88

Cool

преди 1 година

Много проста статия,с още по-прости коментари.

87

Бонго Бонго

преди 1 година

Az puk vijdam KANADSKITE deputati nalazvat BG promyana I izakwat golemi laininya I vie GI mislite za torti puk to laininya...bravo na radev

86

М

преди 1 година

Напълно закономерно впредвид новите ценности от 30 години насам. И у нас е така видяхте ли снощи сърбинът Алекса. Сравнете го с нашите 25 годишни младежи. Видяхте ли волята му, вярятя му, моралът му. Е това е и разликата между Сърбия и България . 30 години разпад до къде ни доведе.

85

Анонимен

преди 1 година

Обясниха ли им на англичаните, че Гана, Сомалия, Нигерия, Индия и Пакистан са страни извън европейския съюз и че с оглед резултатите от брекзит мисля, че не им обясниха? Така и не разбраха, че България е страна със 7 милн души населени и нямаше как да заемем 15 милиона работни места от техните. Схванаха ли го? Успяха ли да им преведат думата "четвъртит" на английски. Преди брекзит ми беше трудно да им я обясня.

84

да ама не

преди 1 година

такава е съдбата на колониалните държави .Колонизираните колонизират колонизаторите.Докато англичаните дънеха нигерийки и индийки дойде време актьорите да си разменят ролите а сега белите английски дупета да видат кон боб яде ли

83

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе е точно така. Жълтчките също стабилно намаляват. Реално се увеличават тъмнизелените, арабелите и раджастанските индивиди.

82

Анонимен

преди 1 година

Честито за подмяната на генофонда. Бялата раса е единствената, която бележи спад, въпреки че станахме 8 млрд.

81

Анонимен

преди 1 година

Напоследък, където и да разровиш в политиката, науката или културата, все някой свързан с Джордж Сорос ще изскочи. Пипалата на милиардера са навсякъде, твърдят хора, които познават добре дейността му. Първият е вицепремиерът, отговарящ за еврофондовете Томислав Дончев. Оказва се, че преди да влезе във властта професионалната кариера на вицето е свързана в продължение на седем години с фондацията на милиардераОтворено общество. През 2000 г. той става главен секретар на Клуб Отворено Общество

80

Анонимен

преди 1 година

Дончев е член на екипа Експертни анализи към Института Отворено общество, разработил Регионалния план за развитие на Северозападен район за планиране (възложено след процедура по Закона за обществени поръчки с възложител Министерство на Регионалното развитие и Благоустройството). В периода 2004 2007 вече е достатъчно високо в йерархията и работи като програмен директор в Института Отворено общество.

79

Анонимен

преди 1 година

Не е само Меркел. "Отровено общество" съществува преди нея. Тукашен пример е Томислав Дончев който беше директор в нпо то и докара до сиганизация на видинския край.

78

do 100

преди 1 година

Християнското население в Европа драстично намалява.След 20 години,ако продължава толерирането *** мигранти Европа нама да е християнска.Да благодарим на Меркел.От нейната политика започна това чудо.

77

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасавец, чети: Джордж Сорос обеща допълнителни 100 000 паунда (113 000 евро) на активистката група "Най-доброто за Великобритания", за да подкрепи усилията за борба срещу Брекзит, предаде "Гардиън".

76

Чичи

преди 1 година

А при гласуването за Брекзит, се видя, че и умните са под 50 процента.

75

Анонимен

преди 1 година

Не че ми пука за наглосаксите но това е поредното подвеждащо заглавие и, ако не прочетеш статията излиза, че белите християни са история.

74

Анонимен

преди 1 година

Това е добра новина! Давам на Англия максимум 10 години още и край с нея.

73

муспи

преди 1 година

Приятното е, че без бели няма да има пособия. Канибализмът ще е единствената прехрана. А защо приятно, - защото това е закриването на този Кръг на Ада.

72

?

преди 1 година

Ама намират ли се още заблудени в някаква вяра? На мен ми допада пастафарианството.

71

А

преди 1 година

От къф зор човек трябва да е християнин. Този те се делят на десетина вида поне. Малко разум!

70

80% матрала не става

преди 1 година

Абе балъци то си пише християните 46% мюсулманите 6% другото са атеисти кво се шашкате конгнитивни неграмотници.

69

ХаХаХаАААААААААА

преди 1 година

Хаааааааассс