10

Анонимен

преди 1 година

..........но ГЕРБ не иска да е в тази "политическа компания", защото това е непрестижно за партията от гледна точка на избирателите ѝ и международните партньори...........Ами другия път ще си останат само с международните партньори, без избиратели.

9

Опорки

преди 1 година

Какво Брюкселско иго? В парламента има 5 руски партии застанали около Митрофанова? И не трябва да се напуска Европа. Тябват ни български държавници, които да защитават България пред европейските колонизатори.

8

МВР Гешев ГЕСТАПО

преди 1 година

Гешев е превърнал Прокуратурата буквално в Инквизиция, издават заподи на МВР да мачкат всички които пишат срещу лицето Бойко Методиев Борисов! Мирослав Германов - жертва на терор!

7

Къде е Рашков

преди 1 година

Развилняли ли са се ЧАКАЛИТЕ на Борисов и институционалните бухалки?

6

Христо Христов

преди 1 година

Трябва да има избори, докато не се събере мнозинство за излизане от ЕС и НАТО. България трябва да се освободи от брюкселското иго.

5

Коледно желание

преди 1 година

Искам Асен Василев да бъде президент и Кирил Петков премиер. Лена Бориславова всеки ден да удря по мафията със силни думи и истини. Срещу Данчо Ментовчовци, срещу копейковци и разни други. И всички корумпирани *** на държавната хранилка по затворите.

4

Хора спите ли

преди 1 година

Главният прокурор Гешев разполага с цяла армия от главорези и мутри, убиват по особено мъчителен начин Българи!

3

Спите ли

преди 1 година

В Бобов дол убиват Българи, а вие си мълчите, мутрите на Гешев и вас ще дойдат!

2

Българска надежда

преди 1 година

Хартианата коалиция на прехода начело с пишман генералите Радев и Борисов, нямат никакво право да дават тон и да определят пътя на развитието на държавата. Те са крайно компрометирани, като лицемери и грабители довели държавата до бедност и разруха благодарение на огромни кражби и далавери. Корумпирани личности обвързано с масонски и престъпни организации.

1

Анонимен

преди 1 година

Казвам ви,направят ли кабинет тези,излизам на улицата .Киро пелтекО,ще ми определя съдбата,няма как да стане.