21

Анонимен

преди 1 година

Тези по високите етажи са заиграни яко и затова този бизнес цъфти.

20

преди 1 година

ГО ,ВНА БЕЗ НАС НЕ МОЖЕ

19

Българин от Своге

преди 1 година

Е, еее как само двама бе , целия свят знае , има ли наркотици , проституция трафик на хора крадени коли и всичко каквото може да си помисли човек хич недей пита - марка БГ !

18

Анонимен

преди 1 година

Браво!Ще има по-малко друсалки.От наркотиците стават опасни и за себе си,и за другите.Наркозависимостта трябва да си се разглежда като психично заболяване много по-опасно и от шизофренията.За едната доза са готови даже да убият близки хора.

17

мони булавто

преди 1 година

карам бмв

16

16

преди 1 година

До Анонимен 20 - Да ам тези не са ги хванали със захар !

15

16

преди 1 година

До Анонимен 20 - Аз не съм назад - Не знам за теб , но аз съм си добре ( да не кажа МНОГО ДОБРЕ ) ! Колкото до затлъстяването - В такъв случай към наркотиците трябва да сложиш и : Пържоли, кебапчета , кюфтета , пица , хамбургеи и т.н. + Сладкишите , тортите и баклавите !

14

Анонимен

преди 1 година

До 16 Такива като мен не употребяват, нито кокайн, нито цигари, нито алкохол. Само кафе и захар :). Хвани и прочети определението на думата наркотик и тогава философствай. Защото остър, наркотика си е наркотик. Дали ти харесва или не. Над 180 000 хиляди умират годишно от затлъстяване, което е причинено от висока консумация на захар. Та не ми обяснявай кой е остър и кой плосък. Ето заради такива спреляци като теб сме с 30 години назад.

13

14

преди 1 година

До Анонимен 17 - Знаеш ли го - Може да си подслажда кафето с кокаин , а през цялото време си мисли че е захар - Вече всякакви ги има ?!

12

Кажете ни нещо ново

преди 1 година

Имах си хас да има някъде ла'й'нария и да няма замесени Българи ?!

11

До 14

преди 1 година

Ти трябва да си невероятно проЗЗЗЗ и ТъППППП , ако слагаш на един кантар захарта и кокаина , но не можеш да ме изненадаш - Такива гладкомозъчници като теб са навсякъде и затова всичко е с главата надолу !

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Човечеството употребва всякакви стимуланти от хиляди години и никога няма да спре. От ясно по-ясно е. Да не би като убиха Ескобар да спре кокайна....... Дори повечето от пишещите тук употребяват наркотици, но "законни". Защото алкохола, цигарите, захарта и още и още по дефиниция също са наркотици. Та те така те

9

Анонимен

преди 1 година

Войната срещу наркотиците е загубена кауза. Наркотини никога няма да спрат да се употребяват

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Що мислиш, че имената се знаят от журналистите? Ти ако ги знаеш кажи ги. Разследването е в ход, едва ли полицията е публикувала имена.

7

Анонимен

преди 1 година

Дрога в западна Европа се разтоварва от 30 години, а ония холандците и шведите си мислят, че не ги знаем що не ни искат в Шенген. :) На нас ни набутаха хърбавите и нашмъркани програмисти, а те прибират големия пай. :)

6

Притеснен

преди 1 година

Точно се бях притеснил като излезе първо тая новина как така няма българи в тая голема схема и ей ги на

5

Анонимен

преди 1 година

"българите са ниггрите на балканите. съставляват 13% от цялото население, а вършат 90% от престъпленията" - а, глупости. Тук картелите плащат само транзитни такси. Дрогата на Балканите се върти на първо място от приятелите на Кирчо - албанската фамилия живееща в Македония и вкарваща със самолети в Косово - Дестани, второ от сърбите обаче не от Сърбия, а от Черна Гора където са им пристанищата. Едно време произвеждахме марихуана много, ама Маджо и Бойко вече не се занимават с такъв дребен бизнес.

4

Анонимен

преди 1 година

До 2 - щото тия, ако не ги пуснат до 2-3 години ще започнат да пеят кой им подсигурява каналите и тогава българите и румънците ще разберат как картелите на западно европейските политици разтоварват кораби в Ротердам и защо Холандия не ни иска в Шенген и защо пристанището в Костанца и българската граница с Турция им е трън в обувката. ;) Отчита се работа както с Брендо дето се озова в Киев. ;) Всяко чудо за 3 дни.

3

Анонимен

преди 1 година

българите са ниггрите на балканите. съставляват 13% от цялото население, а вършат 90% от престъпленията

2

Анонимен

преди 1 година

Що винаги им спестявате имената ? Щото сме на 111 място по свобода на словото или щото ни е много трагично нивото на журналистиката ?