187

ГОРКИТЕ,ПОЗОР СТЕ

преди 1 година

Той подчерта, че "Алиансът не участва в този конфликт"??????*** ВЕРНО ЛИ ????????САМО ТОВА Е НОВОТО ,КОЕТО ЧУХМЕ!!!!ДРУГОТО Е ПЕСНИЧКАТА СПУСНАТА ОТ ГОСПОДАРЯ ,КОЯТО ПРИПЯВАТ, С КОЯТО СЕ ПОЗДРАВЯВАТ ЩОМ СЕ СРЕЩНАТ.ТОЯ ОТПАДСЪК КАК ДА ГО КОМЕНТИРАШ ??????НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ Е ДА СЕ БЪЗИКАШ С "ТАЛАНТА "ИМ НА ГОРКИТЕ УМНИЦИ..ЗА СЕРИЗЕН КОМЕНТАР,АБСУРД, НЕ СТАВАТ!!!БОЛНИ СА ИМ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА ,ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ.ТОЛКОВА МОГАТ.

186

Анонимен

преди 1 година

Това е пиров триумф драги западнал стратег.

185

Караджата

преди 1 година

Путин Велики ще покаже на лъжливите лицемери в НАТО от къде изгрява слънцето, ще молят за милост и не е далеч. Срам ме е от лъжливите евроатлантици в Сф НС, позор са за България

184

R.A.T.M

преди 1 година

"Знаем, че повечето войни завършват на масата за преговори" Ето това къде го видяха във Виетнам нямаше маса за преговори за Афганистан да не пиша като бити п.....и избягаха. Щатите много им се иска някой да се проваля като тях ама няма да стане. Ще свършат украинците и край. Победа на бойното поле украинците могат да получат в сънищата на някой русофоб или човек не разбираш от военно дело. Годинка две максимум три и край туто финито. От сега до края само ще осакатъвят Украйна.

183

Анонимен

преди 1 година

Не си напрягайте атрофиралите мозъчета русофили пpo'cт'и. Материята е сложна за вас.

182

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тоя ми прилича на мека китка!

181

Анонимен

преди 1 година

Кулебата май се е прицелил в поста на скретар на НАТО ! Столтенберг е сравнително обран в изказванията си и достатъчно интелигентен за да знае , че решението не е толкова лесно и просто - Кулибкин обаче се точи за още оръжия и още битки - Тя днешната не могат да я спрат , той вече мисли за утрешните ! Укрите са болест ,а Путин е лекарството , но ще го разберат по трудния начин !

180

Още две вълни

преди 1 година

И ще преминат изцяло на тъмната страна.

179

?

преди 1 година

колко нагло, украинците псуват дори тук и тоя моли "моля, не ги бийте"

178

Анонимен

преди 1 година

НА СБИРЩИНАТА ПРЕСТЪПНИЦИ ЕСЕС ОВЦИ, ПУТИН ЩЕ ИМ ТЕГЛИ ШУТА.

177

Анонимен

преди 1 година

194-СЪС ТРИЕНЕТО СЕГА ТИ СИ КУХАТА КРАТУНА. НАЙ НАПРЕД ЩЕ ПРЪСНЕ ВАШИТЕ ЗА НАШИТЕ ЩЕ ПОМИСЛИ. ПУТИН ИДВА. АЙДЕ ПЛЪХОВЕ.

176

До 194

преди 1 година

И ти си тук, мyxльо, с останалите! И ако наистина този nсихопат дойде тук, ще ти пръсне и на теб кухата червена кратуна, без да го интересува, че си пuкал в негова полза в коментарите!

175

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

СПОРЕД МЕН ТОЯ Е СЪЩИЯТ КАТО ЗЕЛЕНСКИ - ВОЕНОПРЕСТЪПНИК.

174

Анонимен

преди 1 година

187- ама сега из укрия почва "кристализация". всичкото УКЪР на кристали. ЛЕДЕНИ ШУШУЛКИ. СЕГА ПОЧВА.

173

Кой го казва ?

преди 1 година

Обвинителят който бомбардира Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан...Да не говорим за Хирошима и Нагасаки !

172

Анонимен

преди 1 година

Истината е, ч България влезе в НАТО по принуда, поради предателството на Горбачов, който простовато ратури всичко, без да изисква даже нещо написано на книга като гаранции. Което далеч не значи, че българите сме във възторг от натовщината прди и сега. преди последните избори всички потенциално влизащи в парламента бяха привикани в американското посолство. Вчера четох материал за лицето, което ПП предлагали за кандидат за кмет на София и пишат;"ОДОБРЕН от американците". ПФУ! ДОЛНА ***!

171

wseki

преди 1 година

А жестокостите на ВСУ и вътрешните политически разбори на украинската управа къде ги сложихте? Кой използва цивилни за заложници? Кой стреля по аеца в енергодар и кой стреля ракаети по полска територия? Кой свали MH17 и кой стреля напосоки по жилищни квартали в донецк?

170

айде

преди 1 година

Е кажи нещо за избитите 1 милион от амерканците в Близкия изток, нещо за унищожаването на Либия за един петрол, нещо за избитите от Азов цивилни руснаци и още и още и още...........................

169

До сина

преди 1 година

Лаеш ли, лаеш ли, пуделче путинско? Лай, че скоро започва скимтенето!

168

Анонимен

преди 1 година

Прав е, не е като да мяташ бонби с обеден уран върху суверенна европейска страна. Урана е хубаво нещо, демократичен е и прави ората щастливи...