30

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ ЗАЦИКЛИХТЕ , ТАЯ "НОВИНА" ВСЕКИ ДЕН Я КОПВАТЕ... Я ДАЙТЕ И ЗА БЮЛЕТИНАТА И САМО СМЕНЯЙТЕ ДАТАТА...

29

Анонимен

преди 1 година

Предателите вън от политиката.

28

Случаен минувач

преди 1 година

Киро, като те гледам на тази снимка, можеш да набиеш Данчо Ментата. Можеш здраво да го сбухаш. Ама не го прави, моля те! Не че досега в пленарна зала не е имало бой (навремето Стоян Ганев го набиха точно пред трибуната, и в други предишни паламенти е имало сбивания), ама не е гот да се биеш пред тв камери, не ти ли е ясно?

27

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами какво може да очаквате от Коалиционното малцинствао на "Кирчо, корочо и СиЕ"АД, партийни отломки които дори и насипани в общ кюп са далеч от заветните 121 гласа в НС, тези дето от 3 години изчегъртват първата политическа сила в България, ни докараха до парламентарна невъзможност да се сформира правителство, като ни хвърлиха в един куп кризи, най-голямата от които е тази на собствената им несъстоятелност ... !!!

26

Къв кабинет, бе...

преди 1 година

ЗА КОЛКО ДНИ ШЕ Е...хахахаааа

25

Да допълня...

преди 1 година

До Пепи 18 Ако Борисов се цани за почетен председател на ГЕРБ , като Доган , дали ще му е зле ?Заслужил си е човека.

24

Анонимен

преди 1 година

Я Киро парапета пак иска внимание,как се прецаках,като гласувах на предишните избори за него.А той тате ,бивш комунистически кадър,да ни оправя.

23

Анонимен

преди 1 година

Ходи в сара ите на ДПС и после се тупа в гърдите какъв патриот бил, то не че му разбирахме какво казва, евала на преводачката му :)))

22

Анонимен

преди 1 година

До МайораНема повече да помирише държавен пост селския тарикат, гарантирам ти :))) Все пак реви, тръшкай се по земята, твое си мислене, но Боко е аут :)))

21

до16

преди 1 година

Какво ми даваш акъл,не съм фен на Баце.Ти ли ще ме поучаш,за национални *** предатели в воглаве с Борисов.Няма независими политици ,но тези от ДБ и ПП толкова грозно и явно слушат Америка ,че са смешни.Неочаквано добра комбинация,деца на бивши ***,да крякат най-силно против Русия.

20

Майора

преди 1 година

Абе 16 какви сънища сънуваш? Та за 7 месеца твойте просто Киро и Кокорчо с безпринципната коалиция доведоха страната до фалит, теойни цени на газта и попълване ошфорните сметки със 100 млн евро , неизгодни сделки , неспазване Конституцията , дълг от 20млд лв от които 9 млд за 9 дни без да се знае къде отидоха , частни воаяжи , парапет гейт , издаване на тайни и прочие! Така че видяйме какво стана и затова безславно си отидоха!

19

Анонимен

преди 1 година

Боко още не е наясно, че ДС е свършила с експеримента с него :))) Нема вече да си премиер браточка пожизнено, направи много глупости :)))

18

Пепи

преди 1 година

Боко няма никакво желание да е вече под прожекторите. Иска като Доган Великолепни да си харчи милиардите, а назначените от него подопечни да изпълняват повелите му. Официално не иска да е в коалиция с дпсето, но иначе 12години един за друг дума не обелват и далаверата върви. Защо се мъчите да анализирате очеизвадни неща:)

17

Позитано 20

преди 1 година

Кабинет на ПП с премиер Борисов. Неочаквана добра комбинация.

16

До коментар 1

преди 1 година

Не само излизай ами и изчезвай. Оставете ни най - накрая да направим нещо. Видяхме ви вас 12 години колко сте можещи. Върнахте ни в първи клас.

15

Анонимен

преди 1 година

Боко прави опити да се върне, но стана толкова селски противен, че нема да има шанс :))) Не може да върже правилно 2 изречения, обаче се цани отново за премиер селския бе г :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Къв кабинет го мъчи Киро?Той едно смислено изречение,не може да върже.Сетих се,от Козяк ги натискат,за да има кабинет,за да са легитимни послушковците.

13

Анонимен

преди 1 година

да ала дб съюзена с герб е аут на следващите избори - пример ндсв,сдс,яне янев ,мвро,воля, и тн слючайни спорадични герои

12

Анонимен

преди 1 година

Докато не набием някой от богоизбрани те,нищо няма да се промени .Ква промяна са тези,деца на комунисти,завършили с наши пари на вън?

11

ОБИЧАМ ПРОМЯНАТА

преди 1 година

ОБИЧАМ ПРЕЗИДЕНТА.................. ОБИЧАМ МИЗЕРИЯТА.. 2020-2022.....!!