18

баба мара

преди 1 година

изтриването на коментари и забраната да се коментира в дадени саитове как сенарича

17

Анонимен

преди 1 година

До 19 - Абе и аз бях ваксър, ама взеха да ми навират пети "буустар" и да ми искат сертификати и паспорти ...

16

Брюкселска Дантелка

преди 1 година

Да, неолибералната глобалистка пропагадна е създала трайно алтернативна информационна вселена.

15

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите в България са жив пример. Лъжци, сами излъгани, мислещи са проницателни и хитри , а в същност са топ ***.

14

Натовеца

преди 1 година

краварски пропагандисти се събрали да ми обясняват за проапганда ,не мерси !За такива е мало Белене !

13

Анонимен

преди 1 година

Как елегантно смесвате пропагандата с дезинформацията! Какво лошо виждате в пропагандата? Всеки го прави. Стига да не лъже. А може би искате да кажете, че не всеки има право да пропагандира?

12

Чети кво ти казвам

преди 1 година

Забравих : не гледам никакви реалити шоута като например Big Brother, Master Chef, Фермата, Игри на Волята и други тъпизми за прoстолюдието.

11

Чети кво ти казвам

преди 1 година

Американските колонизатори отгледаха едно цяло поколение чрез пропаганда, сменени учебници по история и промиване на мозъци за светло евроатлантическо бъдеще по големите ТВ от сутрин до вечер. Слава Богу все още има критично мислещи хора като мен, които не гледат новини по тАлАвизора, не си сложиха факсини и се информират от YouTube, Евроком, и Fb. Казвам ви че bTV новини или Nova новини не съм гледал от 2005 година. Не чета медиите на Прокопиев, Шорос и Америка за България.

10

Анонимен

преди 1 година

Живеем в нов тоталитарен ред.Нова лява утопия се вихри и търси враговете.И къде ги намери?Там дето е свободното слово с обмяна на мнения.И какво правят, ами ще обучават децата да мразят свободата, като й препишат най-страшното обвинение: пропаганда на врага като дезимформация.Пълна йезуитщина.

9

АК-47

преди 1 година

Каква руска пропаганда, що не си погледнете проукраинските американски телевизии, откъдето се сипят фейкове и укронацистки измишльотини. Или всяка сутрин по националното радио да ми пускат пресипналият глас на оня наркоман Зеленски. Добре, че има алтернативни източници. На вашата евроатлантическа пропаганда нормалният и здравомислещ българин не се поддава.

8

Първата

преди 1 година

...жертва на войната е Истината!!!ВСИЧКИ ЛЪЖАТ.

7

Ами

преди 1 година

Днес ИСТИНАТА Я ПРИЕМАТ ЗА ЛЪЖА, А ЛЪЖАТА - ЗА ИСТИНА, ЗАЩОТО Е ПО- УДОБНА! Истината често е твърде болезнена и неприятна за егото ни!

6

Реалист

преди 1 година

Началото на "Пропагандата и дезинформацията създават алтернативна информационна вселена" го поставиха САЩ след Втората световна война и си останаха водещи и досега. Може би дела на САЩ в тази област е около 90-95%.

5

Анонимен

преди 1 година

Каква смешка е да напишете това след пландемията и по време на конфликта в Украйна.

4

До зозо

преди 1 година

Недей да пишеш с чуждо име ако може напиши си името

3

така е

преди 1 година

Пропаганда и дезинформация е когато някой си украинец публикува някъде си, че ВЕРОЯТНО руснаците ще се изтеглят от Запорожката АЕЦ и тук всички медии на мига го публикуват. Без изобщо да се замислят, да проверят, да подложат тази лъжа на някаква проверка и съмнение. Ей това е дезинформация. Това е само един пример и цялата пропаганда, която ни залива напоследък.

2

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, пък онези от бАтака ТВ живеят в собствен свят :)))))))))))))))

1

Анонимен

преди 1 година

Социология ли?! Това за мен не е наука, а разни бръщолеевяяния.