48

Анонимен

преди 1 година

Да ти втълпяват, че си произлязъл от май.му.на е обида за човешкия интелект.

47

Спасителят Христос

преди 1 година

Християнин е този който вярва, че Исус Христос е Божий син и Го следва.

46

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажем ние,с нашите 10 % индиици и още толкова анадолци.

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен Истината е, че човек е създаден от БОГ ! Но интересното е, че БОГ е бил яко на "ТИ" с генното инжинерство !

44

Анонимен

преди 1 година

Как може хранител на християнството да напада и убива братски и християнски народ.......... Кой братски и християнски народ? Който се опита да възроди нацизма, и в нац. си доктрина е записал, че Русия е враг?? Войната е свещено дело. Чети Библията - най-издаваната книга за всички времена!

43

Dr Abdullah

преди 1 година

Християнството не дава смисъл, особено в трибожната православна форма. Според свещените хадиси, в последната война две ще са армиите на Исляма. Едната ще тръгне от изток, а другата от запад. Затова много скоро ще има мюсюлмански общини, в Белгия и Англия първо. Те ще управляват по законите на шериата. Няма лошо и всички англичани избрали да следват правия път се посрещат добре. Ислямът е отворен за всички. Наскоро един инфлуенсър го прие. Няма пречка да се върне човек към единобожието (теухид).

42

Анонимен

преди 1 година

Или човек приема ,че е произлязал от / защо се цензурира, име на животно е / м.а.й,м,у,н,к,и,т,е . Или че е съдаден от Бог . Това е . Не се сещам за някакво средно положение

41

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Русия вече е завладяна от таджики, узбеки, казахи, тюркмени, киргизи, азърбейжанци, начело с чеченците. Последните дават ъкъл и на Путин. Аллах акбар.

40

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 49 О-оооо необразований юроде ......... Менталната ти ограниченост в следствие на недостатъчна образованост ти пречи да възприеме факта, че не само Християнството е религия !

39

ПроСоТо

преди 1 година

е,голема работа!...Нали си имат озъбен Принц на Уелс,който съвсем скоро и жъ стани крал?..Какво значенее има етническия состав?..-Все таки става въпрос за Империя,в която "Слънцето никога не залязва"../"Гот,сейф тхе кинг!" /..

38

Анонимен

преди 1 година

Само 20-ти век бе атеистичен в историята на света и той донесе повече беди на човечеството, отколкото всички векове преди това взети заедно... Атеизмът е най-лошата религия!

37

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 40 Ако беше ходил на училище вместо да дърпаш джоинта в парка щеше да схванеш за какво иде реч. Но, издигането на бананите в култ сериозно уврежда мозъчната дейност !

36

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ: не, класификацията на убийството, кражбата и безброй други като преспъление не е наложено от християнството, а от правната система на Рим.

35

Анонимен

преди 1 година

До Християни няма в БълЗа мен лично религиите са манипулация, дали християни, дали мюсюлмани..... :)) Но мюсюлманите и черните са вкарани много повече във филма, видехме "белгийците" мароканци как безчинстват след победа на Мароко над Белгия :))

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 -за Русия ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ В РУСИЯ ИМА 26-27% МУСУЛМАНИ, А НА ПРАКТИКА НАД 30%, ВИЖ В ГЪРЦИЯ Е ДРУГО.

33

Анонимен

преди 1 година

До Таня -ти си тая инжектираната, нали? Каква изненада. Равно ниско представяне по всички точки.

32

До Таня

преди 1 година

Много е лошо да си атеист със самомнение за някакво уж високо образование, а да не са ти ясни основни истини в живота. Нищо, той животът приземява и те кара да научиш някои простички истини по трудния начин.

31

Анонимен

преди 1 година

Религията носи морални норми, модели за подражание, обществена съпричастност и тн. Без религия остава едно нищо, всеки сам за себе си, извращения и кухи псевдоценности. Загрейте го, че време не остана.

30

Простак анатемосан

преди 1 година

Как не видях тия дни един бежанец християнин да дойде на границата ни и да се помоли да го пропуснат ..

29

До 36

преди 1 година

Как може хранител на християнството данапада и убива братски и християнски народ