата.

13

Димчо

преди 1 година

Гълъбчето на мира Донев.

12

ДжоБаеца

преди 1 година

Украинците и сами мачкат руската ***.

11

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха война .Гълъба ще е водача на група от 240 човеци ,които ще ходят на война ?

10

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА НА УШАТИЯ ПАРАШУТИСТ КОЙТО С ЮМРУЧЕТО ПРЕДИ 3 Г СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ОТКРАДНА ВЛАСТТА И НЕ Я ПУСКА ВСЕ ЕДНО СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

9

До 1

преди 1 година

Ти имаш ли си представа с какво разполага България!? Защото ракетите и танковете бяха нарязани по заповед на задокеанските "партньори". Слагай каската и беж да те няма при укрите.

8

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Да, бе ! А защо се проверят списъците за мобилизация !НАТО, настоява за български контингент .Гответе се за война

7

Анонимен

преди 1 година

В Рурсия започнаха продажбите на електрическия кросоувър Evolute i-Joy.

6

Анонимен

преди 1 година

Франция минава на точково двучасово програмирано и доброволно прекъсване на тока. Ситуацията през януари може да се усложни поради факта, че температурата на въздуха пада и атомните централи не произвеждат достатъчно енергия - към 25 ноември 26 от 56 френски реактора не работят.