8

Дддивака

преди 1 година

Аз съм лъв и никога не съм се подмазвал и мразя шизачите затова не работя никаде сам си изкарвам прехраната

7

Анонимен

преди 1 година

Лъвове и деви това са хората подмазвачи в нашия офис. Излишни комплименти, демонстриране на фалшива заинтересованост, заучени готови фрази, режисиране на сценарии.

6

Анонимен

преди 1 година

С хората царе на зодиака сте в грешка. Лъвовете са царете на средата си. Те обичат справедливостта и истината. Може да спорят с по-горестоящ, но ще го направят с класа- в правилния момент, на подходящо място с железни аргументи и доказателства. Комуникират с лекота със всякакви хора- гъвкави и привлекателни като котки, силни и точни като зверове. Само се пробвайте да го подхлъзнете, обидите или уважавани от него хора и ще съжалявате. Той е цар на перфектното отмъщение.

5

Хахаха

преди 1 година

За лъва и везната сте ударили в десятката!!! Дано го прочетат колегите подмазвачи...не че ще се променят!!!

4

Начиии

преди 1 година

имате много голяма грешка тука! И изобщо подобен род статии може спокойно да ги запратите в кофата! :)

3

Анонимен

преди 1 година

При Лъва не е точно така, защото лъвовете са бунтари и не се стремят да се нагаждат на всяка цена към пи-силните. Ако човек от тази зодия не харесва шефа си, по-скоро би го напуснал, отколкото да се преструва и подмазва. Лъвовете обичат истински авторитети, самите те са родени лидери.

2

Анонимен

преди 1 година

Познавам Лъвица, такава подмазвачка, че ви е бедна фантазията. Другидве колежки от зодия Рак умеят да се снишават както никой друг, макар и да не са подмазвачки. Те не дръзват да се противопоставят на никой висшестоящ. За Девите не знам, но познавам Везни подмазвачи, Везни страхливци, Везни капризни глезльовци и Везни пичoвe, които не цепят басма никому.

1

anonimen

преди 1 година

keske da behme familiyarno mnogo styag da bada staslivvv sas golema familya celuvki min femili