22

Анонимен

преди 1 година

И да свалят Нинова, никога повече про-руска партия няма да бъде фактор в политиката в България. Каквито и обединения да правят, нямат достатъчно електорат че да не са последни в парламента.

21

Анонимен

преди 1 година

Нов бардak със стари *** не става! Тази изхабена, кривоуста пачaвpa акъл и претенции раздава. Лявото ако иска да се развие и наложи трябва да се организира от нови, непохабени лица, другото е мимикрия, фарс, ламтеж на дърти муцуни за власт.

20

Анонимен

преди 1 година

"Това мамино синче Симеон Славчев от МИР какво прави там?" - И аз това се питам. Кога се пребоядиса на социалист, като доскоро ходеше с Копейкин да се прави на патриот.

19

Готвача

преди 1 година

Парванов кви бузки е направил от дивечовите мезета.

18

хъ хъ хъ

преди 1 година

В този случай е права Манолова, Нинова направи това което и беше поръчано - съсипа БСП и го прати в трета глуха. Колкото по рано бъде отстранена от ръководството, толкоа шанса да има лява партия в парламента е по голям. Иначе Възраждане обира левите избиратели и... страва интересно!

17

Анонимен

преди 1 година

Хората са го казали: Със стари к**** нов бардак (партия) не се прави!

16

Роко2

преди 1 година

Киро обра гласовете на Мая и протестиращите.Голям търговец е баш -шано евалариус.Теа гледат сега като мокри котета през стъклото на месарски магазин -от вън...

15

Анонимен

преди 1 година

Гейчетата пак риват като на заколение, нищо ново за комунисти анархисти

14

Анонимен

преди 1 година

Тая пък кой я иска?Даже не можа да влезне в НС.

13

Анонимен

преди 1 година

Нинова сгреши с подаването на топката на Боко и Пеевски. Боко ги използва за своята игра за хартиено кметско гласуване. Гешев ги използва за поредната атака към честните избори. Много хора ще се откажат да гласуват за БСП заради тази помощ към Боко и Гешев. Пенсионерите вече са гербери и седесари и слушат металика.

12

Зозо

преди 1 година

..............Машините, електронното гласуване, свалянето на Борисов това бяха исканията на хората от протестите................. Хахахааааа, промянаджиите съвсем изкрейзиха. Какво сваляне на Борисов бре?!? Боко си изкара мандата до край и после ви такова с 200 на изборите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 1 година

Забавно е да ги гледаме тия двете кобри как се хапят :)

10

Анонимен

преди 1 година

С тия халосни патрони Нинова съвсем го закъса.Да си смени съветниците,че я тласкат в грешната посока.Да обвиняваш непрекъснато другите за своите грешки е непродуктивно у направо вредно и Нинова много скоро ще го разбере,но ще бъде късно.

9

Анонимен

преди 1 година

Прожектират ни фентъзи сериалите - "Властелинът на кодовете" и "Шифърът на Боко". Тези хора са психически болни или психопати. Тайни кодове, шифъри и конспиративни теории от фашистки тип са темите на Гербодепесарите. Калинките герберски кметове искат да контролират вота на парламентарни и кметски избори чрез хартия и химикалки.

8

Анонимен

преди 1 година

Тя щото Мая е цъфнала та вързала и взе да се надува. Щом тъй нареченият ни народ, който по принцип е влюбен в левичарските послания тип - Държавата да ми дава пари и работа, ама да не ме търси за данъци, се усети, че безплатен обяд няма и някой после трябва да връща заемите, се усети и отряза левите популисти, смятайте какво е бъдещето на Майчето.

7

Анонимен

преди 1 година

Нинова,с глупавото си поведение напоследък,трябва да бъдеш доволна,ако въобще влезеш в следващия парламент.Своите ще ти подложат динената коричка,не чуждите.А коалицията ти с ГЕРБ съвсем ще те затрие.

6

565656

преди 1 година

bravo Майче.................

5

Ехо

преди 1 година

Тия всички са полудели. Като почнеш от Борисов и свършиш до Първанов. И сите - женички от партиите им.

4

Анонимен

преди 1 година

Мая е ясна отдавна .Създаде заккнпета за топчета като Ванко 1 и винаги е била срещу народа винаги .Това ,че защитава разни хорица това е единствено с цел печалба а не ей така от добри намерения за народа !

3

Анонимен

преди 1 година

Дано най-после Нинова се освести и разбере,че не ПП и машините са и проблема,а че не можа да задържи,а разгони своите,които сега и отмъщават.