42

Анонимен

преди 1 година

Те пък заритали за луди погребални калинки.

41

Нинова

преди 1 година

Много си ми потрябвала...

40

ПроСоТо

преди 1 година

Ако Мая се върне в БСП, аз го напускам на момента

39

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 1 година

БЕДНИЙ МИ НАРОДЕ, ЗАЩО БРЕ БЕДНИЙ МИ НАРОДЕ ГЛАСУВАШ ЗА ОБИРДЖИЙСКИТЕ ДЕСНИ ПАРТИИ А НЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО ЕДИНСТВЕНА ПРАВИ НЕЩО ЗА ВАС, А НЕБЛАГОРАЗУМНИ МИ И БЕДНИЙ МИ НАРОДЕ, ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ОБЛЪЧЕН И ОБРАБОТЕН ОТ МЕДИИТЕ НА ДЯСНАТА АНТИНОРОДНА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО ПРОДАВА ВСЕКИ ДЕН ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ, ВАШЕТЕ БЪДЕЩЕ И ВАШЕТО НАСТОЯЩЕ, КОЯТО ПРАЗНИ ХЛАДИЛНИЦИТЕ ВИ И СИ КУПУВА С ОГРАБЕНОТО ОТ ВАС ЯХТИ И СТОКИ НА ЛУКСА??????????

38

Анонимен

преди 1 година

Ами заминавай си на село, тогава...

37

Анонимен

преди 1 година

ПАТЕРИЧОЦИТЕ НА ГЕРБ, СЪСИПВАЛИ БСП ОТВЪТРЕ СА СЕ СЪБРАЛИ НА СЕДЯНКА!!!!!!!!!

36

анонимен

преди 1 година

ами, к....те да се върнат в зайчарника банкаянски хихи

35

Анонимен

преди 1 година

Ким Кардашиян от Кюстендил -Мая Манолова , неможа да прежали че не стана първа в БСП макар многото кревати които обиколи ! Всички я опитаха и захвърлиха след употреба! Бо-клука трябва да се хвърля.

34

Верно е

преди 1 година

Киро простото излезе по-малко *** от Мая, Хаджикян, Бабикян и другите от жълтите павета

33

Kaka

преди 1 година

Т.нар партии на "протеста" са виновниците за връщането на страната с 30 год. назад.Виновници са: Румен Радев, Маямата, Бабикян, Хаджикян,Минекян, Корни, Учиндолския ***,Татяна с тихата спалня, и техните спонсори от Дубай, Белград, Прокопи и Бобоците. Всички тези наивници бяха яхнати от Киро простото и Кокорчо. Киро и Кокорчо кешираха, а тези останаха без кокал, но всички вкупом са за затвора. НИЩО НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!

32

леле

преди 1 година

Що така мари?

31

Анонимен

преди 1 година

въпросът е кои ще се обединяват. Обединение на личности, които се имат за водачи, не праи обединение на потенциален електорат. Истинска левица и стойностни хора бяха в парията на Жан Виденов, но тя получи малко гласове, 1. Защото по-старите не вярват, че нови формации ще влязат в парламента, 2. Защото няма как младите да ги познават, 3.Защото медиите активно работят за фашисизация на държавата ни. Не пресилвам,4. младите съзнателно са учени да нямат политически и идеологически знания у култура.

30

Ми

преди 1 година

Поканата е подло сътворена...от вещицата..Това е нож в гърба на новото обединение.Още от сега *** иска да инсценира разцепление.Глигана гечев е въколак

29

ВЪРНИ СЕ В ПАЛАТКАТА

преди 1 година

НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА....... УЛИЧНИЦИТЕ 2020-2022......

28

Да допълня...

преди 1 година

До хъ хъ хъ 21 Да те поправя. Не в трета , а в пета глуха.

27

хахахахахахахаХАХАХА

преди 1 година

излъга се да напусне хубавата си работа, сега гони михаля. като ти предлагат взимай, агента нищо няма да ти даде.

26

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Тъжно е , дори абсурдно, че над 30 г. след т.н. промяна все още боравим с категории като ляво и дясно. Стига бе хора, събудете се и спрете да се делите. Няма ляво, няма дясно. Има само само провъзгласил се ЕЛИТ и ние - НАРОДА , дето се мъчим да оцелеем!

25

Анонимен

преди 1 година

В България всичко си остана по старому.Бекапарите управляват, а ЕС и Нато са просто нова форма на тяхната власт.Никога не е имало промяна и преход.Поредната лява тоталитарна утопия властва и днес.

24

Анонимен

преди 1 година

Левица в България НЯМА!!!!! Всички които се пишат леви, социалисти сега са най-върлите капиралисти.Всички олигарски у нас произлизат от редиците на БСП=БКП=ДС.Те ограбиха народа като направиха уж перестройката 1989г.но само за себе си.Махайте се никой не ви иска.Досадни стари крадливи муцуни.Най-обикновени номенклатурчици още от времето на Тато.

23

Абе

преди 1 година

За никъде не си ти вече, не знам и Божков дали те търпи все още !