8

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам - по-топло от кое обичайно? Че аз помня една зима преди 10-15 години, когато не смених изобщо летните гуми със зимни (София) и валя сняг 2 седмици през февруари. Ама помня и една зима с -18 преди 20 години, когато излизах и греех колата 15 минути, преди жена ми да притича с детето, омотано в дебели дрехи и шалове до колата. Та кое е обичайното? И още нещо - ако ще е по-топло от обичайното - топлофикация ще намали ли сметките за парно?

7

1

преди 1 година

Тия, дето ти го разказват, децата им ще ядат скакалци и ще приветстват африканските орди, които ще се спасяват с милиони от това, което ни чака. Който има акъл, ще се наслаждава на последните хубави десетилетия, които имаме и няма да се множи.

6

Анонимен

преди 1 година

"обичайното" откога не е актуализирано?Ако вземем средната температура от последните 10 години сигурно не е чак толкова необичайно

5

Анонимен

преди 1 година

Големи сърдитковци сте от днеса

4

Сахар

преди 1 година

Кога ще става страшно, както ни плашеха някои манипулатори?

3

Анонимен

преди 1 година

До 2 "Зимата ще е само спомен" - Предвид идди0тските "зелени" евродирективи, слава Богу, че ще е така!

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Дъжд и сняг да вали...лошо време да не хваща.

1

Чичо Пенчо

преди 1 година

Навремето всичкият този дъжд досега щеше да е във вид на сняг, щяхме да имаме постоянна снежна покривка почти целия ноември, после ми разправяйте, че климатът не се бил изменил.