19

Анонимен

преди 5 месеца

Добре де, как да сме по-твърди, като почти всички стоки се произвеждат в Китай :))) Верно, че работят чайните за западни компании, ама те ги произвеждат, западняците гледат да минат тънко :))

18

Shshshshsh

преди 5 месеца

Т.е Европа да продължи самоунищожението си. Първо ресурса от Русия, сега и електрониката от Китай. Що за и.иоти управляват ЕС?

17

Анонимен

преди 5 месеца

Асса, то, затова британското .пуделче с индийска жилка лае срещу Китай! Да изпревари господаря си!

16

Анонимен

преди 5 месеца

Значи байдън и си шушумушу.Но Европа,о не,твърдо с китай,твърдо с русия.А бе,закривай тая европа и да приключва тая дивотия.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Естествена част от голяма Евразия може да бъде и нейната западна окрайна - Европа. Еднополюсният свят е минало.

14

ГулюГулю

преди 5 месеца

Американските разтвориЗадноБузковци сте много активни по колко цента дават НПО-тата на коментар!? Защо не се джендемосате към щатите и да си оставите личните карти, без обратен път към България, ще е голямо постижение за България

13

коя Европа?

преди 5 месеца

ЕС е само западната окрайна на Русия. Русия заема почти половината площ от Европа, колкото всички страни на ЕС взети заедно.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Шолц летя 11 часа до Китай (трябваше да заобиколи Рисия) и визитата му беше рекордно кратка - не повече от 9 часа прекара Шолц в срещи и в хотела до летището. При посрещането му Си Дзипин дори не му подаде ръка както е по протокола. С него бяха делегация от BASF, BMW, Siemens, Volkswagen, Bayer, Merck, Biontech, Deutche Bank, Hipp, Wacker Chemie, Addidas и редица други. Той си замина, а те останаха, да оглеждат площадки, заводи, производствени центрове.

11

канселирам сите

преди 5 месеца

да време е да ударим китай, най добре с ядрени бомби и нека пратим нашите войници за да ги превземем до края на седмицата и да приберем плячката.

10

Анонимен

преди 5 месеца

Европа вече е замаяна, не разбира света, в който живее, не разбира, че се е променил, продължава да действа в съответствие с логиката на миналия свят, който вече не съществува.

9

Анонимен

преди 5 месеца

да бе мераци .. да се изпокараме с целия свят заради интересите на САЩ

8

Eйgжънт Apиeл Ckит

преди 5 месеца

Tpoлoвe ceмnли, HATO e koлoниaлнa apмия нa CAЩ. CAЩ инcnиpиpa, nogroтви и paзnaли вoйнaтa в Eвpona! Путин ce nogмaми и влeзe в kanaнa. Cи, вce oщe нe e. Oфициaлнaтa инфopмaция no мegиитe npegcтaвлявa fake news...

7

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ когато започнат да ни продават евтина стока както китайците тогава да говорят. Тук нито имаме ресурсите да си произвеждаме сами стоките, нито имаме работна ръка, която да седи по поточните линии. Всяка жаба трябва да си знае гьола и САЩ не трябва да ни настройва едни срещу други. Европа спечели света като културен център. САЩ, визирайки политиците и техните специални служби, с прокарването на тяхната простащина разбиха имиджа ни по света.

6

Европейските

преди 5 месеца

Политици трябва да се разстрелват публично за подкрепа на държава терорист като САЩ и за предателства спрямо собствените си народи.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Дали ще могат САЩ да войват та два фронта срещу Китай в Тайван и срещу Русия в Украйна? Отговорът е НЕ!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Мъка,мъкаТия се опитват да набутват още своите интереси на Европа.Е май Европа вече не е много съгласна да си прецаква икономиката заради тях.Все още успява да ги изнуди с НАТО,но и това вече не е много сигурно.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Иначе какво? Какво ще взривят САЩ този път?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Европа трябва само със САЩ да търгува..че инак САЩ ще ни гръмне газопровода или кой знае какво да ни накарат!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Е щом господаря казва, Европа се подчинява..