14

Анонимен

преди 1 година

Путин е най-опитен в Русия и затова управлява. Тоталитарната партия ГЕРБ-ДПС са пропутински партии. Техните пеевски медии го показват.

13

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

НА КИРО И И АСЕН ДА ИМ СЕ ЗАПАЗИ КИЛИЯ С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ. В СЪСЕДНЕТА ЩЕ Е РАДЕВ!

12

Анонимен

преди 1 година

Колкото си по-зле толкова ти е хо-лесно. Тая си въобразява, че имат капацитет да управляват, но явно е много кьорава и не вижда до къде докараха страната след тяхното управление. Да погледне /може и от прозореца/ паветата пред Парламента и да види колко могат, тяхната фандъчка съсипа столицата.

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Много проточи...процеса Президента с връчването на мандатите. Разбра се че ГЕРБ никой го не подкрепя,но те ще предлагат...кабинет. Както е казал народа,те не го пускат в...селото,а то пита за...поповата щерка. А така искам да има...редовен кабинет,с редовни министри.Ще спя по...спокойно,защото редовните министри,са като собствените жени,не ни напрягат,свикнали сме на...магариите им.

10

Анонимен

преди 1 година

Разбира се ,че имате опит :в пълнене на чекмеджета ,в отнемане на бизнеси ,Барселони ,суджуци ,джуджета,магистрали ,ремонт на ремонта, КПП-та, карантини, хартиени Ф-16 ,фурми,ваксини и още хиляди знайни и незнайни гербави благини ,които ни върнаха в средновековието ! Сега се каните още да крадете ! А специално принцеса Дуловска знаем на каква асфалтова настилка има опит ...

9

Анонимен

преди 1 година

Гo'eм gжyмбиш cтa'a y napлaмaтa! Kиpo e мнoo'o npocc... Ooohh Yeeaahh!

8

НЕ СЕ ОБИЧАТ МНОГО

преди 1 година

БСП ПЕТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КИРЕТО! НИНОВА ЩЕ ГО ВКАРА В ЗАТВОРА, НЕГО И РАДЕВ!

7

КИРО И РАДЕВ

преди 1 година

ЩОМ КИРО ЗНАЕ КОДОВЕТЕ И Е СПЕЧЕЛИЛ И УПРАВЛЯВАЛ НЕЧЕСТНО 7 МЕСЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА РАДЕВ, СЛЕДВА ИМПИИЧМЪНТ И ЗАТВОР!!

6

Счетоводител

преди 1 година

Ще го ядем голям тази зима, и след нея. Масово фирмите нямат оборотни средства. Предстои вълна от фалити. Купиш го на левче и го продадеш на 1,25лв, като си направил сметка че в тия 25 стотинки ще платиш ддс то ,разходите за месеца, та и за теб нещо да остане. Всичко е добре до тук АКО следващия път го купиш пак на 1лв. Но в условие на постоянно нарастващи цени, следващия път го купуваш на 1,10-15лв. И знаете ли какво става? - касираш загуба за предходния период. Вълна от фалити ще ни връхлети.

5

Анонимен

преди 1 година

Още малко повече от месец мъка и Радев да го разпуска това НС .

4

От мен

преди 1 година

Не е студено вече за змии?

3

...

преди 1 година

Наш'то Асан, и то се натиска да избира Премиер!

2

Румен

преди 1 година

Ша земи ако му го дам.

1

Анонимен

преди 1 година

A Kиpo шa gage ли koga?