79

Надежда

преди 1 година

На всякъде се мешат

78

Въпросът

преди 1 година

За 1 000 000 долара е кой направи Китай толкова силен и влиятелен?Кой си изнесе повечето производства в Китай,кой строи заводи и дава технологии?Отговорът е за по-малко от 1 долар.Пак същия този Запад от лакомия и жажда за свръх печалби си вкара този таралеж в гащите.как ще го изкара е друг въпрос и то за много повече от 1 000 000 долара!

77

А САЩ как мислят

преди 1 година

да решат казуса с титаниевите сплави, заради които спряха производството на Ф-35? В смисъл, от много санкции си санкционираха собственото производство. Оказа се, че въпросните титаниеви сплави се произвеждат в Китай. Най-изгъзения продукт от ежедневието ни - iPhone - се произвежда в Китай, а чиповете за високотехнологичните оръжия на Китай се произвеждат в същата фабрика - TSMC. САЩ, също така вземат 80% от урана си от РФ, как така за Иран санкции и без уран, а САЩ купуват от техния враг?

76

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ: разделяй и владей, а на тузамците - само хартиени самолети

75

Ром"с

преди 1 година

Фашингтон си играее играта за надмощие и пълен контрол на света ,а западняците използва за своята игра,но,накрая май се досещат или пък много станаха нагли американците ,та затова и западните държави започнаха да се противопостяват на хегемонията която иска да установи САЩ над света.А Украйна е сао лост за събарянето на Русия,а след нея (ако им се получи),то следва Китай и играта свърши -Вашингтон е столица на света.

74

Анонимен

преди 1 година

ЕС имали ли са свои интереси и политики? Ще купуваме само от САЩ на три пъти по-висока цена за да не бъдем зависими!!!! И ще приютяваме бежанците от всички конфликти предизвикани от САЩ. Мен добре ми звучи, а на Вас?

73

ХХХ

преди 1 година

Отдавна си мисля за една полза от САЩ .......е не мога да се сетя ....

72

ХХХ

преди 1 година

Направо да обявяваме война на Русия и Китай !? САЩ си умират за това !

71

Анонимен

преди 1 година

САЩ целенасочено се опитва да унищожи ЕС, и определено им се получава с такива политически импотентни лидери!!! Когато отделиш ЕС от евтините руски суровини и евтината китайска промишленост, европейската икономика загива поради липса на каквато и да е конкурентноспособност. САЩ води икономическа война срещу ЕС и това трябва да е ясно на всеки европеец!

70

Анонимен

преди 1 година

А защо с Китай - всички търгуваме с Китай, ама от САЩ нищо хубо не идва - само на високи цени - и то направено с материали от Китай - къде е логиката - не трябва ли да сме по твърди с САЩ - десет години чакаме едни хартиени самолети

69

Анонимен

преди 1 година

САЩ предизвика ха войната в Украйна от яд, че Европа купува все повече евтин руски газ. Сега са на път да сторят същото чрез Тайван с Китай, за да спрат в Европа да купуват китайски стоки. Идеята им е да продават те своята по-скъпа втечнена газ в Европа (това е вече факт) и да продават на Европа скъпите си чипове те. ЕС е марионетка в ръцете на САЩ. Трябва да разруши ЕС за да не станем американски роби

68

оризарите се

преди 1 година

събуждат за разлика от монголоидните пияници.

67

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ виждат че Китай се гърчи от протести и подмолно гледат да забият нож в гърба им и да ги съборят - сега им се е паднало

66

105 потърси отговори

преди 1 година

те от психолог немедлено.

65

Анонимен

преди 1 година

Имам един много странен въпрос.Какъв е шанса от Даркнет да са завладяли света чрез някакви приложения като Туитър,Мета и т.н. и да са овладяли част от политиците чрез наркотици?И сега искат войни,бедност,мизерия,смърт,за да им върви бизнеса и чрез изкуствен интелект изцяло да завладеят целия свят?Питам,защото онези където правят пропагандите за войни са все дроганти,а част от оръжието,което се праща за Укрия отива в Даркнета.Някакви чужденци пък се занимават с трафик на мигранти...

64

Анонимен

преди 1 година

Кукувци...направо ЕС ще се срине така.Логично е до там да доведе

63

Анонимен

преди 1 година

Бързо ЕС да въведе санкции за тоалетната хартия от Китай!Гледа ми се сеир хаха.

62

Големия памперс

преди 1 година

След като го втвърдиха срещу Русия, на еврогейците им трябва време за да се съвземат. Само не знам след втвърдяването и срещу Китай дали изобщо ще има ЕС?

61

ББ

преди 1 година

НЕ СЛУШАЙТЕ ФАЩ

60

Ужас

преди 1 година

Щом господаря казва....