16

Спрял!

преди 1 година

Ей, така бабите остават без внуци...

15

Аз

преди 1 година

Нещо написаните цифри ми се струват странни....

14

Анонимен

преди 1 година

най-големия провал на Дисни, загуби от 147 милиона , на английски казано "get woke - go broke "

13

Анонимен

преди 1 година

Днес, за да се продаде нещо, да бъде пуснато да се продаде, трябва да е гейско. Трябва да има цялата дъга цветове и не само, за да е актуално. За да се възхвалява и възхищават критици и сие. Не бива да има само бял, хетеросексоален мъж, това НЕ СЕ продава, Това вече не върви. Това е анатема.

12

Анонимен

преди 1 година

До 10 - единствено психично болни хора и чудовища биха проповядвали (или одобрявали проповядването на) сексуални извращения в детски филм. Всеки може да си ляга с когото желае и това не ме интересува, но ако обичате, оставете го извън анимационните филми за деца! И това по никакъв начин и в никакъв смисъл не е "хомофобия"! Това е нормално човешко мислене!

11

До 10

преди 1 година

ЕС ще се разпадне, а грантаджиите ви чака ГУЛАГ.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз възпитавам моите малко внуци да уважат хомосексуалните хора! Така че от малки да израстват с положителна нагласа към тях, а не после да стават престъпници и да се сдобият с криминално досие, полицейски и прокурорски натиск. Знаете, че по усилие на ЕС, наказанията за хомофобия стават жестоки, предвижда се и доживотна присъда.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако родителите не си пазят децата няма кой друг да им ги опази.

8

Анонимен

преди 1 година

И в книжарниците има вече книжки в детския кът на тема - хомосексуализъм - разказва се за две момчета, съседи, израстват заедно, влювбват се, но биват неодобрени от семействата им и бягат за чужбина. И това е сложено в детския кът, в Хеликоон! Ужасих се! И децата ще го разглеждат!

7

Гей

преди 1 година

Напомня ми на моето гадже, с което бяхме 4 години заедно:))

6

Майстора

преди 1 година

Признатата и целенасочена пропаганда на хомосекссуализъм и извратени идеи от компанията Дисни вече става напълно безсрамна и директна. Пазете си децата от подобни отвратителни манипулативни п0мии, маскирани като детски филми! Дисни отдавна не е каквото беше! Злонамерени извратеняци го ръководят!

5

:-)

преди 1 година

Бокс офис - продажба на билети. Медиите в България изпълняват плана за културно претопяване на населението.

4

До 1

преди 1 година

Кат не искаш да си европеец, фащай влака за Русия, там май ще ти е окей

3

До 1

преди 1 година

Сигурно затова сюжетът на детското се споменава съвсем бегло.

2

oтCиднейAвстралияя

преди 1 година

Накакъв бокс ли е имали в офиса? Ко речи, ко? Ко? Щом аз като австралйски гражданин ви го казвам, че да ми шкямпиш на развален български е същото като боганите зад Операта в Сидни да ми шлямпат на развален англйски.

1

Нанси

преди 1 година

Дали щеше да е толкова гледан "Чуден свят", ако зрителите знаеха предварително, че момченцето главен герой е влюбено в друго момченце?! Родителите около мен, завели децата си да гледат филма са меко казано отвратени от тънката и долна пропаганда, криеща се зад това иначе на пръв поглед симпатично детско филмче!