276

aha

преди 1 година

Разгеле, най-накрая им завря румънския нагревател на тъпите Еврогейци.От колко време им го говори цяла Българияха ха ха

275

Щирлиц

преди 1 година

Европейските васалчета са недоволни,че им скубят перата.Яко!

274

Реалист

преди 1 година

Аааааа добър ден !

273

анонимен

преди 1 година

Американците се интересуват за живота на европейците, точно толкова колкото се интересуват за подземния живот на мравките.

272

Анонимен

преди 1 година

Редакцията! Добър ден! Ама сте едни велики ***...изатори

271

Че то ..това си е

преди 1 година

Е че то , войните винаги са били най- голямото добро за САЩ. Като почнете с образуването им, с територията им / едни от най- хубавите им земи са взети от Мексико след война/ Богатството и силата им стават факт след като европейското злато и отива там след 1та и 2та световни войни , а Европа им става зависима със заемите които и дават за оръжие

270

Анонимен

преди 1 година

още може по-дълбоко,още,още..

269

Нострадамус младши

преди 1 година

Ще ви дойде акъла в празните кратуни ама късно ... Все пак , по-добре късно , отколкото никога !!!!!

268

Анонимен

преди 1 година

Добро утро како Сийке, тук по форумите това се знаеше още преди войната. Ко бляхте и колко още ще блеете

267

sabi

преди 1 година

баси наглите & лицемерни ЕС! Разбира се хранилката е несметна за САЩ, защото адски лесно манипулираха десетки милиарди да се отпуснат за "помощ", а парите се връщат в воено индустриалните компании. Боса на "Рейтиън" направи заяви преди месеци, че войната е "доходна" за бизнеса им,- не крие далаверата. ЕС просто злобее, че техните доходи са по-малко от уж "хуманитарната кауза" Украина. Какви печалби изкараха от разрушаването на Либия, Йемен, Сирия, Афганистан. Но Американците винаги са били най-напред в "печеленето от създадени войни". Най-яката далавера. Русия, Иран, Китай също изкарват, в ник

266

жу

преди 1 година

Добър ден....

265

добро утро

преди 1 година

Здрасти. Продажните евротъп"ари се усетиха- Поне на думи, от благоприличие. Иначе не им пука

264

Анонимен

преди 1 година

Усетиха се,то тва беше ясно още като започна войната и щатската пропаганда взе да пуска зеленски на големи екрани по всички събития и събрания.Кадафи,садам,сирийския,венецуелския и др. президенти,никой не ги пускаше да говорят в защита на страната си.

263

Анонимен

преди 1 година

Всичките войни на САЩ са ''операции'' , И операцииите им , са ''ХУМАННИ'' , ракетите --''ПРИЯТЕЛСКИ'' !

262

Анонимен

преди 1 година

И пак :Кой е НАТО ?Къде са парите на ЕС за въоръжаване ?Защо ЕС няма армия ?Защо ЕС е изместен от САЩ и Англия от руските пазари ?

261

Анонимен

преди 1 година

До 306...Ами измисли си своя държава Живей си в нея.Ама преди това си създай своя държава.Търгувай си с който искаш.Ама да поискаш да търгуваш с мен.Със семейство , дом и прочие си е вид предател.Щото има и закон за измяна...нали знаеш какво ги очаква такива според закона за държавата.

260

Анонимен

преди 1 година

До 304....Запада тогава предложи мир и ,,неутралитет" на Хитлер и бе прегазен след известно и време от хитлерова Германия.Сега има много привърженици , включително и в България на същите сценарий.Но едните са комунистите, които през 1939 година бяха също Хитлер .Както и сега.Другите са патриотари с насталгия по социализма.И Дружба с ,,Големия брат"..Нещо като ,,Стокхолмския синдром" .Или родения духом роб...

259

Анонимен

преди 1 година

Добре де,аз искам да търгувам с Русия,защото ми е изгодно,както и с други страни.Какво ме интересува конфликта на САЩ с Русия,че трябва да взимам страна и то при положение,че това ми вреди?

258

Анонимен

преди 1 година

ЕС е много сте весели, та чак смешни!

257

Е

преди 1 година

Европейците сами са си виновни още като не предотвратиха войната през 1939г. и Германия си правеше каквото поиска. САЩ разбра, че може да дърпа конците в световния ред- включи се във войната след Пърл Харбър, откри втори фронт след десанта в Нормандия, създаде атомна бомба, подпомогна Германия с плана Маршал. Още тогава Европа мина втора цигулка.