38

Да бе,

преди 1 година

след пет години се сети да ревне, че е насилвана! То пък голяма звезда, та чак бой яла за да се съгласи да вземе роля!Тая си мисли, че тук е като в Америка и иска да изкара някой лев от обезщетение.

37

Анонимен

преди 1 година

тази е отвратителна

36

Анонимен

преди 1 година

"Юлиан Вергов я подреди така. Той от няколко години не е на себе си от алкохол и наркотици. Повече подробности ще научите от прокуратурата съвсем скоро." ------------------------------- Потърсих инфо за тоя в нета! Направил е подобна измама като обвинява, че полицаи го пребиват, а се оказва грим. Който не вярва да пусне в търсачката на Гугъл "юлиан вергов пребит до смърт"

35

Непряк свидетел

преди 1 година

Юлиан Вергов я подреди така. Той от няколко години не е на себе си от алкохол и наркотици. Повече подробности ще научите от прокуратурата съвсем скоро.

34

Карлуково

преди 1 година

Нека да си напомня коментара. Искам от прокуратурата като начало две неща: 1. Името на насилника ако такъв има, 2. Експертиза от специалисти дали това са цапаници ли са или е наистина резултат от бой по лицето. Ако госпожицата е направила инсценировка, нека да бъде заведена под съдебна отговорност, ако не да бъде съден нейния насилник.

33

Анонимен

преди 1 година

Да я разследват, ако се докаже да хочне съдебно за оня и за ония 30 наблюдатели, които са станали съучастници, а ако не се докаже да се заведе дело срещу нея за клевета и пропаганда. Не може само да се хвърлят фалшиви новини по цял ден и да намят развой. Тая кво иска от нас като я четем тая новина? Да възтържествува правдата или иска да я обсъждаме ква е кифла?

32

Кико

преди 1 година

ПАТИЦА!

31

Анонимен

преди 1 година

Моля, не разводнявайте темата! Налице имаме измама на жена, която зад прикрието на 5 изминали години иска да направи две неща - първо да манипулира някого за пари или роли, второ да спечели пари от сopocoидните НПО организации с цел разделяне на обществото и приемане на "Истанбулската ковенция", с цел ЛГБТИ+ да имат право да осиновяват деца. Прокуратурата трябва да заведе дело срещу нея за измама в големи размери!

30

Анонимен

преди 1 година

Много жени са пълни кукута. Една така ме обвини, че съм я изнасилвал пред бившия й приятел, а аз не съм! Даже никога не съм ходил в тях, а тя ми идваше и си носеше кондoми. Оня за малко да ме набие, ама аз се окопитих и веднага казах за кондомите и оная се изчерви цялата. Накрая офцата като се раздели с него ми писа по телеграма за да ми се умилква. Снимах разговорите и я блокирах.

29

Анонимен

преди 1 година

Добре, и какво е станало - роля ли не са й дали? Честно, дори не знам коя е тая и с какво е известна. А ако искате да видите пребити жени - минете на битака или женския пазар - пълно е с такива с насинени очи. Трябва ли да е актриса, че да се сети някой, че у нас бият жени?

28

Ми

преди 1 година

Преди 5? ГОДИНИ??? Нещо на мен ли не ми е наред?

27

Анонимен

преди 1 година

Плащат й и мълчи. Имала е договор да си е търсила правата. Сега ще мипправят цирк. Обградена от 30 човека и никой не казва нищо. Това може да Ви покаже какви хора се показват по медиите и какво представльват "звездите". Абсолютни подметки готови на всичко за пари. Абсолютна евтинячка. Евтинджос човек. Толкова по въпроса за тази "дама".

26

Анонимен

преди 1 година

До 29 - Не съм от твойто поколение дето се взимате насериозно, ако искам да удрям жена си има сайт за БДСМ, ама няма да ти правя удоволствието да ти го споделям. Видял съм всичко. Не можеш да ме впечатлиш със задръстеността ти в София хората са много развратни. Мацката, която цитирам е белгийка и казва, че такива като българите не е виждала в Бенелюкса. Опипали я преди 5 години пред 30 човека и кво ми дреме, че си е мълчала? За пари мълчи, ама като нема кеш мяу-мяу. Евтинячка е.

25

жена от Тракия

преди 1 година

До Славна Тракия Няколко поколения ви изпуснахме да мислите, че може много неща се разминават така. Ударили някой си или изнасилил някоя си, друг измамил някой си и му се разминало!Тарикат е бил.Баламата му духала!Това мили деца е само привидно така.На никой нищо не му се разминава понякога възмездието закъснява,защото той сам в бъдеще се прецаква попадайки в здрави ръце!Дето бият без съдията да ги закриля!

24

ПроСоТо

преди 1 година

добре де,знаем че е изключително модерно напоследък да се жалват некои за насилия с/у тях,извършени преди 10-15,или повече години..Но защо баш тая снимка ни поднасят?...Човек дори и да има желание да й съчувства,като я види и ще му се заповръща..

23

Анонимен

преди 1 година

Една жена влиза в полицейско управление и крещи "помощ, изнасилиха ме!".Полицаите я успокояват и я питат какво по-точно се е случило?Жената отговаря: "Ами аз съм актриса и режисьора ми обеща че ако спя с него ще ми даде роля в голям филм и след като спах с него не ми даде ролята".

22

Анонимен

преди 1 година

Случилото се е нещо съвсем нормално за преобразената държава България в БКП_Лъйййнарияя!!!

21

до 28

преди 1 година

да удряш жена си е за наказване, като цяло насилието не е решение. Щото аз утря мога да ти изпразня един пълнител в главата и на най-силния ще гътне :)

20

Анонимен

преди 1 година

"Моли се да не ти се случи на теб!За мъжете срама е по голям, отколкото за жени които са слаби физически,лесно ги манипулират и психически мъжете.Но пък случи ли се на мъж- позора ще е за цял живот!Дори да е жертва психически ще е сринат." - таа па... хахаха. Аз *** не съм видял да става мъж. Га го изнасилят ще му хареса и ще поиска пак. Хахаха. Срам... Същество дето си души топките за да прецени дали да се изкъпе - срам няма.

19

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Интересно защо всички тези пострадали си спомнят за насилието след 5, 10, 15 или 25г.?Дали защото искат още нещо да получат, към някогашния келепир?