26

Анонимен

преди 1 година

До Защо пък да е страх, к.21. В цяла Европа и Северна Америка няма случаи на закупуване на гласове, каквито ГЕРБ чрез своите кметове на почти всички общини в БГ въведе и разпространи. При машинното гласуване такава намеса е невъзможна. Затова ББ и свита разпространиха приказки за Мадуровките,което си е чиста лъжа. ДПС с многобройните си секции в Турция повишиха броя свои депутати и затова мълчи и гледа сеир.Ниновица така раздруса 130-годишната си партия,че хората се отказаха да гласуват за нея.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.20 Престанете с тази теза, че при машинното гласуване има измама с изборните резултати. Това са смешките най-вече на ГЕРБ плюс оправданията на БСП за изгубените за 7 месеци към 700 хил. гласа. ГЕРБ при гласуване с хартиени бюлетини ще разчита чрез кметовете си на подкрепа от многохилядни малцинствени гласове, а БСП ще докаже, че не е причината страх от машинно гласуване, а в отлив на гласове от партия, влезла в комбина с две десни партии за съставяне на кабинет. Лельо Корни??!

24

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не вярват в машините. Не знаят какво става в автомобилите. Как става целият процес на движение. Искат връщане на коня. Герберите знаят какво влиза и какво излиза от коня. Влиза фураж, излиза тор. Всеки гербер може да види и да разбере, като сравни със себе си. А машината?

23

Анонимен

преди 1 година

Хора от вида на ГЕРБ, са се страхували от влаковете през 19 век. Високата скорост над 60 километра в час, те са смятали за смъртоносна. Няма по-сигурно от конския впряг.

22

Психиатър за ГЕРБДПС

преди 1 година

Машинофобията на гербодепесарите, и тяхната харийофилия, са техни болести, които трябва да се лекуват от психиатър. Тежка машинофобия и хартийофилия сред депутатите на гербодепесарите.

21

:)

преди 1 година

Пълно с троловe

20

Анонимен

преди 1 година

Не ме е страх от машините, страх ме е от измамниците, които плащат да се пре-програмират машините, и фалшифицират изборните резултати. Дори не броят разписките, при разминаване броя на разписките се приема за валиден протокола от машината??? Не познавам човек, роднина, колега и познат, който да е гласувал за ПП, пък са втора сила в НС? Как става? С измама. Затова ПП и ДБ вдигат такъв шум и искат само машинен вот, въпреки, че не е демократично. ПП и знаят, че без машини ще гледат НС само по ТВ..

19

Защо пък да е страх?

преди 1 година

Хората знаят, че в ;цяла Европа се гласува с хартиена бюлетина. Защо само нас принуждават да се чувстваме различни?

18

Анонимен

преди 1 година

Не е страх, а отвращение от политиците. И трябва да има гласуване с бюлетина, защото е демокрация и не става някакви си там да ми налагат един-единствен начин за гласуване, щот така решили. Избор трябва да има. Голям зор за фалшифициране, ами нали присъстват представители на всички партии в комисиите, да си отварят очите.

17

Анонимен

преди 1 година

Преполагам отнези от укро пропагандата ни казваха да не гласуваме,защото колкото по-малко гласуват толкова е по-лесно после да се подправят машинките.Познавам ги по начина на писане и какви думи използват.Най-вероятно те самите не могат да гласуват ако не са българи.Всеки,който е чел коментарите към новините може да го потвърди.

16

Бай Пешо монтьора

преди 1 година

Не се страхувам от машината, но се отвращавам от политиците ни ,които са да се гласува с Мадуровка.

15

Анонимен

преди 1 година

Извинявайте,но на последното гласуване по телевизията масово ни пускаха някакви интервюта и онези политолози масово твърдяха как няма смисъл да се гласува и нямало шанс за правителство дори в следващото НС.В коментарите при сайтовете където е позволено да се пише от укро пропагандата ни призоваваха да не гласуваме!

14

Жоро

преди 1 година

Мен, както и всички не ме е страх от машините. Страх ме е че някой рошав хакер, който е от ПП или ДБ ще ми открадне вота (както се случи последните три пъти) и ще гледам жалките лица на Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов в НС.

13

България над всичко

преди 1 година

никакъв страх от машините няма!проблем с тях имат само неграмотните ц'игани.. другото са празни приказки!!възрастните хора гласуват с машините без никакъв проблем!

12

До 9

преди 1 година

А аз изпадам в потрес и ужас само като видя мутрата на Мутрата,ако ме разбираш.

11

Анонимен

преди 1 година

Какъв страх от машините,бе?Я стига глупости!Страхуват се тези,които не знаят български и влизат в скритата стаичка с предварително попълнени бюлетини.

10

П.К.

преди 1 година

Пластмасовите кутии на Мадуро вече са изхвърлени на буни-щето. Разстлани са по плаца на равномерни ивици и очакват няколко големи валяка и фадроми, за да ги рециклират.

9

Анонимен

преди 1 година

А мощен отказ за гласуване от страна на народа не виждате ли ?

8

ОТ ПРО100ТИЯТА

преди 1 година

ИЗПАДАМ В ПОТРЕС И УЖАС.....САМО, КАТО ИМ ВИДЯ МУТРИТЕ НА КИРО И АСЕН... ..

7

Няма страх!

преди 1 година

Никой не го е страх от машините, а от манипулирания вот от тях в полза на ПП и ДБ!!!