47

Радослав

преди 1 година

До 59: много просто, Свиленски лъже по стара БКП традиция.До 60: ти да не си мислиш, че звънят всеки път на различни 1000 души?

46

анонимен до Радо

преди 1 година

И как точно се избират повече от 1000 "подходящи" човека по телефон?

45

анонимен до Радо

преди 1 година

Е като няма Петков кода, защо е казал на Свиленски, че ще им даде кода при положение,че оттеглят законопроекта?

44

Радослав

преди 1 година

До 55: лесно, питат се "подходящите хора" за да се получи подходящият резултат. Социологията още от времената на Римските императори е била по скоро прах в очите на диктатора. Ако Мари Антониета беше питало социолози сигурно щеше да чуе, че 95% процента от народа я боготвори и това в момента в който я водят към гилотината.

43

Радослав

преди 1 година

До 56 значи, никоя партия няма код. По същата логика ако ПП имаха код сега щяха вече да са съставили правителство и да се занимават с приоритетите си като бежанци, помощи за Украйна и каквото там им харесва

42

Анонимен

преди 1 година

До Радослав - Глупости! Ако Борисов имаше код за управляване изборните резултати, още на първите избори 2021 щеше да състави правителстао и да управлява до днес!

41

анонимен до 54 Радо

преди 1 година

Шанса да те пита соц агенция е 1 /4000. Интересно как не са попаднали на вас при този "висок шанс".

40

Радослав

преди 1 година

До 53: социологическите проучвания дават преднина на който ги поръча + питат все едно и също 1000 човека. Теб някога питали ли са те? Мен не. Така, че да вярваш на тези проучвания е като да вярваш на предизборни обещания! Най малкото ако ПП имаха кода и го пипаха, то Възраждане нямаше да имат такъв висок процент защото възраждане обраха доста голяма част от вота на ИТН.

39

анонимен

преди 1 година

ГЕРБ според соц.агенции на по-предишните избори водеше на ПП с 10% и на финала ПП печели, еееее няма такава статистическа грешка 11-12% .

38

Радослав

преди 1 година

До 51: машините ги купи бойко и герб, ако някой има код, то това е той. ПП нямаше да се сринат толкова ако имаха код и Възраждане нямаше да съберат толкова % ако се пипаше кода.

37

Анонимен

преди 1 година

ПП е твърдо ляво формирование! Петков и сие пробват да се усвои цялото ляво в БГ и прикоткват БСП-то за да не пречи на ПП в начинанието! Разбира се, че държат инструменти за манипулиране на машинния вот! При обявяване на всички изборните резултати през 2021 винаги имаше леки корекции в класирането!

36

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Значи Киро държи КОДА за машините Гешев събуди се изборите са откраднати от *** значи нямаме държава отдавна Българи събудете се

35

Радослав

преди 1 година

До Господа другари: БСП и ГЕРБ противници? Че те са една рода и дружно са се напивали по конгресите на БКП когато Кортни е въртяла гюбеци на бай Тошко, а бойко е пълзял под масата за да му нахлузва чехлите. Младежкото БКП и дъртото БКП винаги са били едно и също, само за пред гласоподавателите се правят на противници.

34

Щ vi + Щ

преди 1 година

Нали чухте какво е какво е казал Кирил Петков в парламента на Свиленски:Оттеглете законопроекта за хартиените бюлетини и ще ви дадем кодовете на машините. Ето за какво е този кански рев от ПП-ще лъсне г-за на май-му-ната.

33

Анонимен

преди 1 година

Всеки харесва жените, нали герберасти ? :))) Киро ме кефи, че не пуска фандък на банкянското селянче :)))

32

Радослав

преди 1 година

Депутатите реват против машините защото те изкараха реалната избирателна активност и показаха нагледно колко много народа ги мрази! Много тъпо е да се изправиш и да обявиш, че си първа политическа сила и да се радваш на колосалните 8% подкрепа! За Фандъкова на последните избори са гласували почти 170 000, тоест кметицата на София е избрана с почти 40% от гласовете с които са вкарани всички депутати на ГЕРБ в парламента! Една кметица има повече подкрепа от 30 депутата в парламента!

31

Христо Христов

преди 1 година

Не знам за какво става дума, но знам, че Киро ПАК лъже.

30

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

НИКОГА НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЕЗИ *** НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ *** ХВАЛИТЕ СЕ ЧЕ ДЪРЖИТЕ КОДА ЗА МАШИНИТЕ *** В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ И ДРУГИ БЪЛГАРИ ВРЕМЕ Е ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ И КОДА ОТ МАШИНИТЕ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ

29

Радослав

преди 1 година

Кой вкара машините? БСП! Кой ги купи? Герб! И сега рев срещу машините, все едно не ги приеха те и не ги купиха те! 2 години играят на *** си, ела си! Като съберат над 50% избирателна активност тогава да пипат закона! Сега парламента е нелигитимно защото с мъка събира 20% подкрепа от народа! 240 депутата избрани с по малко подкрепа от селски кмет ще пишат закони!

28

Радослав

преди 1 година

На всички ни е ясно защо е целият този рев от БСП, Герб и ДПС да се променя изборният закон, за да могат да си редят изборите както им харесва! Да предлагат направо да се прави една маса в ефир и всяка партия да наддава за депутатски места и да се свършва с този цирк! За 2 години 100 ремонта правиха на този закон и пак не го нагласиха както им изнася! То бива некадърност, ама тия донори дори 1 закон не могат да направят както те самите искат!