50

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

НИКОГА КИРО АСЕН ИЦО ТАНАС НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ ПОВЕЧЕ КАТО И ГЛЕДАМ ПОЗОРНОТО ПОВЕДЕНИЕ В ПАРЛАМЕНТА ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА РАЗРУШИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ И ДРУГИ БЪЛГАРИ И Е ВРЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ***

49

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам правителство без ГЕРБ и ДПС , от тези ни мина живота в мизерия ! Видяхме ги колко мислеха за обикновенните хора.А Бойко и сега се изживява , като собственик на държавата ни! От къде на къде правителственният самолет , ще разнася Банкянските тигри!? Този толкова се е самозабравил, че въшките му излязоха на челото.

48

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 49: Не си разбрал. Не ПП и ДБ, а ГЕРБ има нужда от легитимация. Но няма как да я получи докато не се откаже от корупционното си минало. А и това няма как да стане. Цялата тази партия е прогнила от корупция, а и с Бойко начело няма как да се реформира. Това, което се мъчи да прави Бойко е това, което е правил винаги: да се бие в гърдите че е верен евроатлантик, та пак да се намести на държавната софра. Този филм вече сме го гледали.

47

Да преговарят с БСП

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 1 година

Що се отнася до легитимация, ПП и ДБ можеше да получат такава, ако не бяха толкова арогантно отказали разговори за съставяне на кабинет с ГЕРБ! Не е сериозно да се говори за коалиция на ГЕРБ с БСП! С третия мандат може да се уйдурдиса някакво правителство, но ако не е с ГЕРБ, няма да има никакъв живот!

45

Социаглиcт

преди 1 година

Мечтиии!

44

Киро саботьора

преди 1 година

Киреца -ПП ,пусна 50 процедурни молби за да съботира парламента.Това си е чист съботаж и подривна дейност срещу държавата и народа-ЗАТВОР!

43

Чужденеца

преди 1 година

Може ли без снимки на Киро ,че ми се бунтуват червата всеки път като му видим безизразната физиономия на тая куха лейка предателска.

42

Анонимен

преди 1 година

Бахри от маалата.

41

Анонимен

преди 1 година

За какво беше цялта олелия през последната полвин година, ако пак ще управляват ПП? ГРОБАджиите се провалят тоталнои са пълна скръб. Знаят само да крадат и това е единственото, което могат.

40

Николай Танев

преди 1 година

Кабинет на ФРАНКЕНЩАЙН. Дано са чували за него неграмотните ни ДЕПУТАТИ.

39

Анонимен

преди 1 година

Ще има протести и срещу герб и срещу пп вьзможен кабинет единственно на дпс според менХората са гладни и озверели нещата отиват зле

38

Случаен минувач

преди 1 година

И вчера изгубиха целия ден, да, целия ден, с процедурни хватки. Губят ценно парламентарно време, вместо да разискват по същество! За 4 часа приеха само заглавието на законопроекта! Е то бива, бива, ама това минава всякакви граници! Сега преди малко видях ген. Янев около Орлов мост. Значи вместо да стои в парламента, където му е работното място, човекът се разхожда! Как гледате хората в очите, не знам просто!

37

Анонимен

преди 1 година

Глупости. Легитимират се с ДБ. Че те са от котилото на Нинова, комунисти под прикритие :). ДБ е платен проект, един файтон хора. Другата олигархична партия е ПП. Райчев е край о време да се оттегли от и да не ни за имаес с неговите фантастични глупотевини. :)

36

Анонимен

преди 1 година

Възможен е само 1-ви или 3-ти мандат. бобърчетата са АУТ! ПРОВАЛИХА СЕ ТОТАЛНО!

35

Дедов

преди 1 година

До АнонименИ кое им е на ниво, че не се сещам? Разваления български на лидера им или истеричното държане на Данчо Ментата/надявям се знаете защо го наричат така/? Ако малко поне се вслушате в това, което говорят ще разберете, че повтарят едно и също като папагали, а дейтвията им нямат нищо общо с говоренето. Тази партия и хората в нея не са направили и не правят нищо добро за БГ.

34

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ПРОТАКАТЕ БЕ? ИГРАЕТЕ В ОТБОРА НА ЧОРАПА! ИНАЧЕ УЖ СЕ МРАЗИМ...

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34Какво ниво са ДПС ? Ония с трудната фамилия не знаеше български доскоро, обаче били на ниво, ще ме разсмееш :)))

32

П.К.

преди 1 година

Тия, дамгосаните са аут от всяка позиция, а те говорят за "възможност"??? Тяхната песен е изпята и хората нещат да ги виждат, освен през решетки...

31

Анонимен

преди 1 година

От няколко дена гледам Парламента... тъжно е! Тъжно! Единствените на ниво са ДПС. Всички други правят някакви смахнати неща. Стегнете се малко бе, нямаме нормална българска партия!