8

До някой

преди 1 година

Остаряваш...

7

Някой продължение

преди 1 година

Имах дни в който имах зверски глобалния и се молех от хапче на хапче да подействат. Парацетамол вече на мене не ми действа. Да измислят друго подобно. Имах дни в който по 36 часа припадах на дивана са спя, необяснима умора. Ходих на работа когато бях добре. Сега съжалявам, че съм ходила и съм работила съвестно. Само с отрицателното си останах във всичко. Сега пак някакъв вирус 6 ден болна и няма оздравяване. Какви са тези вируси незнам, не е нормално това. Преди не знаех какво е лекар и болнични

6

USA-та

преди 1 година

Войната е към края си и пускаме пак..

5

Някой

преди 1 година

Значи миналата зима с маски, ръкавици и дезинфекция на работа и пазете в завод където работят +-6000 човека като малък град за отрицателно време изкарах без да ходя на лекар знам си омикрон два пъти, делта и вирус зверски с повръщане и екстра хаха + ваксината там някъде. Имах после проблем едно стълбище да кача, като започна работа се продаваха постоянно, после имах проблем и аз не мога да го определя на невролична основа сигурно на мозъка.

4

Анонимен

преди 1 година

Ето как пропада теорията на "професорите"карто Кантарджиев, че масовата блокада , сори, "мерките" карантина, маски и пр., решава проблема! Излезте бе, хрантутници, обяснявайте сега! Айде де! изпокрихте се като мишки всички рекламни агенти на "ваксините"!

3

Анонимен

преди 1 година

АМЕРИКАНЦИТЕ СА ВИНОВНИ...

2

Евроатлантик

преди 1 година

Урсула приветства тая новина

1

Анонимен

преди 1 година

Поредното доказателство за поговорката, че не можеш да спреш гората да се разлиства. От много пазене, ще го влачат тоя вирус 5 години. В Европа поне залагахме на някакви ваксинации и на всеки да го изкара, пък който оцелее. Сега вече вируса стана като грип. А тези, в огромната си част не са го карали и тепърва ще страдат.