15

Д- Р Живаго

преди 3 месеца

Повечето колеги са *** алчни и некъдърни.Те трябва да са на минимална заплата и да давът обществено полезен труд на къра.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Така се решават проблемите в нашата държава, като има недостиг на лекари, прегледа ще е 15 минути, а не как да направим да има лекари. Тая държава бавно но сигурно върви към закриване.

13

ясно е

преди 3 месеца

лекарската мафия иска 3 минути, слагаш подпис за нищо и получаваш лечение ,също нищо!!!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Пациетите кога ще се обединят и попитат защо у нас доплащат толкова пари за лекарства а като отидат при роднините си на Запад не плащат нищо за лекарства озписани им от лекар У нас обаче се радват че плащат 1или 2.90 при личен лекар а като отидат в аптеката оставят 100-200лв за лекарства Къде е оная пациентска организация на доктора забравих му името да не го объркам Хасърджиев или нещо такова Пациентите трябва да се вдигнат явно докторите ги притискат към дъното Но пациентите къде са

11

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхме по време на пЛандемията колко ги е грижа за пациентите - лъжа след лъжа, кражба след кражба, симулации на ковид истерии, аплодисменти. Медиците са дъното на обществото точно в този момент.

10

Тошо

преди 3 месеца

Да, времето е от значение!Но дори и 30 мин. да е прегледа, ако лекарят се обърне към КОМПЮТЪРА и е с гръб към пациента, няма смисъл от тоя преглед!Ако на излизане пациента попита, абе докторе, аз в крайна сметка от какво съм болен, той най-вероятно ще отговори...ами чакай да видя,... по документи си болен от ....!?!Ами това е положението!

9

Albi

преди 3 месеца

Искам да видя и аз 15 минутен преглед по каса. Или поне 10.Пълна пародия.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно се видя по време на "пандемията" кой лекар, колко струва

7

Анонимен

преди 3 месеца

DO 2. Не ходи при търговците, а при врачките!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Въведете им минимум пациенти,то и без това са се утрепали от работа по макс 6 часа на ден и половината от тях стават само да затискат зелето---- Не бой се. Когато старите лекари си отидат, а младите са се настанили на запад, проблемът ти е решен и никой български лекар няма да те конкурира в производството на кисело зеле.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Въведете им минимум пациенти,то и без това са се утрепали от работа по макс 6 часа на ден и половината от тях стават само да затискат зелето

4

Хаха

преди 3 месеца

Некви *** ,сър....пречат на здравите да се лекуват

3

Анонимен

преди 3 месеца

Въпросът е, че като влезнат някои при личния лекар се забравят. То са приказки, то са чудеса. А и лекарите не смеят да ги прекъснат. Но има лекари, които са по-експедитивни и не им е нужен половин час и повече да преценят нещата.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Не наричайте "лекари" търговците на живот, моля.

1

Анонимен

преди 3 месеца

"....защото ако пациент дойде в кабинета ми със запазен час в 7:00, аз съм си настроил тайминга на компютъра, за да мога да се вмъкна в изискванията на НЗОК за преглед от 15 минути - може да се окаже, че системата ще отчете прегледа в 23:59 ч., през което време той може избяга от България, да убие човек, след което ще ме търсят за издаден документ с невярно съдържание", каза той в студиото на "България сутрин"."В цял свят е щата се правят,а в България се мъчи как да НЕ направим-много нелепо...