28

Анонимен

преди 1 година

Имало хора дето още вярват, че някой е "загинал" от фалшив вирус. Промиване на мозъци и зомбиране. Както се казваше в един култов филм, "действа на слабите мозъци".

27

Striker

преди 1 година

Каквото повикало! Посяха тая чума по света, една стотинка не дадоха за компенсация! Само в България над 38 хил. души загинаха от китайския им Ковид-19! Хич не ми пука за тая к.л-оа-ка. Да им пускат атома над Бежин, Ухан, Лай-н=ян и подобни.

26

Анонимен

преди 1 година

Грип! Има го всяка зима.

25

Анонимен

преди 1 година

Къде са сега умниците от преди две години да ни кажат как Китай се е справила с вируса.

24

Анонимен

преди 1 година

Ще ви кажа това е много сериозна болест нарича се Хипохондрия с нея няма шега!

23

Анонимен

преди 1 година

До Китайците не - Не само, че не помагат, ами унищожават икномикат, скапват психиката и физическото здраве на хората. Да ме прощават бабите, но ако ги е страх от вирОса, да си седят у тях. А не АЗ и ВСИЧКИ останали, да седим у нас.

22

Анонимен

преди 1 година

Ама как - али виски бяха с ваксини, които сприраха разпространението? И нали, ако всеки си беше вкъщи, нямаше да има вирОс? Или сега има вирОс, ама е друг вирОс? "Вирос нема"??!?! Или "ваксине нема"

21

Шваб

преди 1 година

До Китайците неНикой с никакъв вирус не се е научил да живее :))), явно 3 години по-късно още не си разбрал, че такъв не е изолиран никъде по света. Всичко е медийно шоу, за да се вкара простолюдието в кошарата.

20

Китайците не

преди 1 година

Разбраха че локдауните не помагат . Те все още правят локдауни на градове и области и ето че поставят рекорди докато останалия свят се научи да живее с вируса и цифрите паднаха .

19

Подиграват се с WHO

преди 1 година

НА 2 000 000 000 китайци мед мафията направо засякла цели 0.000032695 положителни НАГЛО ПРЕСТЪПНИ PCR TESTS.. Експери професори от Италия на експертен филм показан по АЛФА ТВ България доказаха колко престъпни са тези тестове вижте - TAMPONI ITALIA ..

18

Клаус

преди 1 година

Вече дори и там едва ли са останали толкова тежко увредени в мозъка, че да приемат подобни данни насериозно. Още от самото начало всеки с повече от 2 мозъчни клетки знаеше, че тестовете са абсолютно фалшиви, именно затова е пълно с безсимптомно "болни". Но корумпираните меддии като тази, разбира се, удобно ще ви спестяват тази подбробност. Всичко се прави за контрол и мачкане на пролетариата, чрез въвеждане на световна социална кредитна система, обвързана с персонална въглеродна квота.

17

Анонимен

преди 1 година

ДРУГАРЕ, И КВО СЕГА, ТВЪРДИТЕ ЛИ, ЧЕ КИТАЙСКИТЕ ДРУГАРЕ ЛЪЖАТ?

16

AAA

преди 1 година

35000 случая в държава с 1.4 млрд население.... щеше да е смешно ако не беше трагично... хахах

15

Анонимен

преди 1 година

Смях - да се опитваш да убедиш здрав човек, че е болен само защото някакъв фалшив тест казал така. "Карантина! - Ама на мен нищо ми няма? - Млък, болен сте и представлявате заплаха за обществото. Тестът така каза!".

14

До Някой

преди 1 година

Главоболието и отпадналостта ти вероятно са били от ниско кръвно, в такъв случай се пийва малко червено вино с нещо солено, или чай от босилек, коприва, розмарин, куркума (поотделно или в комбинация), препоръчително подсладен с мед.

13

Ей,

преди 1 година

тези няма ли поне за малко да спрат да ядат прилепи ....

12

Мда

преди 1 година

Гледах вече някои ги запечатват и в автобусите , китайска работа.. !

11

Някой до 8

преди 1 година

И това го има с този стрес без помощ си е утрепия. Отвсякъде Thunder гръмотевици много са хаха. Само да кажа, че при всички симптоми мойте бързи тестове винаги са отрицателни само при лекаря един път беше положителен. Съжалих, че обявих официално после навсякъде трябваше да изпращам после -тест. По тел. болна съм искам болничен чиста работа. На дъщеря ми пък с леки симптоми все положителен. Вече не правя няма смисъл.

10

Мен

преди 1 година

До АнонименТи съгласен ли си *** примерно да е от тия, които попадат в частта "който оцелее, но не е оцелял"?

9

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм мислил китайците за най-мъдрите на света... Грешал съм...