10

Минчева

преди 1 година

Докато Радев управлява, а то се вижда от две годинки така ще да е.

9

m

преди 1 година

Еее така става след управлението на ПП и реформата на Рашков.Гласувайте пак за тях.

8

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да ги залавят и вкарват в лагерите да ги издържаме българските данъкоплатци. По-добре да вървят в Брюксел при Урсула,тя ги чака.

7

Анонимен

преди 1 година

6: няма! гранични войсги ги закриха преди доста години. В момента има една пародия на ограда и никой които да е гледа. Не си ли гледал някой скрит репортаж - дупки, липсващи части на ограда, подкопани и липсващи части и следователно всеки си влиза като у тях си. Имаше тикток видео на един брадат където прескачаше оградата с помоща на 2м стълба, прескача и се хили колко било лесно. Факт.

6

Анонимен

преди 1 година

от къде ли влизат? поне ограда да имахме? пратете една чистачка или някоя лелка от столовата поне да свърши някаква работа след като тази пропаднала смешна държава не може. Ставате за смях на цяла Европа а после ревете за Шенгени менгени и се сърдите като ви кажа че сте по зле от Сомалия.

5

До 4

преди 1 година

Не може да се хази граница със забрана за стрелба!!! С думи и пожелания не става!

4

Обективно

преди 1 година

ТО СТАНА ПО ДВА ПЪТИ ДНЕВНО. ДНЕС - САМО ЕДИН ПЪТ. ЗАДОБРЯВАТ?? ИЛИ ?

3

Селския идиот

преди 1 година

Още ли някой си мисли , че България е изпълнила всички критерии за Шенген ?Като гледаме как си пазиме границата, която е външна за ЕС......

2

Анонимен

преди 1 година

В това село 60% не можеш да ги различиш на външен вид от афганистанците. Как са ги разпознали, че не са с български лични карти си остава тайна.

1

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо обикновено в тези случаи прокуратурата отказва да образува досъдебно производство и ги пуска да си ходят, където ще ходят! А полицията не може вечно да ги задържа! Трябва разрешение на прокурор.