127

Стамболов

преди 1 година

Ами ако оня натисне червения бутон кво правим? Тази "специална операция" -война на сред 15 атомни централи и хиляди ядрени уръжия с изтичащ срок на годност от другата страна е риск за апокалипсис.Този конфликт може да е началото на края .Затова да сядат и да се помиряват.Путин омекна,Зеленски да му дадът малко акъл стратезите и да свършва тази опасна за цялото човечество война!

126

Руски

преди 1 година

четвътокласници сглобяват Шахид по трудово...

125

За съжаление

преди 1 година

Вече Кремълският Вермахт и Късият Фюрер са черно,незаличимо петно в човешката история.

124

Анонимен

преди 1 година

Тоя само се чуди къде да ходи и с другите министри само пара харчат и само мислят какъв золум да направят...

123

До 137 Боби

преди 1 година

Агромагазините са тъкани с торове, никой не купува! На пролет започва търсенето! Не коментирай глупости! Глей си пушките!

122

toti

преди 1 година

Май миролюбива война никой не води!!Работата е там,че да ръсиш бомби и боб по живи хора е различно...това си е варварско и е СРАМ в 21Век цивилизовани страни да се самоубиват !!!Все си мислех,че това е дело на *** аборигени и хуни,но за бели хора е НЕМОРЛНОНЕ ЛОГИЧНО И ОТЧАЙВАЩО ПРОСТОВАТО !!

121

анонимен келеш

преди 1 година

Бобка,Бобка не ти се вярва май,че България може и без руска газ,нали?:):):)Ще повярваш скоро:):):)

120

ФАКТ

преди 1 година

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УСПЕХИ НА РУСКАТА АРМИЯ В ТАЗИ ВОЙНА СА СРЕЩУ УКРАИНСКИТЕ ТРАФОПОСТОВЕ И ВОДОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ СТАНЦИИ

119

Анонимен

преди 1 година

тои двуличник мисли си че ще победи русия тоя говори че русия му свършиха ракетите и бомбите и че няма автомати русия арсенала нема краи и путин е жив и здрав заедно с сергки лавров вие от ес сте гладни ***

118

Натовеца

преди 1 година

нато да ми говори за жестокости ....олеле Боже ! Западняшката наглост и безочие нямат граници !

117

До Боби

преди 1 година

Хм.. значи в Русия има 20 милиона гастербайтери/ емигранти хм.. добре тва ,коя година беше 1458 ли?? Ти чуваш ли се кви глупости говориш?

116

Барабата

преди 1 година

До БобиДа имна гастербайтери в Русия от Таджикистан,Армения ,Узбекистан-дето заплатите там са по 50$ на месец.Ако не бехме в ЕС и НАТО и при нас заплатите щяха да са подобни.Жан Виденов(БСП) ги беше дръпнал заплатите на 5 $ на месец през 1996-1997г. ...

115

анонимен келеш

преди 1 година

Путин първо ни спря газовото кранче на нас в България.Захарова 100 пъти каза,че тази Зима ще студуваме и ще ходим некъпани и нашите руски тролейбуси и ръкопляскаха дружно:):):)Е?:):):)У нас 23 денонощно градуса,всяка сутрин топла вода за душ колкото искаш:):):)Българите ще си изкараме топла и уютна зима,а руските тролеи само безпомощно ще вият на умряло и ще заплашват тук под новините:):):)

114

ЧОВЕК

преди 1 година

ВСИЧКИ РУСКИ ФАШИСТИ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ ГЕНОЦИДА НАД УКРАИНСКИЯ НАРОД ПО ВЕСТНИЦИТЕ,ТРЯБВА СЪЩО ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ДА СИ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА!

113

Реалност

преди 1 година

Лишо облечената и гладна Руската Армия вече мръзне и се тресе от болести в окопите.А още не е дошла истинската зима.Докато Кремъл грозно вие,как Европа ще замръзне,армията й умира от студ.

112

Анонимен

преди 1 година

Всичкото зло идва от дивият запад

111

Падаря

преди 1 година

95% от младите руснаци биха избягали в ЕС и САЩ ако имаха шанса-ФАКТ!Не съм чувал и виждал русофил да е бегал в Русия освен ако не го издирват властите за шпионаж и подривни дейности.Апропо сега бегат в Грузия и Казакстан.

110

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяхме в НАТО руските варвари вероятно щяха да са и в България.

109

General Electric

преди 1 година

Дърпам шалтера и идва генерал Зима!

108

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си наистина слабоумен , с шизофренично разтройство и раздвоение на личността да верваш , че Русия ще победи Украйна , дори с помощта на Чечня и Беларус.. Ако е толкова лесно да се победи Украйна , Русия щеше да направи сама и да се окичи със славата на победител .. Както направиха в Грузинската война.. А те Русия са намерили будали да умират за интересите на Русия , не да победи .. а да навреди на Запада ..