17

Анонимен

преди 1 година

На кого съм докладван и какво "престъпление" съм извършил ве миш ок :)))

16

До 18

преди 1 година

Сам ли си слагаш плюсове? Жълтък!

15

Анонимен

преди 1 година

Таз Джаферович явно е доста влиятелна, щом веднага ми дадоха минус :))) Уж голем стратег, накрая Фифо е изпързаля :)))

14

До 15

преди 1 година

Докладван си мишко за теб повече няма да има коментари!

13

Анонимен

преди 1 година

Нинчето съсипа БСП, сега обвинява червения комрад Донев в саботаж, все едно слушам Джаферович :)))

12

Благодарете се за

преди 1 година

КОМЕНТАРИТЕ!! Да не ви ги спра пак , нищожници жалки ,знам ,че за това живеете! И този път ще е завинаги!

11

Анонимен

преди 1 година

Когато изчегъртаме и последния комунист-социалист ще настъпи трайно благоденствие за Българския народ, черен ваньо е виновен защото не направи Лустрацията но после стана ясно защо не я направи, защото се оказа един от тях и сега всички им сърбаме попарата на тия Путинофилчета с още проекти за обезпечаване на всички ни и превръщането ни в марионетки на Джуджето ястреб нещастното завряно в бункера до живот

10

Папо

преди 1 година

Тази тетка е разтворила широко бузи и е готова да се коалира в всеки и с всичко.

9

Анонимен

преди 1 година

няма как да не забележим, че всички обвиняват киро и асен, а за 11 години усвояване на средства от ес и тотална разруха, вълнисти магистрали на цената на германските, необорудваните граничари и полицаи, стобора на границата (супер скъп и невършещ работа), за частната лаборатория на границата, заради която също ни санкционират, а и нито един мед. хеликоптер, а иначе сме туристическа държава... пълна разруха и съоветните последващи кризи....

8

Гълъб Донев

преди 1 година

Отвръща на атаката на ЛЕВИТЕ....Служебният кабинет това може и това прави,вие ако сте по КАДЪРНИ си НАПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО и си гласувайте БЮДЖЕТ!!!!!ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН !

7

ПроСоТо

преди 1 година

вече започва да ми се повдига,нема майтап !!!!..ПРАВ е Радев :..-Да си направят правителство и да решават проблемите !...Ама хем не могат,хем не знаят как,защото ВЗАИМНАТА ИМ ОМРАЗА им пречи да направят каквото и да е,хем.."КРИТИКУВАТ" !?!?!...Все едно аз да се изрепча на некой щангист,вдигащ 150 кг,като в същото време АЗ едва вдигам 30 !

6

Анонимен

преди 1 година

Гълъбовата гугутка не знае какво прави там.

5

пенсионер

преди 1 година

нинова се опитва да се измъкне суха от това което забъркаха до като беше министър в мноо стабилната коалиция - ( както се хвалеха ) ! сега всички от триото киро , асен и корнелия се оправдават че за кризите в които ни вкараха са виновни Борисов и войната в Украйна . ами смешно е бе , тия тримата не могат да управляват държава ! за плажния освободител ицко няма да отварям дума :)

4

Анонимен

преди 1 година

Ура! Върнаха коментарите. Дайте да се напростеем!

3

Анонимен

преди 1 година

лелката от партията на милионерите друго не може, освен да напада

2

Ха ха

преди 1 година

Селски игрички от комунизма. Имах такива коелги на работата ми. Уж се карат, уж имат проблем, пък все се озовават долу да пушат заедно и да хора на шефа. Пред колегите правят театри, че са някакви врагове... Ама тия номера вече ги знаем..

1

Анонимен

преди 1 година

Нинова, точно ти ли ще сочиш с пръст някого за нарушаване на закона?