23

Киро Хикса

преди 1 година

Почти никой няма да им се върне, хората все пак имат и чест! Когато излизаха да лекуват болните с голи ръце, без дори да има подходящи маски и защитни облекла в началото на памдемията, и пак тогава масово медиците го преболедуваха, бяха супер герои и им се ръкопляскаше дневно! После метастазите на ГлобоХомо обявиха всички нормални хора, отказващи да се набодат и да напълнят кръвта си с мРНА и Спайк Протеин, в една абсолютно безумна кампания, подклаждана от неприкрити депопулационисти за Сатаната

22

Анонимен

преди 1 година

В Гърция имат 71% ваксинирани, което е колкото в България за хората над 40 годишна възраст.

21

Анонимен

преди 1 година

А сега да им платят заплатите за времето на незаконното отстраняване от работа. И ваксаните мижитурки, дето са се наместили на шефските места ще требе да го дуууат

20

Генерал Майтапчийски

преди 1 година

Дано хората имат смелост да си поискат по-високи заплати поне заради унижението. А като гледам са си живи и здрави, а уж бяха пътници.

19

Анонимен

преди 1 година

Много напуснаха системата. Сега има глод за кадри. Не само в Гърция, а и в Канада, Франция. Такава глупост може да се направи само нарочно.

18

Анонимен

преди 1 година

Е те нали като не са ваксинирани са умрели всичките? Кой ще се върне? Нали беше много страшно и лошо тоя грип? Цирк Цирк Цирк.

17

Анонимен

преди 1 година

Съда призова ?!?!? Той да не е конферансие ,че да кани и да призовава....В правото по граждански дела съда излиза с решения и те са задължителни. Или гърците още са сърдити на римляните и затова са измислили свои правила:-)))

16

Додо

преди 1 година

Не е възможно бе, как така лекари и медицински персонал са отказали да ги набодат с Отровната Игла?! Как ще пазят баба?! Как беше, напълно безвредна, 100% ефективна и абсолютно безплатна! Така каза Бойко, а той знае най-добре!

15

Аз

преди 1 година

Тези пък колко са зле не е истина !!! Защо ще тестват хората? Ваксинираните да не би да не предават и да не заболяват. Тотална глупост !!!

14

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Пълна нарушаване на всички закони и права на човека ,беше изискването за задължителна ваксинация...но измисленото ООН,замълча по въпроса!!!!Нещо ,май зацикли Ковид експеримента ,щом почнаха и джигитайците да се бунтуват ....от тази година ,дойде и изчезналия грип(две години го нямаше )!!!

13

Падаря

преди 1 година

Здравния им министър Плеврос казал ,че това е опасно .Това правителство в Гърция ги води към блатото .Лошото е ,че пак ние ще им плащаме дълговете на гърците досега 500 ммилярда евро чопнаха за ядене пиене и ...е.

12

Анонимен

преди 1 година

А така! Такива новини се публикуват късно, за да ги четат по-малко хора.

11

Ковид и мед. Бизнес

преди 1 година

Некви тестове правени в гараж в Индия ,що опара направиха прекупвачите и сега по примера на маските от 1 цент дето беха стигнали 2 Евро за брой всеки се прави на спекулант всеки иска неквиизмислени пари за ***.Срепал съм обява продавам 10 лв за 20лв. щото в серийния номер имало в края три седмици Имоти дето реално човек не би им дал и 20 хилки сега се продават за по 100х., но идва време за доене и ще има стегнация яка. ...

10

До 4

преди 1 година

Ще си понесат отговорността, спокойно. Ще ги виснат по дърветата с главите надолу всички до един. Мераклии за изпълнение на присъдите много!

9

Анонимен

преди 1 година

"ще се върнат на работа по строг протокол, който ще включва редовни бързи тестове" НЕЩАСТНИЦИ! Ако склонят да се унижават така, понеже не са се инжектирали с фалшивата ваксина, която не предпазва от разболяване и разпространение на вируса, плюя на тях! Какъв жалък, смехотворен, фалшив свят! С всички NPCта, които съществуват в него!

8

Xaxa

преди 1 година

Къде ви изчезна рубриката "умрели от ковид(грип, рак, инсулт, инфаркт, блъснат от кола)" ?

7

Т.Шак

преди 1 година

Сигурно повечето са емигрирали в чужбина през последните две години. Аз не бих се върнал да работя за да ми бъркат с клечка в носа през ден. Да си търсят други балами!

6

Т.Шак

преди 1 година

Неваксинирани и затова живи и здрави. Защо ги викат? Да лекуват ваксинираните си колеги ли?

5

Да се събудим

преди 1 година

Това е новото нормално... Подкрепа и толерантност към всякакви глу.пости и извара.щения, но не и свобода на словото, или мнение различно от общото. За това те уволняват.

4

Емо

преди 1 година

Получи се заповед от "Световната конспирация" за край на експеримента с вируса, поне в Европа, сега в Китай е на ..й и там ще ги пробват колко ще изтърпят на тоталния терор.