15

Шоп

преди 1 година

Ай сиктир! Германо-джендерастка пропаганда, вероятно шopшoидна -> какъв ще е тоя фонд "Убежище, миграция и интеграция 2014-2020", едва ли финансиран от България.

14

муспи

преди 1 година

в ход е еврейския план за унищожаването на бялата раса, като пречка да се пъчат евреите. Но тогава от кого ще паразитстват, те са *** както всички диваци - черни и всякакви мешани! Още тяхния Маркс предупреждава, че трябва да се пипа с мярка, за да не се отреже клона на който стоиш. Но това е красивия Край,на света - варене в собствен сос на притежателите му.

13

Анонимен

преди 1 година

Когато украинските пишман управници не реват за мир, а за още оръжие, не знам на кого да съчувствам. На хотелските гости определено - не, това не са бежанци, а курортисти с претенции. Особено младите мъже, защо не са на фронта? Единствено на хората, останали в Украйна и понасящи несгодите, бомбите и снарядите на/над главите си, те са за съчувствие и помощ. Само че точно тях най-малко някой ги мисли. Голямо скачане за благото на хотелските гости. Това не е нормално.

12

Милиарди отиват за

преди 1 година

оръжие за Украйна, а улиците на колективния запад са пълни с бездомници - хора, които са бедстващи в собствените си държави. Помощи за бедните няма, но може да дойде някой от чужбина и неговите деца да бъдат приети в детската градина с приоритет пред твоите, да му се намери работа с приоритет пред местното население... За каква човечност говорим извинете?! Що за лицемерие? И ти не връзваш двата края, но не бягаш от война, затова няма помощ и разбиране за теб - ти си просто "неуспял" и мързелив.

11

Анонимен

преди 1 година

Не съм толераст и никога няма да бъда.Не на криворазбраният глобализъм.Катар вместо да хвърля милярди като домакин на футболно първенство да се погрижи за своите събратя мюсюлмани а не да ги изхвърля към Европа като ненужни,защото и тук народите не ги желаят.

10

Анонимен

преди 1 година

Едни такива, втори ден вилнеят и столицата на толерантността- Брюксел.Празнуват победата на държавата от която са се махнали:-) Когнитивен дисонанс ли?

9

Толерастията

преди 1 година

е заразна неизлечима болест,а НПО с такива имена трябва да бъдат забранени!

8

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия глупости. Това не са никакви бежанци, а икономически емигранти тръгнали да живеят на социални помощи!

7

Анонимен

преди 1 година

Бежанците са африкански и арабски клошари- хора безмислени и способни само на злини.Презряни и отхвърлени дори в собствените си държави. Единственото на което са способни са да трупат отпадъци и да извършват престъпления.Повечето произхождат от семейства на поколения престъпници където семейна традиция е жените да се ползват за разплод а мъжете да извършват бандитски подвизи- кражби,изнасилвания,убийства.Украйнците не са бежанци.Това са европейци принудени да се преместят.ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА.

6

Albi

преди 1 година

Че те може да се изсипят 20 милиона занзибарци. На всеки ли трябва покрив да осигурим, лапане, безплатно здравеопазване (което за българите не е безплатно) и безплатно образование?А и дрехи, джобни, екстри. Засрамете се малко. А български деца се молят по групи че няма средства за лечение.

5

Анонимен

преди 1 година

Щом започне масово нахлуване на нелегални през нашата граница веднага ще се появи някой хрантутник на НПО който да говори глупости,да прави филми и пропаганда.Българите не сме толкова прости колкото ни мислят такива като този знаем много добре какво е бежанец и какво е нарушител на границата от африкански и арабски произход.Виждаме ги тези икономически номади мъже които нямат никаква работа в България и Европа.Да ходят в богатите държави с тяхната религия и манталитет на Арабския полуостров.

4

Анонимен

преди 1 година

украинците са бежанци, бягат жени, деца и възрастни от руския терор, но сирийци мароканци и тн тъмни субекти са само млади мъже, имам чувството, че армия се прехвърля в европа, зарязали са майките си, жените си, децата си там, където уж е ужасно

3

Albi

преди 1 година

Сега ще ни карате тия да си ги отглеждаме ли? Който няма мозък да ги приютява. Никой не ги кара да идват, жал да ми стане. Здрави, яки, развити в чатала. Само въртят очи и се чудят какво да докопат. Дай им само лежане и разплод. Малко ли български деца има болни, нуждаещи? Своята държава не можем да оправим та с глобалните проблеми да се наемаме. Че то всяка 2ра държава пр8блемии конфликти. Дайте да не ядем, че да спасим света.

2

стига бе

преди 1 година

Бежанци са били българите бягащи от Югославия, Гърция и Турция, след загубата на войните. Тия не са бежанци. Престанете да манипулирате фактите и да пишете неистини.

1

ZV

преди 1 година

Никви години не чакат. С торбите пред Миграция и дават на просяците статут. Само ,че едните попиват по морето ,а другите зад решетки в Бусманци.