28

Анонимен

преди 1 година

"Малко преди разпада на Римската империя, в Рим са били същите показатели" - е как ги преброи? И как така е имало значителна група мюсулмани, като ислямът се появава векове по-късно?

27

Харе Кришна

преди 1 година

Русфобията води до cиганизация и индиец за премиер. Това е положението !

26

Очаквам с трепет

преди 1 година

мига, в който кралят / кралицата ще се появи в поличка от палмови листа и пера на главата, а заседанита в Уестминстър ще се откриват с вуду ритуали.

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Laravel ........И скаш да кажеш че убийството вече не трябва да се счита за престъпление ???? Защото класификацията на убийството като преспъление е наложено в обществата именно от религиите! Казусът с кражбата е абсолютно същят ! Та, викаш, религиите нямат място в нашият технологичен свят? А ?

24

Анонимен

преди 1 година

Вече се налагат термини като ' постхристиянска Европа'. Това бе целта на занятието. Преди векове се биеха за вярата, сега народите бавно и систематично ги разложиха отвътре. Остана една Русия като хранител на Християнството.

23

Християни няма в Бъл

преди 1 година

На Българина му е достатъчно един татуиран кръст за да се определи като християнин.Внежедневието си той заобикаля всякакъв божи закон.

22

Анонимен

преди 1 година

Много расистко изследване. Все пак това, че атеистите се увеличават, е много добре.

21

Анонимен

преди 1 година

До Laravel религиозни са само нискоинтелигентните.

20

Анонимен

преди 1 година

До Laravel Жалко че не разбираш какво е религията и какво носи на човека и обществото. И какво се появява в отсъствието й.

19

Единствения

преди 1 година

Религиите трябва да изчезнат.Те са създадени да рязединяват и управляват хората.

18

Отмъщението

преди 1 година

На Евреите, само те искат да бъдат бяла раса. За Франция, Холандия, Белгия вече е късно. Искаш да смучеш богатства, пък да си расов няма. Нищо лошо няма в това всички сме Божии чеда, важното е да са цивилизовани, което е много трудно.

17

До Ant

преди 1 година

Ами зор е! Както вече се разбра, Британия отдавна не е нито Велика, нито християнска. За какво са им на "черните уелсци" и "черните британци", карибци и други с афроазиански корени бял християнин?

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Малко преди разпада на Римската империя, в Рим са били същите показатели. Та така че, нищо ново под Слънцето.

15

Анонимен

преди 1 година

Наблюдавайте внимателно как се превзема държава. Не по балъшкия начин като руснаците. Просто разоръжаваш армията си и пращаш малко по малко безброъни роти 20-30 годишни мъже. Като "емигранти". Даа. Хубаво е и ако спонсорите на операцията притежават медиите и пречат да се коментира случващото се.

14

Христо Христов

преди 1 година

И пакистанците са по-интелигентни от англичаните!

13

Библията

преди 1 година

Честито мюслюмско кралство Ал Бер хладен.А сега напишете за Германия , Белгия и Франция , че там са вече 60%.Честита мюслюмска Коледа на цялата европейска пръдня.Да живеят в мир и разбирателство докато смърта ги раздели.Амин.

12

Анонимен

преди 1 година

До AntЕми това е най-смешното от страна на англетата, щото гонят баш българите и румънците, дето им работят най-много :) Да си ги пазят африканците, пакитата и индицийте, явно са тотално вече промити от вината си към бившите колонии :))

11

Адмирации

преди 1 година

Кафевите братя от България, преоткриха Великобритания като нова държава, която има хубава социална система, само прекомерната им заешка раждаемост ги възпира да не намаляват в България.

10

Ant

преди 1 година

А беше голям зор да не би българите и румънците да превземат Англия,поне са християни

9

То си личи

преди 1 година

и по снимката - на Tower Bridge черното спрямо бялото е в съотношение 2:1. Като искат, да се претопяват, само не разбирам защо налагат това и на Европа, в частност на Източна Европа?