19

Анонимен

преди 1 година

какво за цензуриране има в "поискай и ще ти се даде"?

18

анонимен

преди 1 година

ХФ,обясниха ви, че поради точно възрастови особености не трябва да държат пари. Ако ги стискат, то пак те са виновни, а не това, че били живели в други времена. Измамите са толкова отдавна, че всяко опрадвание е нелепо. Според вас по-добре да ги дават на престъпниците, така ли, я помислете.

17

ХФ

преди 1 година

До всички които ги обиждат че са "прости" - на тази възраст дали изобщо ще можете да кажете имената си? Тези хора са живели в други времена и са доверчиви. Думата полицай всява респект в тях и са готови да съдействат. Не напразно таргетите са възрастни хора! Ако млад човек го направи, с основание можете да го наречете *** а не доверчив.

16

АНОНИМЕН

преди 1 година

До кога ще има толкова доверчиви хора просто да се чуди човек?

15

Анонимен

преди 1 година

НЕ ГИ ЖАЛЯ,ВСЕКИ Г.Л.У.П.А.К СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМАМНИКА !!! НАЙ-ПРОСТОТО Е ДА ОТГОВОРЯТ "ДОБРЕ СЕГА ЩЕ СЕ ОБАДЯ НА 112 ДА ВИ ПОМОГНАТ" И ДА СЕ ИЗТЕЧАТ В КАНАЛА...

14

МВР фатмак

преди 1 година

Ами не са ги излъгали, съдействали са на полицията да си купят нещо момчетата, нали във всяка престъпна схема винаги има замесени сума полицаи...

13

анонимен

преди 1 година

Само у нас действително с жилища и ниви денонощно реват колко са бедни. Такова нещо по света няма. Това е и една от причините да не ни вярват навън и да не ни приемат никъде. Почти всички мои съседи и роднини са такива. Ако ги чуете, със сигурност ще извадите два лв и ще им ги дадете поне хляб да си купят.

12

анонимен

преди 1 година

Щели да ги обучат кметовете?! Как ли пък не, ще си губят времето с тези? Който си е пр.ост, е завинаги. Как не разбраха за толкова години? Пари в казан за отпадъци или през терасата? Че то самата идея е безумна......

11

Баце от Банкя

преди 1 година

Нали уж пенЦионерите бедни бе!А имат хилядарки за измамниците.

10

анонимен

преди 1 година

Пишете ми колкото си искате минуси. Повечето са алчни и карат с по една чорба на ден, а имат ниви и по две жилища поне, а реват неистово колко са бедни. Да, и бедни има, но повечето съвсем не са. Понаправиха туй - онуй през соца, дето духовна свобода нямаше, но можеше по нещо да се спести, че и доста покрадваха. Сега ще ми се правят на еди-какви си. Пада им се.

9

богар

преди 1 година

може ли толкоз фрост народ да живее на тая територия

8

анонимен

преди 1 година

Съжалявах ги в началото, но вече не, даже и са много стари, какво правят хилядарки при тях, могат да им оставят примерно по хиляда лева и пенсиите им. Но много от тях са алчни наистина и дума не дават да се издума да ги дадат на децата си. Въобразяват си, че ще им присадят напр. сърце. има да чаааааакат.

7

анонимен

преди 1 година

До баба Мара - те просто не дават парите си. Могат да помогнат на внуците си, а не да пищят денонощно как не се женели. Свидетел съм на не един и два такива случаи. Стискат до последно, парите им се обезценяват, а някои и ги мятат през терасата......

6

Роза

преди 1 година

Защо кметовете по селата не разясняват на старите хора,че не трябва да оставят пари на непознати?И защо близките им не ги контролират,като знаят,че са неадекватни и с деменция?Дано Бог накаже измамниците!

5

баба мара

преди 1 година

от демен-ция-та няма спасение децата трябва да прибират парите на старцитезащото виждате какво става

4

Анонимен

преди 1 година

А мвр си чеше задния двор ,или пак гонят михаля имигранти

3

Анонимен

преди 1 година

ЗА здраве да си ги похарчат ДАНО. Тия хора са ги събирали тези пари от малките си пенсий и на края мързеливия бездарник им ги е взел.

2

Анонимен

преди 1 година

При герб и спец съда ало измамниците бяха приключени. Сега при комунистите от ПП, БСП и ДБ всички престъпници процъфтяват. Безвластие и кражба на народа!

1

Анонимен

преди 1 година

Край нямат простите българи !