18

Диана

преди 1 година

До мдааааа Разбира се, че всеки сам си е отговорен за решаването на своите проблеми, а отговорност на политиците е да решат проблемите на Държавата и Обществото, но Янев няма ъкъл да разбере толкова сложни неща...Тази мар.ионет.ка явно се опитва този път да бърка в кацата с меда със собствените си ръце вместо да раздава на този и онзи около себе си - разбира се, че за него ще е най-добре и той да влезе в мандата, как иначе!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

17

Диана

преди 1 година

Янев няма нито очи, нито ъкъл да говори за българска политика след като работи толкова усърдно за превратаджиите у нас! Но сега се вижда, че не само няма очи, но дори не може да говори елементарни неща в политиката - явно присъствието му преди там е било чисто силови избор на партията-майка на всички беди у нас и ако се замислим за присъствието му сега там, много неща може да ни се изяснят за този преврат /например, стремеж към власт за кражби - ненаситни са бездънните им джобове, мам.ка му/.

16

СтиВън Янки :

преди 1 година

"Отговорност..."?!?!? Ама ти сериозно ли,ястреб?!?

15

От Вселената

преди 1 година

Срешат се двама клитopa в Народното събрание: - Говорят, че аме солени и кисели... - Не думай, кой? - Злите езици от другите партии!

14

мдааааа

преди 1 година

английски учени открили, че никой не ти е длъжен. 90% от българите са шокирани.

13

Анонимен

преди 1 година

Янев трябва да получи награда за най-бързо разкриващия се политик, който е подвел избирателите си. Едно говори преди избори, а действията след това - диаметрално противоположни! Срам за офицерския пагон!

12

Анонимен

преди 1 година

Янев: Отговорност на политиците е да решат проблемите на хората.Вече 30 години това не се е случилои хората не вярват на наричащите се политици и изборите го доказват.Политиците си решават само личните проблеми и финанси.

11

Ха ха ха

преди 1 година

И тоя ли е Ген .а?Ха ха ха тоя коя битка спечели ,коя война ?Ха ха ха по зле е от Пурко

10

От Вселената

преди 1 година

Търновград 1393г. Болярите тичат при цар Иван Шишман: - Царю, турците идат! - По Би Ти Ви или по "Нова"?

9

Анонимен

преди 1 година

Отговорността на политиците. А каква е отговорността на хората? Не е ли да изберат такива, които да им решат проблемите. Явно не са избрали точните хора, или поне нямат мнозинство. Да се сърдят на себе си.

8

От Вселената

преди 1 година

Първи откриваме, че Вселената е Безкрайна... Първи откриваме, че Вселената е Славна. Първи откриваме, че Вселената е Страстна. Първи откриваме, че Вселента е Срамна,,,, Минаха Хилядолетия.... Първите паднаха в Безкрайни Кърви. Последните станаха Първи... Блазе *** Мъртвите, че не видяха Страстта. Как Идеалите Ни във Вселената Страстно Измряха...

7

От Вселената

преди 1 година

Българската цивилизация е Вселенска Цивилизация понеже сме Първи! Първите паднаха в кърви, последните станаха първи.... Блазе на мъртвите, че ни видяха, как идеалите ни СРАМНО мряха....

6

Анонимен

преди 1 година

До АК-47 Мнооого злоба,Многоооо. Така нищо няма да направим! Хора,осъзнайте се!

5

ъъъ

преди 1 година

Трогнах се най-дълбоко.

4

Ааах лицемер

преди 1 година

Какво общо имаш ти с хората бе, как ще им решиш проблемите мазнико. ?! Никой от вас него интересуват хората. Оправи отношенията с Русия, заклейми НАТОвскоя и киевски фашизъм сключи старите сделки за газта и ресурсите на руснаците, смъкни цените на бизнесуродите и ще те призная тогава. Лак да го направиш обаче като си НАТОвска, терористична лъжлива слуга ?!

3

Анонимен

преди 1 година

президента да не иска наеме летище софия

2

АК-47

преди 1 година

Този, колкото повече се изказва, накрая ще го поддържат само роднините. Ами не става така, да искаш с всички да си добре, с всички да съставиш кабинет. С мутри, с военнолюбци, всъщност и ти гласува за войната, с ***, с ***, с пелтечещи, дето не могат да свържат смислено цяло изречение, изобщо с цялата *** в НС. Да се махате, че на следващите избори, няма да имате и 2%.

1

Анонимен

преди 1 година

стефчо , а в твоята партия стефчо софиянски сватанака на божков и румен петков -нещо да кажеш ?